Es tā skatos, ka daudzas te min diskusijās, ka viņu vīrieši nopelna 3-5 reizes vairāk, kā viņas pašas. Ja pašas kaut vai nopelniet 500-1000eur, tad sanāk, ka jūsu otrās pusītes pelna 2-5 tūktstošus?
Kur tas ir iespējams?
pienemsim ka vienaa masinaa ir virs un sieva, abi pelna ap stuku - 100x2 = 200
vai tiesam 200 cilveki no 1,5 miljoniem ir raditajs, ka LV ir laba dzive?
man jau šķiet , ka katrs spriež pēc sevis un sev apkārt esošajiem .... tos , kam slikti var atrast vienmēr un visos laikos , es piekrītu , ka mums ir diezgan liela ienākumu nevienlīdzība , tapēc jau sanāk , ka citiem šķiet ka pusotra minimālā ir normāla alga .... bet nu būsim reāli , pat ja tā kāds domā tas taču nav visai adekvāti , bet nu ne mana cūka ne druva
Alfā vien jau ir kopā, man liekas, 1000 stāvvietas :D Vienmēr pilnas un ne jau ar parastajām mašīnām visas + kādas summas atstāj cilvēki Rimi. Tas nav arguments, kā cilvēki dzīvo LV, tas vairāk parāda, kā cilvēki dzīvo Rīgā, vairums noteikti nedzīvo zem 500 ;) Cita situācija paveras, kad izbrauc ārpus Rīgas.
Izņēmi vienu bildi, es katru dienu principā eju uz Alfu, redzu, kā cilvēki iepērkas. Kā jau minēju - tas vairāk parādu iedzīvotāju labklājību Rīgā, nevis valstī kopumā.