Skumji

Reitings 595
Reģ: 01.12.2015
Sanāca ar draugu strīds. Es stāstīju, ka daudzas Ziemassvētkos tika bildinātas, un saņēma skaistus gredzenus, pat neilgā kopā būšanā. Teicu, ka es arī priecātos par ko tādu, jo esam kopā 4 gadus, un vēl neesmu neko tādu saņēmusi.Bet viņš palika dusmīgs, teica kapēc skatos kā ir citiem. Un piebilda, ka kamēr nestrādāšu, man gredzena nebūs. Jo tām kurām gredzenus uzdāvina, tās strādā. Nesaprotu, kā ko tādu var pateikt.Jums šī situācija šķiet normāla? Sēžu un raudu...
03.01.2016 20:07 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nu, ja visa situācija ir tāda, tad es arī puiša vietā nemaz nedomātu par precībām. Ne sava mitekļa, ne darba, ne naudas kāzām... Priekš kam tad bildināt? Gribi būt viena no tām, kas saderinās un tad gadiem ilgi skaitās "saderinātā"? Manā uztverē saderināšanās ir sākums kāzu plānošanai.
Tiesi ta!
04.01.2016 21:17 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
dzīvojam un stutējam savu dzīvi ar draugu ilgi.esam kopā 9 gadus.
studēju un strādāju stabilā valsts darbā. pirms tam man nebija problēmas strādāt par apkopēju,strādāt rimi, viesmīli un čili pica. Tā bija laba pieredze, kas man noder tagad un to darba devējs novērtē. vienu brīdi arī biju gatava strādāt maxima. bet tad atradu labu darbu.
mans draugs negribētu, lai es nestrādātu. viņam būtu vienalga,kur strādāju izņemot nepiedienīgu profesiju.
Es savu bildinājumu sagaidīju pirms gada. pirms GADA. pēc tik ilga laik,ko jūs čīkstat. es nenožēloju, ka tas nāca tik vēlu. Tagad mēs zinām,ka esam gatavi kāzām un bērnam.
Un es esmu tavā vecumā un nečīkstu.
04.01.2016 21:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nu tad jau tavs draugs pareizi dara. Tu esi maza meitenīte, kas dzīvo feju un rozā vienradžu pasaulē (ja jau ceri uzreiz uz ļoti augstu un labi atalgotu darbu). Kad pieaugsi un sameklēsi darbu, tad padomās, vai esi precēšanās vērta.
04.01.2016 21:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mani vairak mulsina, kā cilveka otrā puse var būt viņa dzīvesvietā traucēklis... Kā viņš tevi pozicionē draugu un paziņu priekšā?
04.01.2016 21:43 |

10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
Savā ziņā saprotu Tavu draugu. Nepatīkami viņam, ka salīdzina ar citiem pāriem, tomēr nedomāju, ka viņam tiesības kaut ko Tev pārmest. Ja viņš tādam solim vēl nav gatavs, varēja mierīgi paskaidrot to, ka nav kur steigties un ka arī jums pienāks savs laiks tāda soļa speršanai, nevis izplūst dusmu lēkmē un Tevi pazemot. Tas, ka Tev nav darba, nav nopietns iemesls. Man arī nav darba, bet mans puisis mani bildināja. Un? Protams, ja Tu nestrādā tikai slinkuma dēļ vai mūždien atrodi atrunas (nesaku, ka tā ir, tikai kā piemērs), bet, ja tā nav tāda situācija, tad par ko viņam Tev pārmest. Jebkurš vīrietis, kurš ciena savu sievieti, nekad neko tādu viņai nepārmetīs, ja viņa sievietei būs nopietni iemesli.
Ja Tavs draugs ir ar tādu raksturu, tad varu vienīgi ietekt viņam par šo incidentu vairs neatgādināt, kā arī par šo tēmu vairs tālāk turpmākajā laikā nerunāt. ;-) Protams, ja kopā būsiet vēl vairākus gadus un nekas neies uz priekšu, varētu sākt piedomāt par to, vai Tavs vīrietis vispār ir gatavs ar Tevi veidot ģimeni. Bet, kamēr vēl esat jauni, nav kur steigties. Un pavēro sava vīrieša uzvedību turpmākajā laikā.;-)
04.01.2016 21:51 |

Reitings 471
lai dievs man piedod, bet tā tev arī vajag! :D :D :D :D 25 gadīga dīkdiene, kas sēž vēl vecākiem uz kakla un gaida, kad kāds viņu "savāks" jeb apprecēs un tādēļ varēs justies kā daudzas šejienes cosmietes - nestrādā, bet dzīvo kā siers sviestā :D
Nebūs tev, mīļā! Sāc meklēt darbu, palīdzi savam draugam "vilkt pakaļu" finansiāli un tad arī vari pamazām sākt fantazēt par kāzām! Sākumā sāc pelnīt KOPĪGAJAI dzīvesvietai, lai vispār pārbaudītu, vai tādu kazu tavs "topošais vīrs" pavilks, esot laulībā :D :D
04.01.2016 21:56 |

Reitings 471
kā var līdz 25 gadu vecumam dadzīvot un būt nelietderīgai šajā pasaulē? Tas, ka esi meita saviem vecākiem, vēl nedod tev zīmogu pierē, ka tu nes vēl kādu citu labumu :D Vismaz sāktu strādāt, būtu kāda jēga. Gan pašai, gan taviem vecākiem, gan draugam, gan apkārtējiem cilvēkiem.
04.01.2016 22:00 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
varēs justies kā daudzas šejienes cosmietes - nestrādā, bet dzīvo kā siers sviestā
Nebūs tev, mīļā!
Nu ka tu zini ka nebus vinai? A mos bus un labak ka visam citam. :-D
04.01.2016 22:03 |

10 gadi
Reitings 3713
Labi..
Un tagad pasaki atklāti, vai tiešām šī bija PIRMĀ reize, kad ieminējies par saderināšanos?? Kaut kā nez kāpēc ir aizdomas, ka draugs uzsprāga, jo esi jau kaut ko dīkusi ik pa laikam.

Tev par darbu un atļaušanos dzīvot kopā vajadzētu domāt. Citādāk pilnīgi saprotu Tavu draugu- bildinās UN? Kāzas taisīt? Ņemot vērā, ka čalis pats kkur īrē tik istabu un tu nestrādā, būtu diezgan stulbi.
04.01.2016 22:08 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Jūs kopā nedzīvojat! Tu nestrādā, bet gribi lai tev ir briljanta gredzens pirkstā? Un ko vēl sagribēsi?? :-D
04.01.2016 23:34 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
kas tur tur slikts? Labāk būt līgavas statusā, nevis draudzenei 5 gadus vismaz es tā domāju...Neuzskatu, ka bildinājums uzreiz nozīmē kāzas.

Un kāds labums būt līgavai 5 gadu garumā? :)
Šajā jautājumā esmu vecmodīga un uzskatu, ka bildinājums ir ievads kāzām, kas seko tuvākā gada, divu laikā.
04.01.2016 23:39 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Moonlady, +
05.01.2016 01:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits