Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darbs, attieksme

 
Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Labvakar,
Jāsāk ar to,ka ir labas un ir sliktas dienas. Un šī man bija diezgan slikta diena. Pārgurums. Strādāju divos darbos un ir ar ko salīdzināt. Vienā jūtos brīvi,atvērti,varu ar visiem runāt un arī runāt publikas priekšā. Bet otrā jūtos tik neērti un sasaistīti,it īpaši kolektīvos pasākumos. Un tā,ka šodien vajadzēja runāt, bija tik grūti,ka man šķiet balss trīcēja un vispār sanāca ārā kkādi savārstījumi par tēmu. Protams, ka pārdzīvoju tagad, jo citi māk skaisti izteikties, bet es sajutos kā pasaules lielākā nejēga. Un tā arī bija, vismaz iespaids noteikti tāds par mani palika. Manuprāt, tagad vēl vairāk izvairīšos no šādiem kolektīviem pasākumiem. Gribēju vienkārši sirsniņu izkratīt.

Otrs, Tu dari visu un veel vairāk, bet dari visu klusu. Tas par mani. Jā, es esmu tā klusā,, nemanāmā,kura strādā galvu nepacēlusi. Kamēr kolēge brauc ar muti tikai un reāli nedara neko, bet viņa ir tā labā un pozitīvā, jo visu laiku pļāpā ar vadību. Man tas ir tā ka apnicis un gribas to mainīt. Bet vai tiešām kluss un intraverts cilvēks uzreiz ir sliktāks,jo nelien,nebāžas visur un nesmaida visiem.?
21.12.2015 23:17 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ja jau otrā darbā viss ir labāk, gan jau nav tik traki ar to tavu intravertumu :) varbūt kolektīvs nav "tavi" cilvēki vai citi pienākumi, kuros nejūties tik pārliecināta par sevi.
bet par to otru.. nu man arī nepatīk klusie kolēģi, kam grūti atbildēt uz jautājumu vai iesaistīties diskusijā un pusdienās iet precīzi 10 minūtes vēlāk kā visi, lai tik izvairītos no sarunas. nu nav patīkami ar tādiem. jāmeklē vidusceļš, lai neapkrauj sevi ar darbiem, kamēr citi runājās, un lai neesi arī norobežota no kolektīva.
atpūtīsies, pēc brīvdienām būs cits noskaņojums ;)
22.12.2015 00:58 |
 
Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Bet ar kolēģiem 1:1 man nav problēmu runāties, varu runāt un viss labi. Vairāk jūtu to attieksmi no vadības puses, ka es strādāju visu izdaru labu, bet esmu tik nemanāma un nepamanāma. tad nu domāju vai ir vērts iespringt un mēģināt mainīt sevi un panākt to lai mani ievēro. Vai arī palikt tādai kāda esmu un samierināties ar to attieksmi, jo es kaut kā jūtos nenovērtēta tieši no vadības puses.
22.12.2015 11:11 |
 
Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Komunikācija, principā, ir prasme. Ietektu palasīt kādus small talk manuals un ko tādu un tās zināšanas pielietot, kad redzi izdevību. Pati savlaik biju vairāk noslēgta kāatvērta un aktīvi pļurksteju jau iepazītu cilvēku lokā .. bet - tā ir , kā tu saki - klusie vnk netiek pamanīti un nedomāju, ka Tev vajdzīgas tāš negatīās emocijas, kas uzkrājas saistībā ar to. Attīštot komunikācijas / prezentācijas prasmes pilnīgi noteikti sanāks savu ieguldījumu pacelt 'gaismā' :) Es to tiešām redzu kā prasmi, kas apgūstama (ja nenāk no dabas). Kā jau viss jaunais, sākotnēji - ārpus komfrta zonas, bet practice makes perfect. Tas, ka apgūštam ko jaunu, nenozīmē, ka laužam savu personību.
Cits jautājums būtu par kolēģi, ja viņa Tevis paveikto uzdod par savu. Tas nav nedz glīti, nedz adekvāti no viņas puses un ir cits stāsts. Sarežgīta situācija, ja tā risināma 'nebojājot' attiecības ar viņu :/
22.12.2015 12:58 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Es no tāda darba, kurā vadība vērtēja augstāk saskarsmi ar kolēģiem un pašu vadību, nevis darba kvalitāti, aizgāju. Viņiem vairāk patika kolēģe, kuras darba kvalitāte bija zem katras kritikas un aiz kuras mums visu vajadzēja pārtaisīt, toties viņa smalki visus informēja par savu privāto dzīvi un izklaidēja priekšniecību. Protams, simpātijas ir svarīgas, taču dodu priekšroku objektīvākai pieejai, tāpēc strādāju citur, kur man nevajag lauzt savu raksturu un kur mani novērtē, un esmu ļoti apmierināta.
22.12.2015 13:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits