Savā ziņā saprotu Tavu draugu. Nepatīkami viņam, ka salīdzina ar citiem pāriem, tomēr nedomāju, ka viņam tiesības kaut ko Tev pārmest. Ja viņš tādam solim vēl nav gatavs, varēja mierīgi paskaidrot to, ka nav kur steigties un ka arī jums pienāks savs laiks tāda soļa speršanai, nevis izplūst dusmu lēkmē un Tevi pazemot. Tas, ka Tev nav darba, nav nopietns iemesls. Man arī nav darba, bet mans puisis mani bildināja. Un? Protams, ja Tu nestrādā tikai slinkuma dēļ vai mūždien atrodi atrunas (nesaku, ka tā ir, tikai kā piemērs), bet, ja tā nav tāda situācija, tad par ko viņam Tev pārmest. Jebkurš vīrietis, kurš ciena savu sievieti, nekad neko tādu viņai nepārmetīs, ja viņa sievietei būs nopietni iemesli.
Ja Tavs draugs ir ar tādu raksturu, tad varu vienīgi ietekt viņam par šo incidentu vairs neatgādināt, kā arī par šo tēmu vairs tālāk turpmākajā laikā nerunāt. ;-) Protams, ja kopā būsiet vēl vairākus gadus un nekas neies uz priekšu, varētu sākt piedomāt par to, vai Tavs vīrietis vispār ir gatavs ar Tevi veidot ģimeni. Bet, kamēr vēl esat jauni, nav kur steigties. Un pavēro sava vīrieša uzvedību turpmākajā laikā.;-)