Reitings 37
Reģ: 31.12.2015
Sveiki
Vēlētos uzklausīt citu viedokli par sekojošo dzīves problēmu

sākšu ar to, ka esu pro sportists (pelnu ar to iztiku), ar ilgadējo draudzeni sagaidījām pirmdzimto- viss skaistu un smuki bet jau pēc pāris dienām sākās problēmas.
Ņemot vērā manu ikdienas režīmu (fiziski treniņi 2x dienā, starp treniņiem paēdu un 2-3h guļu lai spētu atjaunoties otrajam treniņam), arī naktīs labi jāguļ. Tiklīdz neizguļos tā uzreiz jūtu ka enerģijas trūkst un rezultāti krītās. Reāli bērnam man laika paliek labi ja 1-1,5h dienaktī.

Sieviete uz noguruma fona sāk jau man netieši pārmest ka tik maz varu palīdzēt. Bet nezinu k iesākt. Pamest sportu ar kuru pelnu iztiku un kurā esu ieguldījis 11 gadus smaga darba un kaudzēm naudas lai sasniegto šo līmeni? - muļķigi. Ok pat ja pametu - kur ietu strādāt - man vispār nav nekāda darba pieredze - kopš bērna kājas jau esu iekšs sporta.
Trenēties uz puslodzi?- kur tad būs tā nauda jo ar puslodzi līmeni nenoturēsi.
algot diendienā aukli-palīgu, tik bagāts nēesu.

Iesakat, varbūt pavīd kāds labs ieteikums
Paldies
31.12.2015 15:58 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Neticu ka problēma ir īsta, jo sēdēt pie datora un veidot diskusiju + aktīvi piedalīties komentēšanā liecina ka laiks ir pietiekami... vismaz šo stundu būtu pavadījis ar bērniņu un būtu 2h ne 1h.

Es meedzu zidaini pec esanas uz celiem shuupinaat kameer pati iepirkos internetaa. Ak es ljaunaa maate kas 100% savas uzmaniibas neveltija zidainim. :D
31.12.2015 16:51 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Tad jamaina darbs, ej par trenneri, vakar viena diskusija bija variants Lulu picaa par kurjeru 800€.

Man drizak liekas, ka tu neko negribi mainit, jo ja gribetu samazonatu treninus no 2 uz 1 kaut vai nedelju, panemtu 1 dienu brivu nedeljaa, veltitu gimenei.

Nu vai vel viens variants- skiries :D palidzet negribi, neko negribi, draudzene nav vairs tada kaa agraak, bet piekususi, ko tur daudz, varesi guleet uz nebeedu :D
31.12.2015 16:51 |

Reitings 37
Story
nu a ko tā viena nedēļa dotu lietas globālā būtībā? sievieet atpūstos tikai tajā laikā, pēctam kas? atkal tak viss no jauna.

Man Tev ir tāds jautājums - tu tā vienkārši paamestu lietu kur esi ieguldījusi tūkstošiem stundu darba līdz bezpēkam un vairākus tūkstošus eur un tūkstošiem stundu laika - ar mērķi kāpt par karjeras kāpnēm amatā kuru mīli?
31.12.2015 16:56 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Draudzene ir kopsanas atvajinājumā, no 4 ēdienreizēm 2 gatavoju es, pa lielam 95% ikdiena bērnam.

Un zidainis cik vecs? Ja vins ir mazak par menesi vecs, iespejams vina mazuli un vina vajadzibas vel nav pietiekosi labi izpratusi, iespejams vina nepareizi vinu liek gulet vai par maz dod est, iemesli car but neskaitami. Principaa vinai vajadzetu spet ar zidaini un visiem majas pienakumiem tikt gala pashai ar minimalu tavu palidzibu.

Un nevari pusslodzes auklīti noalgot? Beidz dirst

Aukli jaundzimusajam??? Paligu majas tik tiesam varetu noalgot vai palugt kadam gimenes loceklim vai tuvam draugam uzkopt maju, izmazgat velu, est uztaisit, izdarit pirkumus veikala, samaksat rekinus, bet aukle te nepalidzes, tas ir jaundzimusais neaizmirstiet.
31.12.2015 16:56 |

Reitings 37
Tiešām tiaki Vatsons ir kautcik jēdzīgs ieteikums? Visiem pārējiem pamet vius kas tev tuvs un dārgs kurā esi ieguldījis pusi dzīvi .....
31.12.2015 16:58 |

Reitings 37
Laikam jau citiem neizprast ja pats nēesi tajā visā iekšā
31.12.2015 16:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vatsons, nu bet tieši tā - netik galā, jo tas ir kaut kas jauns un nezināms. Tas jau arī nenozīmē, ka viss jādara vienai sivietei! Bērnam ir divi vecāki ar absolūti vienādu atbildību. Nav īsti normāli, ka viens no vecākiem no noguruma ir zombijs, kamēr otrs neko savā ikdienā nemaina un nekā nepalīdz. Ir pavisam normàli, ja abi vecāki pirmo periodu ir pārguruši. Vēlāk jau sieviete sāk saprast kas ir kas, atgūst spēkus pēc dzemdībām, bērns apveļās un pierod pie režīma un tad jau vīrietis var atgriezties pie ierastā ritma. Taču nekā nepalīdzēt jau kopš dzemdībām, jo redz tāds darbs?... Ar kuru vietu tad domāja, kad bērnu plānoja?...
31.12.2015 16:59 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tātad Tu negribi ieteikumus, jo pasaki, ka pareizi uzrakstīmjusi ir tikai tā, kas piebalso Tev.

Es uzskatu, ka tad, kad ir bērns dzīves ritms jāmaina arī tēvam, ne tikai mātei.
31.12.2015 17:02 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
tapēc kapēc bērns tika taisīts???
31.12.2015 17:03 |

Reitings 37
Neons
aizmirsi vienu būtisku lietu - sievietei par bērna kopšanu maksā un pēc likuma darbu nezaudē pēc kopšanas atvajinājuma, turpretī vīrietim par kopšanu neko nemaksā un vi';nš darbu var zaudēt ja to sāk pavirši pildīt kaut d''el tāpaša noguruma. Un sportā rezultātos šis paviršibas var ļoti ātri un labi redzēt rezultātos. Skriešanā uz dažu km distanci pat pāris sekundes sliktāks laiks reizēm tev izmaksā ļoti daudz eur (balvu fonds, sponsori utt)
31.12.2015 17:03 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Ieteiktu uz to paskatītos no citas puses. Sports - tas ir tavs dzīvesveids, aizraušanās un darbs. Varbūt tu esi pazīstams savā miestā, bet vai tavs vārds daudz izskaa Latvijā? Tavs bērns tevi mūžam atcerēsies un pieminēs tevi - kādā veidā gan ir atkarīgs no tā, vai bērns no mazotnes tevi tikai stundu dienā redz vai arī, kad guli. Nav jau slikti, ka ir savi mērķi, bet vecumdienās tev no tā visa iespējams būs palicis tikai bērns, kuram nebūs tuvu attiecību ar tevi. Varbūt tomēr ir iespējas kādas? Nu nevar būt tā, ka viena diena nedēļā atņems tavas prasmes.
31.12.2015 17:04 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nedelja dotu daudz! Jus abi iepazitu berna vajadzibas- veidojat berna guleshanas dienassgramatu- tikos iet guket, tikos celas, tikos ed, kad tas ir apzinatas, tad zinat- aaa, berns 12 pa dienu iet gulet lidz 2, tatad taja laikaa varam ari mes paguket, vai varam uztaisit vakarinas. Pagaidam abiem ir haoss un abi ir nesaprasti. Attiecibas saspringtas.

