Neveselīgas attiecības?

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 05.01.2013
Sveikas! Tā ir sanācis, ka vajag dzirdēt citu cilvēku viedokļus, padomus. Centīšos sīkumos neizplūst!
Lieta tāda, ka nu jau pusotrs gads, kā esmu šajās attiecībās. Ir gājis visādi - labi, slikti utt., kā jau visās attiecībās. Šo cilvēku ļoti mīlu, vienmēr atbalstu, cik spēju un cienu viņa personību. Pēdējā laikā iet ļoti smagi. Strīdi par sīkumiem, kas vienmēr beidzas ar ātru salabšanu un aizmiršanu par problēmām, līdz ko atkal ir iemesls lai kašķētos. Īsti vairs nezinu, kas ir taisnīgi un kas nē, bet uzskatu, ka ''bērna vecums'' mums abiem sen cauri. Esam daudz un dikti runājuši par sākšanu dzīvot kopā, bet runas līmenī tas arī ir apstājies. Viņš uzskata, ka visam savs laiks. Dzīvošana šķirti šobrīd rada daudz problēmu un iemeslu lai kašķētos. Pirmām kārtām jau tas, ka viņam pēc darba ir liels nogurums, kādēļ vairāk par sēdēšanu mašīnā un braukāšanos apkārt mēs nedarām. Pie sevis tik pat kā neved, pašai jāpaprasa, lai aizvestu. Publicēt attiecības nekur nevēlas, no bilžu likšanas, kur esam kopā, - izvairās. Ar ģimeni nav iepazīstinājis, tikai māsai atrādījis, un svētkus kopā mēs nesvinam.
Par to, ka viņam ir cita, nevar būt ne runas, jo tas sen būtu nācis gaismā un simtiem reižu runāts par to. To šeit pat var nerakstīt.
Asaras un kreņķi šobrīd ir vairāk nekā vajadzētu, tādēļ skaidri redzams, ka šīs ir neveselīgas attiecības.
Saprotu, ka šis cilvēks būtu jālaiž vaļā, bet vai tiešām atlaist? Un kā atlaist? Kā beigt pārdzīvot par to, kur esam nonākuši, un kā beigt liet asaras, piedod un aizmirst? Ir mēģināts visādi - gan izrunāt, gan labot kļūdas, bet viņš nespēj sadzirdēt to, ko vēlos es un kas nāktu par labu.
Jūsu viedoklis?
17.12.2015 22:03 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
es laikam esmu par vecu, lai tā muļļātos. puisis dzīvo viens vai pie vecākiem? minēji, ka dzīvoja kopā ar bijušo draudzeni, viņi izšķīrās. kas notika ar dzīvokli? doma tāda, ja viņš dzīvo viens, tad kāpēc tu nevari palikt pie viņa? iesākumam paskatīties kā rit tā kopdzīve. otrkārt, nu kas tā par muļļāšanos? saki, ka nejūtaties kā bērni, bet nekur tālāk par bērnu attiecībām arī netiekat. jo kad divi pieauguši cilvēki ir kopā 1,5 gadus tad nebraukājas apkārt mašīnā un nestāsta visādas atmazkas. es atvainojos, ka es varbūt ne tik laipni, bet tā ir reālā dzīve.
18.12.2015 00:48 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Ja katra puse no attiecībām sagaida kaut ko savu, tad nu ir jāšķiras, un jāmeklē kāds, ar kuru domas un uzskati sakritīs. Protams, jebkuru situāciju var risināt, bet, ja vēlme nav abpusēja, tad par ko runāt? Ir jāprot aiziet no attiecībām, ja pati apzinies, ka tās ir neveselīgas. Der atcerēties, ka esi pelnījusi visu to labāko un vajag sevi cienīt. Ja mīlēsi un cienīsi sevi, tev apkārt būs tikai tādi cilvēki, kādus vēlēsies pati. Beigsies vienas attiecības, sāksies citas.

Viņa greizsirdība par to, ko daru brīvajā laikā atrisinātos, jo viss brīvais laiks būtu veltīts viņam un nerastos kādas šaubas.

Šis man liktu būt piesardzīgai. Greizsirdība attiecībās ir kaut kas tāds, ko noteikti nevajag pieļaut un vajag izrunāt, risināt, jo tā pamazām sagrauj jebkuras attiecības. Un tas, ka tu esi attiecībās, nenozīmē, ka tev tagad jābūt ar savu mīļoto kopā 24/7, jūs esat divi cilvēki, tu nedrīksti pazaudēt sevi. Brīvo laiku vari pavadīt, kā vēlies, ja viņš ir greizsirdīgs uz tevi par to, ka ej izklaidēties ar draudzenēm, dodies vakariņās vai uz kino, tad tās nav veselīgas attiecības.
18.12.2015 10:22 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tur nav daudz ko analizēt - ja ir TIK sarežģīti, nedzīvojot kopā, tad kopdzīvē būs vēl trakāk. Ja viņam jau tagad ar braukāšanos vien tevis ir par daudz, tad, dzīvojot kopā, viņš vispār sāks vai nu terorizēt vai mukt prom.
Nav tur nekā un izskatās, ka nebūs. Domā ilgtermiņā.
18.12.2015 10:27 |

Reitings 61
Reģ: 18.12.2015
Sveika! Tik dīvaini lasīt tevis rakstīto,jo manas attiecības bija 80% tādas pašas,tikai mēs bijām 8 mēnešus kopā. Izšķīros tikai vakar naktī,kaut arī vilkām ilgi vairāk kā divus mēnešus nesaskaņas. Tad kad bijām kopā viss bija perfekti,bet tad kad neesam,tas ir uz ilgu laiku,dažreiz pat mēnesi,viss noplok,rodas dusmas. Nebija pamats attiecībām,bija tikai laimes mirkļi. Mēs viens otru mīlam,bet dažreiz vnk nav lemts,ja ir jāmokās. :-/
18.12.2015 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits