Attiecību krīze vai seksuālā krīze?

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Nezinu ko sagaidu no diskusijas, varbūt padomu, vai arī nē. Varbūt vienkārši gribas dzirdēt, ka nekas nav mūžīgs un reiz pāriet. Mana situācija sekojoša- ir attiecības, ir bērniņš, ir saticība un mīlestība, bet nav sekss. Reāli, sekss man jau nav bijis mazliet vairāk par mēnesi. Viss ir labi, bučiņas, pieskārieni, jauki vārdi, bet nav TĀ. Puisis saka, ka viņam pēdējā laikā nav seksuālas dziņas. Man vēlme ir, bet nekas tālāk par to nenotiek. Kā izmainīt šo attiecību pavērsienu? :)
02.01.2016 20:22 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Bet katram savs, cilvēki ir dažādi :) Un tas, ka nav seksa, nenozīmē, ka uzreiz cita. Varbūt viņam neinteresē un viss!
02.01.2016 21:55 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
Fionna-labāk katru dienu pa fikso UN 2x mēnesī lai nones jumtu:-D
02.01.2016 21:59 |

Reitings 4
Reģ: 13.11.2015
precizēšu - nepiekrītu , ka attiecības ir vēsas, bet tomēr jauniem cilvēkiem, bez stresa utt. seksam vajadzētu būt biežāk. Protams var jau būt visādi un nav noteikts tāds biežums, cik mēnesī vajadzētu būt..
02.01.2016 22:15 |

Reitings 329
Reģ: 02.01.2016
Tā gadās, ne tas vien dzirdets.. Dažos pāros datorspēles ir labākas par sievas miklo mincīti
02.01.2016 22:24 |

Reitings 329
un ja kas , sievietes uzvedība daudz ko izsaka, cik viņa ir seksīga..
02.01.2016 22:26 |

Reitings 329
vari pamēģināt ar sevi atklāt ko jaunu. piemēram slapjo orgasmu.. ja tas nav ikdienišķa parādība.. ļaujies sev, un panāc ka vari beigt tā. Tas varētu būt kaut kas jauns un foršs seksā, ja tas kļūst iespējams . :-P Nefeiko ka ir labi, ja nav īpaši labi. Pamēģini būt neķītra, runāt seksa laikā.. pasaki ko negaidītu kad to darat, piemēram - drāz mani stingrāk. vai piemēram ja ir labi- turpini tā, tik labi. tādus tekstus apmēram .. Piemini dažas lietas, ar runāšanu arī var daudz ko panākt- piemēram , man ļoti mikls mincīts, gribu lai izdrāz mani tā, ka vāverīte ir sarkana.. gribu tavus pirkstus sevī , ja viņš drāž ar pirkstiem, prasi lai ieliek tevī 3 pirkstus un drāž ātrāk utt..
Bet nekomandē, vnk skai ko gribi. un ja patīk ļoti. murrā kā kaķenīte. (l)(l)
nav nekā foršāka, kā gandarījums redzēt savu sievieti baudpilnu.. miklu, kura iekožās spilvenā , kaut ko pasaka neķītru jau tādā balši, ka toč viņai ir labi var redzēt.
bet feikot gan nav vajadzības..
Ja nejēdz izdrāst viņš tevi, lai kā arī censtos. tad nejēdz. tad aktīvāk aiztiec savu klitoru piemēram.. vai pajautā lai ieliek pirkstu tev tur, otrā vietiņā :D . kas ir papildus baudai..
ja tas nelīdz, ej uz sex shop.. nopērc kādu mantiņu.. kuru seksa laikā izmantot. pēc savas gaumes.. vai tur, vai tur..utt
02.01.2016 22:59 |

Reitings 329
vai piemēram, sarīko mazu strīdu.. un kad čalis ir aizsvilies mazliet.. un sāk kaut ko sliktu tev teikt jau, tad iebāz roku viņam biksēs.. aiztiec locekli.. un prasi lai izdrāž tevi..
bet ja tad viņš pasūtīs, apvainosies un ies gulēt.. tad gan ir viela pārdomām. par to vai viņš tevi vsp iekāro kā sievieti vēl .
02.01.2016 23:03 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Vatsons varētu iet un palīdzēt sarakstīt to bukletu jaunlaulātajiem, tieši tādas pašas muļķības viņai nāk ārā.
02.01.2016 23:14 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ķiršu zēns varbūt kārtējo reizi visu pateica pārāk tieši, bet, manuprāt, ideja pati par sevi nav slikta - sarīkot otram cilvēkam romantisku vakaru. Vienu nakti veltīt tikai otram cilvēkam, mazuli atļaut pieskatīt vecvecākiem, izslēgt mobilos telefonus, nolikt malā datorus un vienkārši sarīkot skaistu vakaru diviem vien - ar sarunām, vīnu, skaistu noskaņu. Varbūt vīrietis vienkārši ikdienas steigā un darbos ir pazaudējis vēlmi vēl nodoties mīlas priekiem.. Iemesli var būt dažādi - varbūt tieši tāda maza izraušanās no ikdienas spriedzes ir tas, kas spēs otru cilvēku atbrīvot.
Katrā ziņā - lai veicas! :)
02.01.2016 23:25 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Atradusi probleemu.pasai magiskie pirkstini nav??
03.01.2016 00:29 |

Reitings 329
cik jauki.. kāds mani mazliet uzslavē ! (l)(l)

tad es varu paturpināt ;)

patin lentu atpakaļ, un padomā kāds sex jums bija attiecību sākumā. Vai bija orālais , traks sex utt.
Principā ir tā.. ka čalim arī neizmantojot peni, ir jāspēj sievietei sagādāt baudu. .un konkrētu baudu. Līdzīgi kā lesbiešu sex.. kur divas meičas izmanto visu ķermeni... izgaršo viena otru, burtiski našķējās .. tās ir izvirtības.. labas izvirtības. kad otrs ir garšīgs :P 8-)

ja jums nebija nekā tamlīdzīga, td nebija. varbūt meklē citas vērtības, kuras satur kopā. bet ja reiz uzskati to par problēmu. tad tā ir problēma . ;D

nez kā ir ikdienā, citi čaļi pievērš uzmanību ??
Tad varbūt sāc flirtēt, bet atceries ka esi aizņemta utt.
nez . meklē ceļu, kā gūt apmierinājumu, gan emocionāli, piesaistot citus skatus, uzmanību, flirts kā tāds . gan seksuāli.. kaut vai darbojoties ar sevi..

un vēl viens banāls teiciens- joga :D
03.01.2016 00:34 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Mad, problēma ir tajā, ka attiecībās nav seksuālās tuvības! Kāds vēl sakars ar pašapmierināšanos? Tad jau ar kaimiņu vai vectēvu šitā dzīvot var. :D
03.01.2016 00:37 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Cukurvavere, tikpat labi virietis ari var justies noguris un negrib to seksu un ja ir gribulis, tad tas ir vieglaakais un labaakais variants kaaa bez maz vai piespiest otram ar replikaam man vajag, tgd un tulit!
03.01.2016 00:45 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Cik skumji, ka Tev ķiršu zēn, ir tik skumja dzīve. Ir sekss, bet nekad nebūs draugu un sievietes, jo visas Tevi pasūta un tad tu katrai cep diskusiju, kā tu viņu mīli. Kas par daudz , tas par skādi, nimfomānija un seksa atkarība ir slimība un tam ir dziļāka sakne, drošvien bērnībā!
03.01.2016 00:53 |

Reitings 10
Reģ: 27.12.2015
Pēc savas 2 gadu kopdzīves varu teikt ka vainīga biju pati par mūsu neseksošanu. Ziniet kā, mājās sēdēšana nedēļas nogalēs, rutīna pa darba dienām, ka pat neatliek laika otrai pusītei, un pati priekš sevis iztiku ar minimumu ( tīri vizuālā ziņā).. Tīri kā vīrietis viņš, varētu teikt, ka paņēma no manis priekš dabīgās vajadzības. Bija reize kad pieķēru viņu apmierinot sevi. Tas bija pamatīgs trieciens. Pēc tā gāja arvien sliktāk - līdz pat mantu krāmēšanai un aizbraukšanai...Nu, un tad, kad pašķīrāmies - sāku tikai un vienīgi AR SEVI ! Tagad esam laimīgi kopā un mācība sev, kad viss sākas tikai un vienīgi ar mani. Ja ir problēma kas neapmierina kopdzīvē, meklēju "baļķi sev acī, lai novērstu skabargu citos.";-)
Nezinu vai noderēja, bet nu tas tā par mani...
03.01.2016 00:53 |

Reitings 329
Fionna,

Ko gan tu par mani zini ? Nu beidz , ok ? Tu jau man reiz novēlēji nāvi, un tas novēlējums noteikti piepildīsies, so.. fuck off tagad. lIEC MAN MIERU PAMUĻĶE
03.01.2016 01:00 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Šoreiz ķiršu zênā ir vérts ieklausīties.;-)
Viena pagale nekad nedeg. Patin filmu atpakaļ un padomā, kad viss nogāja greizi.
03.01.2016 01:01 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Šitā sen nebiju smējusies! :-D "tas novēlējums noteikti piepildīsies" - jā, Ģirt, pat tu neesi nemirstīgs! :-D

Maad, tu uztaisīji skandālu un gandrīz pameti par to, ka vīrietis masturbē? Nopietni? :-D
03.01.2016 01:13 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Es laikam dabūšu pa galvu no pārējām, bet man Kjiršu Zēna ideja ljoti patīk. Tas gan nenozīmē, ka vēl kaut kas ir jārakstā, bet kopumā-atbalstu. Fionna, visi cilvēki ir dažādi, nav tā, ka romāntiskās attiecībās nav izvirtību, tādas lietas ljoti satuvinā. Es nesekoju, ko Kjiršu Zēns rakstīja citās diskusijās, varbūt ir pamats tavam komentāram, bet dotajā tēmā laikam būšu vinja pusē.

Maad:-O Man noteikti negribētos savu draugu piekjiert pie "jaukas nodarbes":-D Nē, es zinu, ka visi to dara un tas ir labi, bet ieraudzīt būtu maigi teikt, negaidīti..:-|

Mums ir bijis brīdis, kad seks bija diez gan reti, pie tam tad attiecībās bijām mazliet vairāk kā gadu (neilgi, manuprāt). Es arī nedaudz uztraucos un runāju par to, draugs skaidrojas, ka ir stress un tā. Tagad saprotu, ka tiešam bija dēlj stresa, jo tagad es pat ne vienmēr tieku līdzi ar to gribēšanu..:-D

P.S. par to resnumu un pārējām lietām, kas saistitās ar ārējo izskatu. Tev pašai sevi jāgrib, pašai sev jāpatīk. Kāpēc otram cilvēkam jāgrib tevi, ja pati tādu kā tu negribētu. Varbūt tas neattiecas uz tavu gadījumu, bet nolēmu uzrakstīt. :-)
03.01.2016 01:19 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Hm, kad sākas periods, kad seksa biežums sāk palikt retāks par reizi dienā? Ilgāk par pusgadu neesmu kopdzīvē ne ar vienu bijusi, tādēļ nav piedzīvots, ka tas ir katru otro dienu vai vēl retāk. Vidēji pēc gada tas sākas?
03.01.2016 01:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits