Sveikas, šodien nopirku testu...līdz cikla pirmajai dienai ir vēl 5, 6 dienas... Jūtos apmulsusi jo ir ļoti tieva līnija! Bet izskatās pēc brāķa. Kādai ir pieredze?
hcg neko nedod man ginekologe stastija labak pie ginekologa aizej
Kur pa svētkiem es ginekologu dabūšu? Pieraksts ir minimums divas nedēļas jāgaida. Testi šie nekad nebija pievīluši bet šī tievā un slīpā svītra pavisam dīvaina. Tāpēc prasu pieredzi, ja kādai tā bijis... paldies meitenēm
Man točna tajā zilajā liekas,ka redzu blāvu svītru. Pagaidām, vienīgais ,ko vari darīt, nopērc to Express testu(Maria? rozā kaste),kas parāda precīzāk, jebkurā dienas laikā.
Nekad nesapratīšu to apsēstību ar testiem. 101 reizi atkārtojot urīna testu, tikai naudu iztērēsi, bet atbildi nezināsi. Nodod Gulbja laboratorijā asins analīzes (5.41eur) un būs tev 100% droša atbilde. Ja tagad aiziesi, līdz 22:00 visdrīzāk jau zināsi atbildi.
Visi urīna testi, pat agrākie uzrāda tikai vienu dienu pirms gaidāmā cikla. Tā ka ja pat esi stāvoklī, urīna testi vēl to neuzrādīs. Tā ka nogaidi pāris dienas un tad taisi testu vai ej uz Gulbi, taču arī asinīs HCG parādās droši ap 10 dienu pēc apaugļošanās.
man bija ari jokaini ar tiem testiem sakuma taisiju bija otra vispar nepamanam stripina domaju kad saskatu to ko velos saskatit :D:-Puztaisiju pec vairakam dienam ar jutigaku testu,tad uzradijas nedaudz izsteiktaka stripa nu un kad uztaisiju vienu dienu pari kad vajadzeja but tam dienam tad jau bija kosi roza otra stripina!;)