https://www.victoriassecret.com/lingerie/babydolls-and-slips/lace-trim-slip-dream-angels?cm_sp=&ProductID=256250&CatalogueType=OLS
ir vēl forši zīda naktskrekli, ar mežģīnēm un bez,
Kāpēc meitas klatbūtnē nevar no vannas pēc dvieļa izskriet kaila - laikam nekad nesapratīšu. Man kaut kā ir aizdomas, ka tas ir drusku neveselīgi no psiholoģiskā viedokļa
Tipa tikai skaista vela liecina par seksu , bet par tevi ar multjikiem uz kreklina padomaatu , ka tu esi Sveetaa Marija un esi nevainiiga ?
Opcija uzvilkt halātu pa virsu nepastāv?
Vēl jo labāk, es tiešām negribu nevienam no radiem izraisīt asociācijas ar seksīgumu.
neesi padomaajusi , ka ne visaas gjimenees taadi ir
neesi padomaajusi , ka ne visaas gjimenees taadi ir ? Vai varbuut man savu jaanes liidzi ?
neesi padomaajusi, ka visas gimenes staigat babydollos pa maaju ir normali???
un, ja lai tiktu uz to WC ir jaiet cauri viesitabai, virtuvei, arii ir normali? Kur ir iespejamiba, ka kads jau sezh ar kafijas kruzi rokas un lasa avizi?taa ir cita situaacija , taadaa gadiijumaa tieshaam kaut vai jacinu buutu labi uzmest virsuu . Bet es runaaju par faktu kaa taadu , ka redz te saakaas blaushana , ka NAKTII pat uz wc bailes aiziet , jo redz kaads var ieraudziit . Tas pats argi no riita , kad visiem acis salipushas ! Neviens nepamostas kaa lelles un Keni , visi no riita viens otru var ieraudziit ar salipushaam aciim , matiem vai paiisaa naktskreklaa ( uzsveru , ka ne vulgaaros atklaatos ) . Tas ir dabiski un no taa nav jaakaunas un speciaali mainiit savus paradumus gjeerbjoties nesmukaakaas dreebees , nez vai ir tik normaali . Pieklaajiibas robezhaas visam jaabuut un taadus naktskreklus uzskatu par pieklaajiigiem fiksajiem nakts vai agraa riita skreejieniem liidz wc vai vannai nevis brokastiim un seerfoshanai pa maaju