nu ja rupji parēķina es viena nevarētu , autorei paliek 330 , no kuriem jāpaēd , jāpērk sadzīves preces, kāda drēbe, apavi, mājas lietas/virtuves lietas , kur nu vēl izklaides un ja vēl cigaretes un taxis pāris reizes mēnesī , draudzeņu/draugu/vecāku dzimšanas dienas/citi svētki ....
Es pēdējā laikā bieži aizdomājos ( viena no jaungada apņemšanām :D ), kur paliek nauda ? Principā pats minimums man būtu ( es neskaitu ēdienu mājām ) , cigaretes 3.00 + standartā ņemu arī kafiju + ~2.00 , tas jau ir 5eiro 5*30 ( labi varbūt ne visas 30 dienas ) , 5*25, tas jau i 125 eiro , paliek 205 , man garšo vīns u.c dzērieni, citreiz vairāk citreiz mazāk , bet nu vidēji sanāk pudele vīna 2 dienās ( varu izdzert 5 un pēc tam nedēļu neskatīties virsū ! ), pudele vīna nu vidēji arī būs 5 eiro , 5*15 = 75 .... palika 130 un es nenopirktu vēl neko ēdamu un nebūtu nekur aizbraukusi ciemos .... , principā tie atlikušie 130 man tā vien būtu mēneša laikā sīkumiem... bet vēl kaut kas ir jāēd un jāvelk mugurā , es klusēju par kosmētiku /frizieriem/manikīriem u.c lietām
nē , es tā nemāku , tiešam apbrīnoju tos kuriem sanāk un vēl jūtās ok .....