Šodien informāciju bagāta diena. Tik es nesaprotu, kur tādas fantazētajas rodas :D STARP CITU VIŅA IR VIENA NO COSMO LIETOTĀJAM. Padalīšos ar jums šajā visā. Bija man viena draudzene, bet tad mūsu draudzība pajuka. Būs jau gads pagājis, bet šī vēl turpina dir*t un dir*t . Šodien uzzināju visu to ko viņa bija par mani samurgojusi. Vnk what the hell . Izrādās ka man ir vīrs un bērns :D Par ko es pati pat nezināju. Bet okay, laikam jādodas meklēt to vīru un bērnu,kur gan esmu viņus nobàzusi :D Nākošais ir tas, ka es devos uz tramvaju un viņa tur stāvēja. Protams ieraudzīja mani un galvu nodūra. Okay es nelikos ne zinis un pagāju garām. Iekapam abas viena tramvaja un viņa pāris pieturas pabrauca un izkāpa. Protams ka viņa pasniedza to saviem draugiem savādāk :D es esot uzmakusies viņai uz ielas. Un tramvaja esot pieskarusies viņai pie muguras. :D Nu wtf vienkārši :D Nākošais ir tas ka es esot viņai sasitusi telefonu :D Lai gan stāsts Bija tāds. Es aizbraucu pie viņas,un viņa jau bija dzerusi. Mēs aizgajam uz vietejo maximu viņai pēc vīna. Tad gājām uz Juglas mežu pastaigāties, protams viņa dzēra un savā pālī viņai krita telefons ārā. Kad mēs bijām pie viņas mājas ,viņa jau bija konkrētā paali. Tad mēs atvadijamies un viņa gāja mājas. Un no rīta viņa man rakstīja ka telefonam ekrāns saplīsis. Lai gan par ko es nebrīnos , jo visu laiku krita zeme. Tad protams ka viņa sastastijusi atkal saviem draugiem ka es esot ravusi viņai telefonu ārā un saskaidijusi. :D
Protams stāstīt man ir daudz ko . Bet spriediet pašas. Vai viņa ir normāla?
gribēju ar Jums padalīties , jo es nespēju to saprast. Vai tiešām viņai nav pilns 100? Vai tiešām ir tik liels naids uz mani kā ir jāstāsta tādi murgi.