Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Spekja piradzinji

 
Reitings 195
Reģ: 08.11.2010
Sveiki!
Aatrais jautajmums!
Cepu spekja piradzinjus un tagad nevaru saprast, galu apcept vai tomer nee? :-/
24.12.2015 20:43 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Jā, no sākuma apcep ar sīpoliem
24.12.2015 20:45 |
 
Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Man labāk tīk viegli apcepta gaļiņa. Bet ir kas gatavo, arī to necepot, tā kā nav obligāts pasākums.
24.12.2015 20:46 |
 
Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Nē, es necepu, sajaucu gaļiņu ar sīpoliem, garšvielām un majonēzi :) ļoti garšīgi..

Bet tā jau vairāk gaumes lieta :P
24.12.2015 22:16 |
 
Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Spekja? Vai speķa?
24.12.2015 23:18 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
man garso ar spekiti un sipoliiem ari viegli apcepti:)


bet kaadas miklas jus izmantojat?
24.12.2015 23:24 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Es pīrādziņu gaļai pielieku klāt zilo sieru, man tā ļoti garšo. Gaļiņu drusku apcepu, kopā ar sīpoliem, un kad pildu pīrādziņos gaļu, tad pievienoju kubiņos sagrieztu zilo sieru.
Tiem cilvēkiem, kam negaršo tas siers, varētu likties dīvaini. :-D
24.12.2015 23:46 |
 
Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Sakārdinājāt (s)
24.12.2015 23:51 |
 
Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Es vienkārši sajaucu kūpinātu gaļiņu ar sīpoliem pildījumam. Cepu no rauga mīklas, bet jāizrullē plānā,plānā kārtā tad būs labāk, jo viņa vēl uzrūgst. Es neIzrullēju dikti plāni un sanāca tādi braši rauši. Pārējie jau ēda un garšoja tāpat, bet man pašai īsti nepatika tik daudz maizītes.
25.12.2015 11:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits