Domubiedri vai autobuss?

Reitings 149
Reģ: 07.10.2015
Šad un tad izmantoju domubiedru grupas draugos.lv, lai ērti un ātri nokļūtu sev vajadzīgajā punktā. Izvēlos sev tīkamu šoferi un sazinos. Un tad nokļūstu līdz savākšanas punktam un ceļojums var sākties.
Vēlos jautāt par jūsu pieredzi - cik forši vai tieši otrādi - slikti braucieni ir gadījušies? Ar kādu šoferi un kāpēc jūs brauktu otrreiz un ar kādu vairs nekad? Kas šoferim ir jānodrošina tāds, lai jūs viņu atcerētos ar pozitīvu vārdu? Ar kādas markas auto šoferi brauc?
Pati esmu šādi braukusi, vairāk ir negatīvas pieredzes, nekā pozitīvas. Neatzīstu šoferus smēķētājus un tos, kuri piestāj ikkatrā apdzīvotā vietā uz pauzi, lai nokārtotu sev svarīgas darīšanas. Ir gadījies, ka mašīnu piestūķē tā, ka nav pat vietas, kur kāju pakustināt. Bet vēl neesmu metusi plinti krūmos.
Šad tad mēdzu braukt ar autobusu - lai arī ilgāk, bet nav personiska kontakta. Pārsvarā izvēles izdaru spontāni. Protams, braucu arī ar draugiem vai ģimeni un tā jau ir cita tēma, bet jautājums ir tieši meitenēm, kuras pārvietojas, izmantojot domubiedru grupas - vai jums patīk un cik apmierinātas esiet ar izvēli?
16.12.2015 01:40 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
esmu šoferis. kādreiz kādu ņēmu līdzi, kad braucu, tagad nebiju nekur diži viena starppilsētu maršutos braukusi. tagad atkal braukšu. mašīna man normāla, bet pēdējā laikā sāk plīst, ne no kā. pat servisā brīnās kas ar to mašīnu notiek. tāpēc man bail kādu ņemt līdz, ja nu nojūk pa ceļam :D
16.12.2015 11:41 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
man bija trubas vīrs:D pa visu automašīnas salonu pārlikta truba:D it kā sīkums:D
16.12.2015 11:46 |

Reitings 53
Reģ: 07.11.2013
Un kā sauc tās domu biedru grupas, kurās ko tādu meklēt?

Mani arī interesētu!
16.12.2015 12:03 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Da nekā īpaši tās domubiedru grupas nesauc. "Rīga - Liepāja", "Rīga - Valmiera" utt. Katram maršrutam sava domubiedru grupa.
16.12.2015 12:15 |

Reitings 359
Reģ: 03.10.2013
Ligahh, Bilete
facebook tās saucās Rīga-Daugavpils-Rīga, Rīga-Rēzekne-Rīga, utt.
16.12.2015 12:18 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Esmu vienreiz tā braukusi, labāk būtu izvēlējusies autobusu. Tā jau viss ok, bet, ja aizmugurē jāsēž 3 cilvēkiem, tad lielākajā daļā auto būs mazāk vietas nekā autobusā. Ne cenu starpība, ne laiks manā gadījumā nav tik lieli, lai tas būtu baigais pluss.

Katrā ziņā, ja mēs savā auto ņemtu līdzbraucējus, tad aizmugurē sēdētu tikai 2, lai ir ērti un nav jātur kādas mantas klēpī, ko neliek bagāžniekā.
16.12.2015 12:29 |

Reitings 149
Ir bijis, ka puisis piebrauc nu ar tādu auto, kur bail sēsties iekšā, kāda 75.-80.gada - un visu ceļu ik pa laikam stājas malā, jo bagāžnieks veras vaļā.

Man būtu kauns kādu vest ar tādu auto. Arī ir gadījušies nepatīkami piemēri. Esmu braukusi ar aizlaiku pasātu, kurā durvis taisās vaļā tikai no ārpuses, drošības jostas izrautas, zem kājām ir pilns ar miskasti un priecājos, ka esmu uzvilkusi tumšus džinsus, savādāk vēl tiešām kā cūka izkāptu nošmulējusies. Turklāt šoferis vēl apstājās katrā apdzīvotā vietā uz darīšanām, pīpēja kā skurstenis un centās pierunāt mani arī uz atpakaļceļu. Nē, paldies. :-D

Esmu arī ar draugu braukusi un vedusi cilvēkus. Un tad nepatīkamākais ir, ja kāda meitene vai nu nesaprot vai negrib saprast, ka tas ir mans draugs un cenšas piekantēties klāt, un pēc brauciena bonusā vēl skatās regulāri viņu draugos vai pat aicina. Draugam smējos, ka šitā viņš harēmu var taisīt :D Tā ka, ja viņš brauc viens, tad noteikti meitenēm vēl vairāk tas patīk :-D

Ir gadījušies arī tiešām forši braucieni ar patīkamiem šoferiem. Ar sievietēm gan es neizvēlos braukt. Patīk, ja šoferis labi vada auto. Reizēm raisās sarunas, reizēm nosēžu visu ceļu ar austiņām ausīs - pēc noskaņojuma. Vienmēr pasmaidu par to, ja ir vairākas meitenes un kā viņas cīnās par priekšējo sēdekli, kura tad nu sēdēs :D Es mierīgi iesēžos aizmugurē un skatos, ka pārējās divas stāv pie priekšējām durvīm un neviena neatkāpjas :D Tāda komiska situācija.
Bail nav nekad bijis - šoferi jau nevienu uz mežu nevedīs. Ne bīstamāk kā autobusā.
16.12.2015 12:30 |

Reitings 149
Pēdējo reizi, kad izmantoju šo "pakalpojumu" novecoju laikam par 10 gadiem :-D meitene nesās kā F1 pilote, 130/140km, tumšā vakarā, vēlā rudenī :-D kā tagad atceros, ka pirms sākām braukt šī vēl paprasīja vai es steidzos, atbildēju, ka nē... bail iedomāties uz cik būtu nesusies, ja pateiktu, ka jā :-D

:-D:-D Šim noteikti bija jābūt asins stindzinoši :-D Var paspēt lūgšanas pat iemācīties noskaitīt :D
16.12.2015 12:33 |

Reitings 149
Ligahh, Bilete

Draugos.lv tās domubiedru grupas arī tā saucas pēc galapunktiem. Ieej domubiedros un, piemēram sameklē Valmiera-Rīga; Madona-Rīga; Rīga-Gulbene. Un piesakies. Tieši tik vienkārši ;-)
16.12.2015 12:36 |

Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Esmu braukusi no Rīgas līdz Kuldīgai pāris reizes kopā ar bijušo. Protams,mēs bijām divatā un tad bija drošāk,vadītāja bija sieviete,kas brauca uzmanīgi, bet viņa bija paņēmusi vēl vienu ceļinieku kā mēs un tā gan krita uz nerviem, visu laiku radio slēgāja un teica,ka negrib,lai skan radio un izslēdza ārā vēl Rīgā. Tā nu visu ceļu braucām bez mūzikas, klusumā.
Bijušā tēvs arī vienmēr ņēma kādu pasažieri,kad braucām no Kuldīgas uz Rīgu un nekādu problēmu, lētāk sanāk kā braukt ar autobusu.
16.12.2015 12:42 |

10 gadi
Reitings 160
Reģ: 29.01.2009
Esmu braukusi vairākas reizes.
Parasti trāpās runātīgi šoferīši un tad ir jautri.
Esmu braukusi gan ar puišiem šoferiem, gan meitenēm šoferītēm.
Pēdējās divas reizes braucu ar auto, kur aizmugurē ir tv, visu ceļu sēdēju un spēlēju spēlītes. Ceļš ātri pagāja.

Reiz gan biju vīlusies, ka mazā, piebāztā golfiņā aizmugurē bija jāsēž pa trijiem un no bagāžnieka virsū gāzās šoferīšu somas :D :D :D
16.12.2015 14:07 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
esmu braukusi gan kā pasažieris, gan ar draugu veduši...
Kā līdzbraucēja varu teikt, ka šoferīši paliek aizvien riebīgāki... Cenas ceļ, bet nemaz negrib pat vest uz centru, gadījies, ka nepieraksta klāt, ka brauks līdz olimpijai tikai... forši, tad nu domā kā tiksi uz centru..
Vienreiz gadījās, ka šoferis atbrauca ar Pumu, tā mašīna tik maza, ka man kājas pār galvu bija, bezgala neērti un biju nelaimīga, no mašīnas izkāpt nevarēju , visas maliņas notirpa.. ā, vēlreiz bija kkāda maza mašīnīte, kur nebija vietas, uz salu tilta noplīsa :D ilgi stāvējām, puiši centās sataisīt, beigās atbrauca mums pakaļ ar audi a8, super komfortā aizbraucu uz savu galapunktu un beigās vēl par brīvu :)
Esmu braukusi daudz, bet tādu īpašu gadījumu nemaz nav bijis, vienmēr veiksmīgi galā tikusi, bet tas varbūt tādēļ, ka vienmēr kārtīgi izskatu ar ko braucu..

Kā šoferim, arī bijušas daudz vilšanās.. Pasažieri kavē.. Tad es jūtos neērti to pārējo cilvēku priekšā. Viens vecis vienreiz atnāca ar 2m garu līmeņrādi :D :D tad nu nācās stūķēt mašīnā iekšā.. Ir gadījies arī, ka pasažieri ir tie, kuriem vajag katrā ciemā piestāt uz darīšanām :D vai ir nenormāli atkarīgi no pīpēšanas un visās pieturās jāstājas... Kā pasažierus labāk izvēlamies pazīstamus cilvēkus :)
16.12.2015 14:23 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Esmu braukusi, bet labāk tad patīk ar autobusu. Vienu reizi braucu ar savu klasesbiedru,kurš arī brauca uz 130/140km/h pa līkumainiem ceļiem un tumsu,visu ceļu biju saspringusi, tā diezgan bailīgi. Vairāk man ir bijusi negatīva pieredze, vēl vienu reizi arī braucu ar puisi, visu ceļu klausījās skaļi "elles" mūziku un arī diezgan ātri brauca (beigās jāstreso vai tikšu dzīva līdz gala mērķim) un nepatīk spiesties aizmugurē ar svešiem cilvēkiem.
16.12.2015 14:41 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Un vispār kāpēc šī tēma ir sadaļā darbs?
16.12.2015 17:04 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Pirmo reizi dzirdu par tādām grupām :D Un nē, neesmu braukusi ar nepazīstamiem cilvēkiem un vedusi arī nē. Tad jau labāk ar sabiedrisko, nav jau šausmīgi dārgs! :)
16.12.2015 17:09 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es nekad šādu metodi neesmu izmantojusi.

+++

Bet es neesmu komunikabla, līdz ar to man tā būtu mocība sakontaktēt nepazīstamu cilvēku, iekāpt viņa mašīnā un tad uzturēt (iespējams) sarunu, lai neveidotos neveiklas pauzes.. Nu, nezinu.. man tas liekas vairāk apgrūtinoši, nekā ērtāk/foršāk. Braucu pārsvarā ar vilcienu uz Rīgu, retu reizi ar autobusu.
16.12.2015 18:00 |

Reitings 11330
Mans maršruts visbiežāk ved uz Jekabpili, bet nekad neesmu atradis kādu līdzbraucēju..

Hā-hā, varu pieteikties braukt atpakaļceļā, uz Rīgu :D
16.12.2015 18:15 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
LACE, kas Tev skaitās elles mūzika? :D
Ja par tēmu, tad nekad neesmu šādus pakalpojumus izmantojusi. Sabiedriskais man ir bez maksas, tādēļ labāk braucu ar to. Bet būtu interesanti kādreiz pamēģināt, draudzene bieži šādi ir braukusi no/uz Valmieru, atsauksmes pārsvarā labas, un var iepazīt arī dažādus cilvēkus.
16.12.2015 18:24 |

Reitings 97
Reģ: 16.12.2015
wtf! vēl labāk :D izrādās meksikāniete izrādās čangaliete :D tikusi rīgā :D
16.12.2015 18:29 |

Reitings 11330
izrādās meksikāniete izrādās čangaliete

Es Tev šodien mieru nedodu, nē? Rīgā nedzīvoju un neplānoju, un iepūt man ;)
16.12.2015 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits