Man ir indukcijas un esmu ļoti apmierināta. Protams, no sākuma bija grūti ar to, ko meitenes jau minēja: viss uzvārās ātrāk, taču ar laiku arī tajā saskatīju tikai plusus, jo ēdienu var pagatavot daudz ātrāk, kaut vai tīri ietaupot uz katla un pannas uzsilšanas laiku. Arī pluss ir tas, ka virsma tik tiešām neuzkarst, tikai nedaudz no siltuma, ko izdala pati katla virsma. Līdz ar to plīts arī ir vieglāk kopjama, jo tas, kas, piemēram, pārgājis pāri katlam, nepiecepas pie karstās virsmas, atšķirībā no elektriskās, keramikas plīts. Tā kā lielākā daļa trauku jau bija "universālie" vai kā nodēvēt, nenācās arī daudz ieguldīt katlos un pannās, tikai laikam vienu pannu nopirku un pavisam mazo katliņu.
Bet nu par elektrisko arī neteiktu, ka ir slikta, izņemot to, ko uzskaitīju augstāk, jo otrā dzīvoklī ir elektriskā plīts. Ja jāpērk visi jauni katli un pannas, un plīts tīrīšana, virsmas karstums ir otršķirīgi, tad droši vien ņemtu keramisko nevis indukcijas