Planās pankūkas

Reitings 10
Reģ: 12.03.2012
Labrīt šajā aukstajā bet tai pat laikā dienā ar saulīti!
Man daudzi cilvēki ir teikuši ka man padodas cept plānās pankūkas( tiešām sanāk plānas). Zinu, ka ir meitenes/puiši kuri tās necep jo vienākrši nesanāk vai nepatīk darboties pie plīts. Tātad, vai Jūs būtu gatavas iegādāties plānās pankūkas lai pašām nebūtu jācep?Respektīvi piezvanu un pasūtu lai uzcep noteiktu skaitu un vēlāk piebrauc pakaļ :-D
08.01.2016 10:54 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Man viņas tik ļoti besī cept-lēni,virtuve ar dūmiem,eļļa,mīkla....

Es pankūku kaudzi 20 minūtēs sacepu. Nekādu dūmu, stāvi un grozi tikai. Eļļu es pieleju tikai mīklai, uz pannas neko neleju. Elementāri!
08.01.2016 16:52 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
eksotika, amazon.de šo aparātu vismaz es atrodu zem vārdu savienojuma "Crêpes-Maker".
08.01.2016 17:02 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Veikalos esmu manījusi pārdošanā franču plānās pankūkas crepe, arī ar šokolādes pildījumu, iepakojumos. Domāju priekš steidzīgajiem būtu labs risinājums.
12.01.2016 05:13 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Tu točna zini, ka tas ir tik vienkārši? Jo tas varētu likties gana interesanti, gan VID, gan PVD. (t) Nepirktu, tāpēc, ka vienkārši neko nepērku no nezināmiem mazajiem ražotājiem, kurus neviens nekontrolē - paldies, man salmonellas nevajag! Starp citu, plānās pankūkas ar dažādiem pildījumiem piedāvā teju katra veikala kulinārijas nodaļā.
12.01.2016 06:31 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Nepirktu, tāpēc, ka vienkārši neko nepērku no nezināmiem mazajiem ražotājiem, kurus neviens nekontrolē - paldies, man salmonellas nevajag!

Baigais stereotips. Parasti visādu "zarazu" noķer tieši no PVD it kā pieskatītiem tirgotājiem, tā pati Čili pica manam vēderam ir sagādājusi smagas dienas, arī Gan Bei. Zinu cilvēkus, kuri pat paši sev gatavojot ir piecreiz tīrīgāki par daudzām masu ēdināšanas iestādēm.

Plānās pankūkas man nepadodas un gatavot vispār slinkums, tā ka varbūt pat varētu kādreiz apsvērt iegādi. Saskatu gan pāris mīnusus - pirmkārt, piedāvājot tikai pankūkas, būs ļoti maz klientu, ir jābūt kaut kādai ēdienu dažādībai, lai motivētu veikt pasūtījumu. Otrkārt, tas tiešām labāk darbotos vai nu uz vietas kādā tirdziņā un pasākumos, vai nu piedāvājot pasūtīt ballītēm.
Radiniece diezgan bieži cep plānās pankūkas pēc pasūtījuma, it sevišķi Masļeņicai, arī tortes un pīrāgus. Bet tas ir caur pazīšanos un vairāk kā maza piepelnīšanās.
12.01.2016 07:10 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Nepirktu, tāpēc, ka vienkārši neko nepērku no nezināmiem mazajiem ražotājiem, kurus neviens nekontrolē - paldies, man salmonellas nevajag!

visus mazos ražotājus uzrauga PVD!
12.01.2016 08:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kurā pilsētā plāno cept? Rīgā uz katra stūra var nopirkt. Un ir arī pankūku kafejnīcas.
Turklāt plānās pankūkas ir tik primitīvas, ka tās var uzcept pat bērns.
12.01.2016 08:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits