Sveikas!
Grasos uzsākt apmeklēt kādu psihoterapeitu sakarā ar veģetatīvo distoniju un/vai fobiju no dažādām slimībām.
Kā uzrodas kādi ķermeņa simptomi, īsti vai pārspīlēti, tā man panika klāt un mēnešiem jādomā par to, jāizgrūž kaudzēm naudas tādu slimību diagnostikai, kādas pati sev esmu iedomājusies, palasot simptomus internetā, lai beigās uzzinātu (loģiski), ka nekas tāds man nav un patiesībā simptomus izraisa kaut kas pavisam ikdienišķs un nemaz ne kaitīgs. Tā pirms pāris mēnešiem ar ilgstošām sāpēm vienā kakla pusē zem zoda aizdomājos līdz visa veida vēžiem, kas tai vietā varētu būt - pārbaudīju gan vairogdziedzeri, gan balseni, gan limfmezglus, viss labi. Kad attapos aiziet pie zobārsta, tad arī rentgens uzrādīja, ka visa vaina ir gudrības zobā un jātaisa operācija. Bet cik nervu uz to aizgāja, jo no tās panikas gan sākas ķermeņa un roku trīce, gan parādās sarkani plankumi uz krūtīm un kakla, gan bezmiegs, drūmi nākotnes scenāriji un kas tik vēl ne.
Tāpēc gribēju jautāt, vai varat ieteikt kādu psihoterapeitu, kas jums ir palīdzējis pie līdzīgām problēmām?