Labrīt meitenes !
Dzeru kafiju. Domāju ko šodien darīt. Domāju ko darīt ar apmatojumu tur, atkal dzīt nost pavisam, vai atstāt tā kā ir.. Nevaru izšķirties.
Esmu darbā, dzeru kafiju un morāli briestu darbiem. Jāuzraksta pēdējais skolas darbs un jāsagatavojas svarīgai intervijai rītdien.
Šorīt bija pabriesmīga braukšana uz darbu, nemaz negribu domāt, kā būs rīt, braucot uz Rīgu :D
čau, čau!! Es jau nostrādāju savas dienas, šodien brīvdiena. :) Ja jūs zinātu, cik patīkami ir strādāt 1. janvārī.. uhhh tik smagi vēl nebija bijis, šausmas :D
Jauno gada sagaidīšana bija diezgan interesanta un traka :D haha, bet nu tā jau viss bija forši, vienīgi tas 1. janvāris darbā, kad gulētas tikai 2h :D
Laimīgu jums visām meitenes, šim gadam jābūt noteikti labākām vai ne? (tā es sevi mēģinu noskaņot :D)
Laaabrīt! ;-)
Šodien pēc ilgiem laikiem piecēlos jau 6os no rīta - jesus, vēl arvien jūtos beigta :-D Respekts meitenēm, kurām katru dienu jāceļas tik agri vai pat agrāk (t) |-) Ziemā nevaru atmosties, bet vasarā pie gaismas tas kaut kā automātiski notiek, tā ka ļoti gaidu vasaru (l) (vai vismaz pavasari :D )
Laimīgu jums visām meitenes, šim gadam jābūt noteikti labākām vai ne? (tā es sevi mēģinu noskaņot :D )
fejja - Es ceru, ka būs - noteikti jābūt! :-D;-) Pagaidām vēl viss normās :-D
par cik man dzelzs ampulas jādzer darbā, tad es speciāli atstāju darbā gan ampulas, gan salmiņus, caur kuriem sūkt, jo tāpat dzerot viņš krāso zobus.
šodien, protams, salmiņu nav, un neviens neko nezin, es jau tā biju ieslēgusi viņus 2 vietās!!! vai tiešām visiem ir jālien un jaaztiek viss?????(e)
Hello! (l)Man šodien brīvs, bet jāizdara dażas lietas, kuras negribās darīt:-D Jāpierakstās pie diviem ārstiem, jāuzraksta iesniegums ar lūgumu nodrošināt man prakses vietu, jāsazvana policija (ko NAV iespējams izdarīt!!!!) sakarā ar pretrunīgām liecībām pēc avārijas.. Un manam draugam "tās dienas":-D Obligāti jābrauv driftēt uz trasi. Mājās bardaks, ēst nav uztaisīts un godīgi sakot, neko arī negribās darīt:-D
Un manam draugam "tās dienas"Obligāti jābrauv driftēt uz trasi.
black dress - man liekas, ka jau vakar visi subari un bmw bija uz Rīgas ielām, ezeriem un visiem plačiem, kuri ir pieejami :D Uz ceļa katra trešā mašīna gāja slīpi - visi savējie :-D Ziemas sezona sagaidīta :D ;-)
Labrīt!
Cik labi, ka man uz darbu tikai 3dien! Vēl varu izbaudīt 2. nekā nedarīšanas dienas!
Ārā laiks dievīgs! Dievinu ziemas skaistumu!
Tagad jaiedzer kafija, bet vēlāk mazliet jāpašiverējas pa māju! :-)
Ja mana mašīna nebūtu servisā, es arī laistu uz kādu apli paraustīt roķeni :D lai gan priekšpiedziņa, jautrība nav izslēgta :D
Bet ja to dara uz ielām, tad gan man besī.
Bāc, kā man jau pietrūkst brīvdienu režīms - līdz 3 naktī ar vīru skatīties seriālu un tad šņākt līdz vieniem dienā. Laime pilnīga! :D Bet nu kaut kā jāsaņemas tikt atpakaļ normālās sliedēs.
Laiks gan foršs! Tagad esmu gatava Ziemassvētkiem. :D
Damn, vakar izbesījos par Krasteni vakarā - lietus vai sniegs, neizbraucami :D Šorīt lielākā daļa tā kā loši brauc uz 30km/h, lai gan ceļš tīrs un neslīd (t)
A tā pa dzīvi - jauns gads, jauna dzīve, vecā es :D Idejas un plāni janvārim lieli, šodien ķeros klāt, lai nav jādomā par to, par ko smadzenes velk domāt vislaik, b* :-D
Un manam draugam "tās dienas"Obligāti jābrauv driftēt uz trasi.
Tad man arī ir "tās dienas".:-D Vakar nenocietāmies un uz dīķi aizbraucām vakarā papriecāties. Un tad pa ieliņām padriftojām. (l) Dievinu sniegu!!! Toties vakar atklājās, ka ragaviņas nāksies stiept atpakaļ uz bēniņiem, meitai ir paniskas bailes no sniega. Noliku sniegā un viņa panikā brēca, lai ceļu augšā. Tas baltais jocīgais mēsls - ni ni ni!:-D
sodien viss bij piesnidzis bij gruti iekapt mashina, lai neskartu kajas ar sniegu, bet tomēr iekāpu. padzersu kafiju ar koncu serenadi.man ari telefona ir mandalu aplikācija, pagajusho nedelu tik iedomajos telefona sameklet. beidzot saku atkal tamboret lakatu, domaju sakuma mosh nopirkt dziju un adit shalli bet tad atcerejos ka man no divam piceem top lakats tad nu vakr gandriz iztamboreju ootro pici visu, sodien lidz galam iztamboreshu, tagad domaju vai trešo pici arivajag, vai nebus pa lielu, tresa pice man jau ir iesaka kam citam bet tas jau ir pabeigts.