Jā, Biotherm Aquasource dikti viegls, bet tīri subjektīvi Avene Hydrance Optimale Light man patīk vairāk, kaut vai tāpēc, ka nav uzbāzīga rūgtas zāles smarža.
Es arī pamēģināju izslavēto Aveni, bet mani tā kaut kā neuzrunāja, nepatika sajūtas uz ādas.. toreiz atdevu draudzenei :( Bija vilšanās, ņemot vērā pozitīvās atsauksmes iekš cosmo :D
Man tieši zāles smarža patika.. bet nu jā.. tas ir individuāli :)
Bet agrāk somiņā vienmēr bija ''чистая линия'' intensīvi mitrinošs dienas krēms ar rozi, ļoti viegls un patīkamas tekstūras, ātri iesūcas un nerada smagumu sajūtu uz ādas.
Es arī pamēģināju izslavēto Aveni, bet mani tā kaut kā neuzrunāja, nepatika sajūtas uz ādas
+++
Tas pats, tikai paņēmu Rich versiju.. Nevaru teikt, ka slikts krēms.. nu, normāls..
Lovisa, visu laiku esmu lietojusi Bioderma Hydrabio Rich.. laikam vairākas ziemas pēc kārtas un varu teikt, ka pašlaik man āda ir minimāli tendēta uz sausumu.. Izskatās, ka tiešām krēms iedarbojies ilgtermiņā, ne tikai pabarojot ādu attiecīgajā brīdī, bet arī apārstējot.. Un jā, laikam jau gadu to nelietoju
P.S. Gribu tagad izmēģināt šeit pieminēto Biotherm, jo ir Biotherm krēms, tikai acīm. Dikti patīk - viegla konsistence, patīkams.. Sejai laikam arī varētu būt jauks, to laikam uz pavasari iegādāšos..
meksikanka,
Biodermu esmu lietojusi, bet citu - zilā iepakojumā, bet nekādas pozitīvas izmaiņas nejutu, tāpat arī ar Aveni. Droši vien biju izvēlējusies neīsto priekš savas ādas. It kā varētu pamēģināt Tevis ieteikto, bet ja nu atkal neder?
Mans, mūžīgi laikam :-Dmīļākais vieglais krēms te jau minētais Avene Hidrance Light.Es viņu lietoju jau gadiem.Varbūt āda jau sen pieradusi,un varbūt neko viņš man vairs labu nedod.Bet tas ir līdz šim vienīgais krēms ,kuru uzziežot mana āda jūtas absolūtā komfortā.
Vēl man patīk Vichy krēmi.Te bija runa par Biotherm,precīzi neatceros,bet ir bijis šķiet,ka zilā bundžā.Nepatika,bija nedaudz alerģiska reakcija.(sarkani pleķīši un dedzināšana)