Kopdzīve ar vecākiem

Reitings 33
Reģ: 01.01.2016
Ko Jūs darītu, ja draugs piedāvā kopdzīvi ar viņa vecākiem viņu 3 istabu dzīvoklī. Man 28 viņam 30 gadi. Viņa ienākumi ļauj īret dzīvokli, bet viņš to uzskata par neracionālu, jo, viņaparāt, tā ir 300(+komunālie) euro izmešana kaut kādam onkulim katru mēnesi, kurus var iztērēt daudz lietderīgāk.

Kā Jūs rīkotos šadā situācijā?
01.01.2016 23:44 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Negribu neko sliktu teikt, bet izskatās ka vīrietis bez mammas aprūpes nevar iztikt.
Diez vai sanāks kāda normāla kopdzīve - līdz pirmajiem pamatīgajiem strīdiem.
03.01.2016 15:49 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tāpat man arī nebūtu nekādas vēlēšanās redzēt vīra vecākus tādus, kādi viņi liekas gulēt.
03.01.2016 15:52 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
laikam arī es piederu pie nekautrīgajām , mani vecāki mani ir redzējuši mežģīņu naktstēpos , es savu mammu arī , tēta draudzeni un mammas draugu arī esmu redzējusi apkašbiksēs un nekas visi dzīvi .... , bet nu šķiet tas jau no paša cilvēka atkarīgs ....
03.01.2016 15:56 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Nu es vispaar laikam melnajaa sarakstaa,jo daudzus savus radus,draugus esmu redzeejusi pavisam plikinus...Un vini mani arii:-D
Sasmeejos - tiesi tajaa briidii,ka taa smukaa meitene ,tajaas mezgiinees iet naktii uz WC,viira teevam arii vajag...:-D
Lai kaa arii nebija jaapieskanojaas citiem cilveekiem ,es vienmeer atradu iespeeju buut harmonijaa ar sevi!Ja labi padomaa,viira vecaaki mums ir paliidzeejusi loti daudz-soreiz nedomaaju naudu.Man taa bija vesela dziives skola!
03.01.2016 16:07 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
koshka tieši tā , man ir ne atklāts naktskrekliņš , bet smuks un mežģīņots . Tādi kā otrie arī neuzskatu , ka būtu rādāmi plašākai publikai izņemot otru pusīti . Bet te jau pastāv vai nu melns vai balts , nespēj apjēgt , ka skaists mežģīņu nakts tērps var nebūt atsegts ar stringiem un caurcaur caurspīdīgs .
03.01.2016 16:20 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Kautrēšanās defilēt apakšveļā dzīvoklī, kurā bez tevis mitinās arī otrās pusītes vecāki, ir tikai viena no izpausmēm, kas manā uztverē nav tā svarīgākā. Bet visu laiku ir tā neērtības sajūta, nekad nejūties kā mājās. Jārēķinās ar pārējiem un jāuztraucas, vai tikai neradi par sevi sliktu iespaidu. Jāpakļaujas citu cilvēku ierastajai kārtībai, kas, visticamāk, atšķiras no tavējās. Daudz vieglāk ir tam cilvēkam, pie kura vecākiem dzīvo, jo viņš ir pie visa tā dzīvesveida pieradis, tie ir viņa cilvēka, nav nekāda saspringuma. Sava bērna rīcība vecākiem var nepatikt, bet viņi viņu mīl un pieņem. Topošajai vedeklai atliek šo un to izdarīt ne pa prātam, lai tiktu pasludināta par sliņķi, vējagrābsli, ambiciozu karjeristi vai vēl nezin ko... Uz ienācējiem ģimenē skatās ar daudz kritiskāku aci. Protams, ne vienmēr piepildās sliktākais scenārijs, bet tāda iespēja vienmēr ir.
Turklāt iesaku padomāt arī par to, kādu iespaidu tāda kopdzīve var atstāt uz seksuālo dzīvi. Ja pieminētajā trīsistabu dzīvoklī aiz sienas dzīvo drauga vecāki, tad ātri var nonākt līdz variantam "tikai tumsā, zem segas un bez neviena lieka troksnīša".
03.01.2016 16:26 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Kas tā par smieklīgu pārmešanu tiem, kas negrib dzīvot ar vecākiem? Gan mani, gan drauga vecāki ir forši, bet kopā (t.i., pie viņiem) dzīvot negribētu. Nav pat vērts uzskaitīt, kāpēc tā.
03.01.2016 16:26 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Droši vien esmu vecmodīgi audzināta, bet uzskatu, ka to nevajadzētu darīt ne savu vecāku, ne bērnu priekšā. Tas, kas notiek guļamistabā, tas nav jāiznes no tās ārā.

Pag , bet runa nav par kaut kādiem seksuāliem , izaicinošiem caurspīdīgiem sexy tērpiem , bet skaistu , mežģīņotu naktskrekliņu , apm ko koshka ielika pirmajā linka vai šādu

es saprotu , ka nevajadzētu vilkt atklātu , defilēt atklātos stringos , caurspīdīgā mežģīņu veļā , bet visādi citādi neredzu neko tādu vilkt skaistu nakts tērpu . Vai arī obligāti jāģērbjas sliktāk kā tu parasti ģērbies ? Pašām jums tad nav kauns , ka rādāt , ka naktī guļat parastā t-kreklā vai omīštipa kokvilnas nakskreklā ? (t)

bet kaunēties bērnu priekšā vispār kaut kāds murgs (t) bērni nav tava ģimene un nevar redzēt skaistu nakstkrekliņu ? Šodien vispār tie babydoll tipa naktskrekli izmantoti tiek arī vasarā kā kleitiņas . Vasarā staigāt tādos nav kauns un visiem rādīties , bet ģimenes lokā ir ?! loģika |-)
03.01.2016 16:28 |

Reitings 3871
Luizelza-te tiek paarspiileets viss!
Diena tacu nesastaav tikai ar to naktkreklinu utt!Protams ,ka ir jaapielaagojaas citiem cilveekiem!
Vienmeer atceros,kaa mees noveerteejaam beigaas to savu dziivokliiti!:-)
03.01.2016 16:29 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Šodien vispār tie babydoll tipa naktskrekli izmantoti tiek arī vasarā kā kleitiņas . Vasarā staigāt tādos nav kauns un visiem rādīties , bet ģimenes lokā ir ?!

Tikai apakšveļā iziet no mājām diez vai kādai, izņemot Tevi, liekas normāli. (t)
03.01.2016 16:40 |

Reitings 24
Reģ: 02.01.2016
Pašām jums tad nav kauns , ka rādāt , ka naktī guļat parastā t-kreklā vai omīštipa kokvilnas nakskreklā ?

Kas vainas gulēšanai t-kreklā?!
03.01.2016 16:43 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
luizelza

taaadaa kaa tu ieliki es arii nevareetu iziet vira vecaaku priekshaa un, ja es nevaru aiziet uz wc vai virtuvi pa nakti tada paskataa kada es gribu, kaut vai plika, tad tas nozimee, ka tas ir mans diskomforts un es negribu dzivot diskomfortaa, man patik dzivot komfortaa un saskanjaa ar sevi un darit kaa es gribu. Tadelj nav jamegina parliecinaat tas, kuras nevar iziet tadaa pusplikaa naktskreklaa vira vecaku priekshaa, ka tas ir normali.

Tagad vēl kāda mēģinās iestāstīt, ka tas ir pieklājīgi vīrieša vecāku priekšā staigāt seksīgā naktstērpā vai apakšveļā.

Droši vien esmu vecmodīgi audzināta, bet uzskatu, ka to nevajadzētu darīt ne savu vecāku, ne bērnu priekšā. Tas, kas notiek guļamistabā, tas nav jāiznes no tās ārā.

Tieshi ta arii ir ar mani.
03.01.2016 16:43 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Šādā situācijā vienmēr pastāv iespēja, ka attiecības izjuks. Visvairāk tracina sīkumi un mazie strīdi mēdz pārtapt lielos konfliktos. Cik ilgi esat kopā? Cik nopietnas ir attiecības? Jūs bērnus plānojat?

Ja dzīvoklī ir plānas sienas (kas Latvijā nav retums), nāksies būt vēl uzmanīgākiem. Vai arī jums patīk, ka vecāki blakusistabā klausās seksa laikā? :-|
03.01.2016 16:45 |

Reitings 6040
Šodien vispār tie babydoll tipa naktskrekli izmantoti tiek arī vasarā kā kleitiņas . Vasarā staigāt tādos nav kauns un visiem rādīties , bet ģimenes lokā ir ?! loģika

Mana draugu un pazinju lokaa neviena babydoll pidzammas un vispar pat tada stila drebes nestaigaa vasaraa :-D:-D:-D

Es pati arii par klasisku stilu. Bet nu tas atkal ir cits staasts, kas kuram liekas pienemami un nee... un kads vecums.
03.01.2016 16:45 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es varētu, bet negribu. Esmu pieradusi pie savas noteiktas kārtības un daudz kas man nešķiet pieņemams ne mammas mājās, ne arī drauga vecāku mājās. Šaubos, vai par stimulu varētu būt tas, ka tā ātrāk var iekrāt naudu. Labāk maksāju par īrētu dzīvokli, tikai lai man liek svētu mieru un varu darīt, ko un kā gribu. Protams, mammas un drauga mājās ir savs labums - par ēšanu nav jāuztraucas, jo vienmēr kāds kaut ko jau ir paspējis uztaisīt. :D
03.01.2016 16:47 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Šodien vispār tie babydoll tipa naktskrekli izmantoti tiek arī vasarā kā kleitiņas . Vasarā staigāt tādos nav kauns un visiem rādīties , bet ģimenes lokā ir ?!

Vasarā es, piemēram, guļu kaila, jo ir karsts. Un, ja naktī vajag uz tualeti, es tam speciāli neģērbjos, bet savā dzīvoklī eju kaila.
03.01.2016 16:47 |

Reitings 3871
Story-nu man taadi nebija ne 20 g vecumaa ne tagad!Atceros omiite atsuutija no Vaacijas un es uzreiz uzdaavinaaju savai draudzenei!Tomeer domaaju,ka ne es ,ne mans viirs nenogiibtu,ja redzeetu vedeklinu taadaa izskataa!Tie visi tacu taadi siikumi,ja runaajam par dziivi kopaa ar vecaakiem paaris gadus...
03.01.2016 16:51 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi līdzīgā situācijā, jo mans draugs domā līdzīgi - ka nav jēga maksāt par īri, ja var dzīvot pie vecākiem un tādā veidā krietni vien ātrāk sakrāt savai mājai. Es piekritu šādam variantam, jo zināju, ka tas nav uz ilgu laiku un māja ir pietiekami liela, lai vietas pietiktu visiem, kā arī attiecības ar viņa vecākiem man ir labas. + vēl tas, ka ik pa laikam uz pāris mēnešiem mums bija iespēja dzīvot diviem vien. Ja nebūtu visu šo faktoru, nepiekristu kam tādam. Jo ir tomēr ļoti grūti izturēt to, ka esi tikai ciemiņš šajās mājās un nevari justies brīvi un darīt visu, ko vēlies, lai vai kā draugs un viņa vecāki censtos pārliecināt par pretējo. Lai arī cik ideālas nebūtu attiecības, ilgstoši kopā dzīvot noteikti nevajadzētu. Ja man to vajadzētu darīt ilgāk par, piemēram, gadu, es būtu dziļi nelaimīga un visticamāk attiecības pārtrauktu, ja draugs neatrastu citu risinājumu.
03.01.2016 16:58 |

Reitings 6040
kumu, nenomirt, jau nenomirtu, bet es esmu cilveks, kursh par savu komfortu gatavs labaak maksaat, nekaa paciest kaut kadas ierobezhoshanas...es man skiet varetu visu savu algu atdot par dzives vietu, lai tikai man butu sava vieta un savas majas, kur es varu virtuvee 2 naktii kaut kaadu mebeli parkrasot, kur es varu pa nakti guleet plika, kur es varu pec dushas iziet kaila pakalj savam halatam vai veljai. Es vairs nemacetu pielagoties un dalit ne virtuvi, ne velas mashinu, neko ar kaadu...

Un ari savu vecaku priekshaa neatceros kad butu radijusies pidzammaa, vienmer ir bijis taa, ka ar halatu visi pa kartai uz dushu, apgerbjas, sakemmeejaas un est brokastis, tadelj tada pidzammoshanas no ritiem ar vecakiem pie TV man nekad nav bijusi un liekas divaina...
03.01.2016 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)