Godigi sakot man ar zidaini bija tik easy, plus es veel studeju, grutak ir tagad, bet ari zinu, tikos meita iet gulet, es ari ieshu, otraja pusdienslaika meita iet gulet, es eju taisit visiem vakarinas. Visu ari atviegloja tas ka bija vira atbalsts un tadelj biju mieriga. Un berns lidz ar to ari :)

Par karjeru- es savu karjeru pametu tad, kad devos lidzi viram, bet tad ari mans egoisms aprekinaja vai ar to ko vins pelna vares pabarot mani, apgerbt mani, apmaksat rekinus un vai nakotnee vares par berniem parupeties- taja skaitaa ari skolas, aukles, darzini. Tadelj, pirms planot bernu- ir japadomaa ari par tadam lietam.
31.12.2015 17:04 |

Reitings 37
Annie
nevis piebalsoja bet gan minēja konkrētus iemeslus kas var sievietei traucēt tikt galā, ko arī varēšu ar sievieti aprunāties un risināt
31.12.2015 17:05 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
štrunts par palīdzēšanu , tev pašam šķiet normāli veltīt bēnam 1,5h ? kā tu domā tālāk veidot attiecības ar savu bērnu ? tu ņemtu kādu vecāku nopietni , ja viņš tev veltītu 1,5h dienā ?
31.12.2015 17:07 |

Reitings 37
L..
Kāds te saakars ar to cik atpazistams esu? Ne jau d''el atpazīstamības sportoju- bet gan del ta ka man tas patik un ar to varu ari pelnit- ta ir mana sapnu profesija uz ko gaju jau no berna kajas.
Bet vai mani muzam piemines un visi runas - tas atkarigs cik labs beigas bushu - pec si briza situacijas neizskataas tas tik rozaini jo redz daudzi saka ka viss jaapamet
Ka jau mineju rezultatos un tama cik pelnisi pat uz skietami loti garam distancem vius izkir sekundes.. pat 1-3 sekundes no 30min skrejiena var maksat reizme loti daudz.... kaut ari tie nav pat 1% no visa... luk cik svarigs ir aktrs trenins
31.12.2015 17:09 |

Reitings 11996
Atvaļinājums uz nedēļu arī tiek apmaksāts. Jā, sportā ir tā, ka ātri vari visu zaudēt... Par to vajadzēja domāt pirms bērnu plānojāt! Vispār, varbūt der padomāt, ja 11 gadu laikā neesi saniedzis neko ievērojamu (par to liecina alga), tad varbūt der aizdomāties par kaut ko citu? Galu galā, cik ilgi vēl varēsi skriet? Sportisti ļoti agri aiziet pensijā, cik man zināms. Varbūt labāk pārprofilējies par trenneri...
31.12.2015 17:09 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kas var traucēt? Nogurums, nespēks, neizgulēšanās, krūtsbarošana, laika trūkums vai iespēja, lai paēstu. Vēlme parunāt un pabūt kopā ar savu vīrieti, sajūta, ka viņa viņam ir svarīga, ka viņš reāli kaut ko dara, lai viņa ātrāk sarod ar pārmaiņām.
31.12.2015 17:10 |

Reitings 37
Story
jau domaju, ka klut vel labakajk msporat lai pelnitu daudz un visam butu jauda- ari vecumdienaam
31.12.2015 17:10 |

Reitings 11996
Kāpēc tikai tagad sāki par to domāt? Un kāpēc tieši tagad?
31.12.2015 17:12 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Tu redzi tikai savu sportu, tu pat neapdomāji to, ko es tev teicu par bērnu. Ko viņš par tevi atcerēsies? Tu mal tikai to, ka sieviete nerubī audzināt tavu bērnu, bet tev tam nav laika un netaisies arī neko mainīt. Tad vajag čūsku biksēs turēt vai arī nodrošināt ģimeni. Sportists atradies... Un vēl pateikt, ka pati apzinājās, kur iesaistās. Man žēl tavas meitenes. Skaties, ka ar savu sportu beugās nepaliec viens un nemaksā alimentus.
31.12.2015 17:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits