esmu braukusi gan kā pasažieris, gan ar draugu veduši...
Kā līdzbraucēja varu teikt, ka šoferīši paliek aizvien riebīgāki... Cenas ceļ, bet nemaz negrib pat vest uz centru, gadījies, ka nepieraksta klāt, ka brauks līdz olimpijai tikai... forši, tad nu domā kā tiksi uz centru..
Vienreiz gadījās, ka šoferis atbrauca ar Pumu, tā mašīna tik maza, ka man kājas pār galvu bija, bezgala neērti un biju nelaimīga, no mašīnas izkāpt nevarēju , visas maliņas notirpa.. ā, vēlreiz bija kkāda maza mašīnīte, kur nebija vietas, uz salu tilta noplīsa :D ilgi stāvējām, puiši centās sataisīt, beigās atbrauca mums pakaļ ar audi a8, super komfortā aizbraucu uz savu galapunktu un beigās vēl par brīvu :)
Esmu braukusi daudz, bet tādu īpašu gadījumu nemaz nav bijis, vienmēr veiksmīgi galā tikusi, bet tas varbūt tādēļ, ka vienmēr kārtīgi izskatu ar ko braucu..
Kā šoferim, arī bijušas daudz vilšanās.. Pasažieri kavē.. Tad es jūtos neērti to pārējo cilvēku priekšā. Viens vecis vienreiz atnāca ar 2m garu līmeņrādi :D :D tad nu nācās stūķēt mašīnā iekšā.. Ir gadījies arī, ka pasažieri ir tie, kuriem vajag katrā ciemā piestāt uz darīšanām :D vai ir nenormāli atkarīgi no pīpēšanas un visās pieturās jāstājas... Kā pasažierus labāk izvēlamies pazīstamus cilvēkus :)