2015. gada kosmētikas favorīti

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Gads beidzies un gribētos zināt, kādi jums jauni atklājumi un favorīti 2015. gadā. Kas ir ienācis jūsu kosmētikas plauktiņā un par ko esat pilnīgā sajūsmā. Liekam bildes, un būtu jauki,ka arī, vismaz teikuma garu, aprakstu, kapēc šis produkts iekritis sirdī. Es savus favorītus pievienošu komentārā. :)
Kategorijas.
Sejas kopšana
* attīrīšanas produkti (mazgājamie, maskas, skrubji utt)
*sejas kremi, serumi
*acu kremi
+protams, varbūt ir vēl kas, ko aizmirsu, droši papildinat.

Matu kopšana
* šampūni, balazami, maskas, serumi utt

Ķermeņa kopšana
*dušas želejas, ķermeņa kremi, varbūt kādi pretcelulīta utt. :)
28.12.2015 13:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sejas kopšanā, manā izpratnē Sensai ir līderis :)

Šis pīlings man arī šķiet burvīgs, viens no veiksmīgākajiem kosmētikas pirkumiem, manuprāt :) (Ja kāda zin līdzīgu lētāku alternatīvu, nekautrējies un padalies) :)

Matu kopšana... Joprojām Moroccanoil produkti.. lai cik reizes esmu spērusi sānsoļus.. beigās atgriežos atpakaļ pie šīs produkcijas :D

Ķermenim laba lieta ir dušas eļļa, lietoju Eucerin :)
11.01.2016 11:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Viennozīmīgi Kiehl Midnight Recovery Concentrate! Beidzot dabūju gada beigās paraudziņu un tiešām manai sejai wow! Vakar beidzot nopirku arī pilnu iepakojumu..

Un cik nu nebūtu dīvaini - matiem Dove Oxygen shampoo un kondicionieris. Efekta ziņā pat Tigi nestāv klāt, ko lietoju vairākus gadus un bija vnk normāls, nekas īpašs, bet no šī Dove šampūna mati gludi, atšķetināti, mīksti
11.01.2016 11:49 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ņemot vērā, cik ilgus gadus lietoju visādus pienveidīgos kosmētikas noņemšanai, tad esmu kļuvusi mūsdienīga un pavilkusies uz mice-ūdeni :D lietoju šo :-)
11.01.2016 11:58 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Sejas kopšanas favorīti ir franču aptieku produkti, īpaši Avene. Ļoti patīk Vichy micerālā eļļa, Avene un Nuxe maskas, arī daži krēmi no Nuxe. Visforšākais ir jau leģendārais Avene Optimale Hydrance Light, kas nu jau arī man ir favorītkrēms. :-)
Ķermeņa kopšanā ļoti iepatikušies Rituals produkti - putas, dušas un masāžas eļļas.

Matiem galvenais favorīts ir krāsa - dzīve kā brunetei ir daudz foršāka :-P

Dekoratīvās kosmētikas gada aizraušanās bija izgaismotāji, bronzeri un uzacu produkti. Sūdzēties būtu grēks, bet foršāku bronzeri par elf St.Lucia joprojām neesmu atradusi un, lai gan blakus atvilktnē stāv smukākas un smalkākas dozītes, roka visbiežāk tik un tā sniedzas pēc tā pusizšķīdušā elfiņa :-P Uzacu favorīti - flomītis no Makeup revolution, pomāde un zīmulis no Anastasia, kā arī uzacu tušiņa no Maybelline.
13.01.2016 22:35 |

Reitings 221
Reģ: 02.11.2014

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Mans sarakstiņš ar šī brīža toplietām! :) (l)

Sejas kopšana
* attīrīšanas produkti - GLAMGLOW SUPERCLEANS Daily Clearing

*sejas kremi, serumi -
dienai - Shiseido Bio-Performance
Advanced Super Restoring Cream

naktij - Estee lauder Advanced Night Repair

*acu kremi - Shiseido White Lucent

Matu kopšana
* marrocian oil (l)

Ķermeņa kopšana
*dušas želejas, ķermeņa kremi, varbūt kādi pretcelulīta utt.
Caudalie Vine Flower Shower

Caudalie Divine Oil

esmu sajūsmā par šo Chanel pūderi -

ļoti patīk, pērku jau nto iepakojumu.

arī jau vairākus gadus tikai Armani skropstu tušu -
14.01.2016 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits