Tās, kuras neizmanto prezervatīvus, pēc gultas priekiem taču paliek uz palagiem traipi un šmuces. Jūs pēc katra seksa maināt citu gultas veļu vai guļat tajā pašā, un tie traipi netraucē? Kā tas notiek, izskaidrojiet man!
Es gan dedzinu palagus pēctam :D
Nu var jau iztecēt laukā, ja ielaiž. Tas nav nekas jauns. Bet nejau katru reizi gultā uz palagiem uztecēs. Ja sanāk, tad jānomaina palagi un viss. Bet nejau uzreiz pēc seksa skriet un mainīt gultasveļu.
Kad beidza uz manis, tad vnk ar salveti noslauka. Ja iekšā, tad es vienmēr salveti uzreiz pielieku tur un nekas netiek uz palagiem. Ja nu kādreiz tiek baigi viss uz palagiem, nu tad nomainīt tak var.
Mums ir sava tehnika, lai pēctam vēl varētu mīļi izbaudīt labo pēcssajūtu. Nekas nekur neiztecēs, ja pareizi iekārtosies. Pēctam ir laika mierīgi aiziet uz dušu un tad gan gravitācija pievāc savu daļu :D
nekad nav palikusi netiiri palagi peec seksa.
Atceros, ka gaaju ar draudzeni iepirkties un vina speciaali nopirka mazu dvieliiti ar sirsninjaam, teica,ka buus labs sexa dvielis :D es ja godiigi neizprotu vajadziibu ne peec dvieliishiem ne salveteem pie gultas.
kaa var nekas neteceet aaraa ? (t) Kad peni izvelk aaraa tachu taapat kaut kas iznaak veel , sperma + pashas izdaliijumi tek aaraa . Mums arii ir spermas dvieliitis (l)
nevaru iedomaaties , lai katru otro dienu es mainiitu jaunu palagu vai segu paarvalkus . Tad jau jaasapeerk riktiigi kraajumi un vesheni jaadarbina katru dienu . Serious ?!?!?!? |-)(t)(t)(t)
Vēl stulbāk par palaga maiņu ir kaut kādu tur dvieļu likšana apakšā, kā tas vispār nenosit visu velmi? Nekādas spontanitātes, jo taču kā viss sākas zem pakaļas jāpaklāj dvielītis :D :D šausmas...