Kā runāt par neko

Reitings 123
Reģ: 29.12.2014
Laikam kā visur ir 2 galējības. Ir cilvēki, kuram jebkurā situācijā mute neturas ciet, bet ir, kas nevar vārdu pār lūpām dabūt. Es piederu pie tiem otrajiem....
Vienmēr esmu apbrīnojusi cilvēkus, kuri jebkurā situācijā var runāt- runa ir tieši par "neko" runāšanu. Es tā nespēju, un tas man dzīvē traucē! Nevaru aizpildīt laiku ar runāšanu.
Lieki teikt, ka ar cilvēkiem, kurus ilgi pazīstu, man nav nekādu problēmu. Bet ar nepazīstamiem vai mazpazīstamiem cilvēkiem es bieži nevaru atbildēt uz kādu, piemēram,joku, jo nevaru tik ātri izdomāt, ko lai saka. Pēc tam jau prātoju, ka varēju teikt tā un šitā..., bet tad jau sen ir par vēlu!
Rezultātā man dzīvē ir gana daudz pārmetumu, ka esmu iedomīga, nerunīga, pat nepieklājīga, kaut gan mani draugi mani sauc par ļoti pieklājīgu.
Njā- ne velti ir teiciens- nav svarīgi ko tu runā, bet kā tu to pasaki!
29.12.2015 11:31 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Varu runat par jebko un ar jebkuru. Lai gan darba nereti uzklausu spiesta kartaa. Barmenis ir brivas ausis, un daudzi ja iedzer izdoma ka barmenis ar lieko prieku bus vinu draugs un sarunu biedrs. Ko tik nestkartasta. :-D Ir dazkart ari jaruna ar cilveku lai sis kroga justos labi, lai nomierinatu kad piemeram raud virietis. Liudz ar to maja biezi kluseju, nu cik var runat? :-D:-D
29.12.2015 15:56 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Man besī, ka ir cilvēki, kas paniski baidās paklusēt. Tā rezultātā tiek risinātas kaut kādas sarunas, kas vispār ir pilnībā bezjēdzīgas un diskomfortā ir abi. Tapēc man riebjas palikt vienā telpā ar kādu svešāku, jo uzreiz var redzēt, ka tas svešākais samulst un nervozi cenšas kaut ko sākt muldēt.
29.12.2015 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits