1x nedeljaa ir obligats minimums jauniem cilvekiem, kam nav veselibas problemu vai lieli stresi.
tikpat labi virietis ari var justies noguris un negrib to seksu un ja ir gribulis, tad tas ir vieglaakais un labaakais variants kaaa bez maz vai piespiest otram ar replikaam man vajag, tgd un tulit!
mani personīgi gluži vienkārši tas uzjautrina katru reizi no jauna - ļautiņi, kas taisa skandālu par to, ka partneris masturbē. Maad, es ceru, ka tev viss ir forši un būs forši, bet nē, tas nav tā, ka tas ir viena partnera pienākums apmierināt otru visās vajadzībās.
Labāk katru dienu pa fikso un tā so/so vai 2x mēnesī un tā , ka nones jumtu?
Nez kā Tu justos ,ja Tev nebūtu ilgstoši sekss un tā vietā,lai partneris ar Tevi nodarbotos ar seksu -viņš to darītu pats ar sevi?
bet man šis privātīpašnieciskums, ka nedrīkst pats sev pieskarties, jo "jātaupās" partnerim, šķiet idiotisks.
bet ja blakus vīrietim ir sieviete, kas grib seksu, bet nedabū no vīrieša, kamēr vīrietis apmierina pats sevi.. Kāda jēga vispār no tādām attiecībām?Man nav saprotams tas, kā var "neiedot" savam partnerim seksu, kamēr pats ar sevi - cik uziet.
vai arī negribēties seksu ar otru cilvēku