JUICING REBOOT

Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Sveikas daamas,

Pedeja laika gribas kadas parmainas,nomest svaru un uzlabot veseliibu...tad nu vakar ar viiru noskatijamies dokumentalo filmu Sick Fat and Nearly Dead un nolemam ka no 1 janvaara uz 30 dienam partiksim tikai no daarzenu un auglu svaigi spiestam sulam(l)

Iedomajos,ka varbut kada sheit ari velas piedalities,butu kada atbalsta grupa un kopa jau jautraak:-) Ko sakat?

Pa lielam nav obligati tas jadara 30 dienas,var ari nedelu vai pat mazaak.

*Taas kuram tas neinteresee vai gribas pateikt kaut ko riebigu: ludzu nepiesarnojiet diskusiju.
22.12.2015 15:54 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Pārtiekot tikai no sulām taču kuņģi var sabojāt! (t)
22.12.2015 19:01 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Uzraksti gan. Varu saderēt, ka jau pēc pāris dienām Tev ieslēgsies saprāts un sāksi arī ēst. (Lai nepārprastu, tas nav domāts teikt riebīgi, tieši pretēji)
Gribētos redzēt tos avotus, kuros apgalvots, ka pārtikt no sulām esot veselīgi, kaut kā nenāk prātā nekas tamlīdzīgs no visa lasītā un mācītā par veselīgu uzturu.
22.12.2015 19:05 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Pārtiekot tikai no sulām taču kuņģi var sabojāt!

Tiesi taa! No visaam taam zalajam zaaleem, ko interneta veselibas guru slavee, saaks veeders saapet. Pie tam izslavetie vitamini bez tauku klatbtnes nemaz neuzsuksies.
Cilvekam ir apbrinojama taisnvirziena domasana, ka pareizi ir tikai tas ko vins interneta ir izlasijis. Kads saks dirst zalju, tad sapratis, ka ari citiem var but taisniba.

Lai tad razens diarejas menesis!
22.12.2015 19:11 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Autorei iesaku palasit par olbaltumvielu un tauku nozimi organisma darbiba.... dzerot tikai sulas cilveks uznem ~99% ogļhidratus un tikpatka neko no citam uzturvielaam...
un velviens fakts kas ceru liks aizdomaties - kadel tad piemeram kulyuristi kad liesee uz sacensibaam tiesi oglhidrati ir ta uzturviela ko piegriez visvairaak ... olbaltumvielas pat pacelj ....?
un nevaretu teikt ka vini neko nesaprot - vini liese reziem pat 2-3x gaadaa un to dara loti veiskmigi - skat sacensibaas.
22.12.2015 19:12 |

10 gadi
Reitings 4443
un pat ja nomet so svaru - tas ir ari ajuztur taja limenii.. nav ta ka kautvai minetas 30 dienas darisi ka vajag un pectam dzivosi ka vien iegribaas pec vecajiem paradumiem :-D
22.12.2015 19:13 |

Reitings 3925
kabans, tadam kuurem apaksa ir pavisam cita ideja. Starp citu ari fitnesisti medz reizi pa reizei iziet detoksifacijas kursu partiekot no spinatu, kaalju un gurkju smuutijiem un tamlidzigi, bet tas ir vien uz dieni lidz nedelai ilgs pasakums un par labu sajutu vini ari nestasta, tiesi preteji. Energijas totali trukst jau pirmaja diena. Ofisa planktoni, kuriem fiziska slodze ir mazaka, sekas sak just velak, bet ari jut turklat atri.
22.12.2015 19:17 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nemaz nemeginashu parliecinaat par shadas bezatbildibas riciibu, jo neticu, ka vinji iztures 30 dienas, nu neticu... Tam ir ljoooti jasagatavojas moraali un fiziski...
22.12.2015 19:22 |

10 gadi
Reitings 4443
Vatsons
Ja godigi man ta ir pirma dzirdesana ka fitnesisti to dara... lai gan saja sfera esu ieksa nu jau nepilnus 10 gadus un vairak vai mazak pazistu desmitiem fitnesistu ..
Neredzu tam ari logisku praktisko jeegu - teiskim nedelju dzivot uz sulam kuras nesatur obv un fat.... bez obv saruk muskuli.... saprastu ja vel tas butu 1 edienreize dienaa uz paris dienaam .. bet ne jau vius cauru dienu un vairakas pec kartas/.... ja nu vienigi bikini fitnesa meitenes kuram ta muskulmasa nav svariiga
22.12.2015 19:42 |

Reitings 3925
kabans, nemaku teikt cik statistiski daudz fitnesisti parmainu pec medz ieturet "aatirisanas kures", gaveenus utm., es pielauju, ka saveejiem vini ne vienmer to saka, lai nesaktos smadzenu skalosana par OBV un taukiem. Vienkarsi ne visiem muskuli ir galvenais, ir kam paari visam stav ideolgiskie apsverumi par veselibu, citiem ir parlieciba, ka tadas drastiskas un islaicigas dietas parmainas naak par labu muskulu masas audzesanai, vel citiem ir garigi apsverumi. Reiz es paliku uz mutes uzzinot, ka bodybilderis ievero Ramadana menesa gaveeni, nee vins nebija musulmanis-tieshi tas paarsteidza. Vins to darija garigu apsveru deelj un teica, ka zaudeto muskulu masu velak tapat atgus.
Lai vai kadas islaicigas dietas parmainas kaads ieviesh, tas vienmer dod tadu kaa buustu. Ja tas ir bijis fast food nedelas garumaa, tad pec tam labs,kvalitativs un veseligs uzturs moraali apbalvo. Bada dietas liek novertet istu edienu un porcijas liekas uz skiivja mazakas, jo kungis ir saravies. Veel iiss, drastisks, dietas parravums reizem lauj uzsakt veseligus esanas paradumus.
Katru dienu menesiem vai pat gadiem ilgi est vienu un to pasu obv,oh un tauku proporciju, tos pashus edienus, kas nekad nav cepti, nekad neapest lieku augli, ir loti, loti apnicigi gan fiziski, gan morali.
22.12.2015 20:11 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Es no jaunā gada (jo tagad taču svētku laiks :D ) plānoju atteikties no jebkāda cukura. Varbūt kāda vēlās piebiedroties? :)
22.12.2015 20:14 |

10 gadi
Reitings 4443
Vatsons
protams ja merkis ir cits sadai kuurei tad cita lieta.. ka jau pati mineji zaude muskulamsu ko velak atguus.. bet sava zinja tas ir nosists laiks un progress - ja aja citi merki svarigaki tad ok.. saprotams

kadel tev skiuet ka kulturisti ed vislaik vienu un topashu un uzturvielas vienadasa propoircijaas ?
zini es varu pagatavot kaut 10 dazadus edienus kuros neatkartosies pilniba neviens produkts uznemot vienadu uzturvielu bilanci (velamo kulturistam-fitnesistam) katra no sim maltiteem.....
Tas ka kulturisti - fitnesisti ed loti vienveidiigi ir tiaki miits.... ja dazi varbut ta ari dara.. bet ta jau cita l;ieta.... personigi es diena edu 5x un tici vai ne katra edienreizee ko citu.... un ceptu ari edu - cept var tikai jazin kaa... 1-2x nedelja atlaujos ari est visadus junk food - picas, burgeri, kukas, sokolade utt.... ka jau vienreiz darugu loka kad gaja pa so runa konstatejaam ka es edu daudzpusigaak neka viis mani pazinjas kas ar so nenodarbojas
22.12.2015 20:33 |

10 gadi
Reitings 4443
un makrosu proporcijas mainu.. un tas ir jamaina ....
22.12.2015 20:34 |

Reitings 89
Reģ: 28.05.2013
Jēzinj, mēnesi?:-O
Nu tu vari to darīt, bet svaru nometīsi toč vairāk uz muskuļu rēķina, un veselīgs pasākums tas nebūs. Kā te jau minēja tādu sulu diētu var vilkt nu max nedēļu, un arī tad jāēd arī dārzeņi vismaz.

Katrā ziņā neiesaku, tad labāk padzīvo mēnesi uz vājpiena biezpiena, efekts būs labāks un tas pat būs veselīgāk :-D:-D:-D
22.12.2015 20:51 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Skudru lāci :D +++
22.12.2015 21:03 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
sugar, plāno izslēgt arī ēdienus, kuros ir cukurs? :)
Es jau kādu laiku pamazām samazinu cukura daudzumu ikdienā, bet varētu uztaisīt pārmaiņas pēc to Jaunā gada "new year, new me" jociņu :D
22.12.2015 23:39 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
plānoju atteikties no jebkāda cukura. Varbūt kāda vēlās piebiedroties?

Man arī interesē, kādus produktus šī atteikšanās izslēgs?
Es ļoti gribētu, ja ne pilnībā atteikties no jebkāda cukura, tad vismaz līdz minimumam samazināt uzņemto cukura daudzumu. Agrāk pie tējas liku stabili 3 karotes cukura, tad dažu mēnešu laikā pakāpeniski mazināju to devu, šobrīd tēju dzeru bez cukura, tās 3 karotes tagad liekas drausmīgi šķebinošas. :D Bet tāpat ikdienā daudz ēdu saldumus, gribu to izskaust.
23.12.2015 11:59 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Ja ir vēlme sākt pamazām atteikties no cukura un OH, tad iesaku painteresēties par keto diētu.
23.12.2015 13:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sapņot nav kaitīgi :D Izturiet kaut dažas dienas, pirms lielāties. Jums vispār ir tik spēcīgs gribasspēks? Dzērāji un smēķētāji arī no 1. janvāra visu ko apņemas, bet pieturas maksimums nedēļu.
23.12.2015 13:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits