Varbūt kāda var padalīties ar savu pieredzi par psihoterapeitiem un psihiatriem! Esmu gājusi pie 2 terapeitiem pie katra 2 mēnešus, bet nejutu, ka palīdz. Pirmoreiz biju pie Māra Siliņa- varbūt nepalīdzēja, jo tieši tad, kad gāju privātajā dzīvē problēmas tikai auga augumā, otrs terapeits bija Tarass Ivaščenko- viņš vairāk mēģināja novirzīt domas no šķiršanās sāpēm, vainas izjūtas un depresijas, bet jutu, ka tas tikai apslāpē manas problēmas uz seansa laiku un viss nevis cenšamies risināt tās!
Psihiatrs man bija viens- Tērauds! Sākumā likās, ka labs, bet jutu, ka viņš ļoti gribēja, lai man tās zāles palīdz un ar katru reizi viņš vienkārši pats secināja, ka ir labāk, jo it kā jau jābūt, ka ir labāk, bet labāk nav! Laiks iet un mani sākotnējie adaptācijas traucējumi pārgājuši depresijā! Varbūt, kāds no pieredzes var kaut ko ieteikt- mani tiešām pārņem jau izmisums, jo depresija ir tāda, ka knapi eju uz darbu, katru rītu mostos ar trauksmi, viss liekas bezjēdzīgs, visi pieņemtie lēmumi liekas nepareizi, varētu tikai gulēt gultā un raudāt!