Šī problēma mani jau nomāc kādu laiciņu. :D
Nevaru izdomāt, ko uzdāvināt savam mīļotajam Ziemassvētkos, jo visu ko iedomājos, viņam jau ir. :D
Sākumā iedomājos, varbūt kādu mazu ceļojumu uz pāris dienām, taču viņš pirms Ziemassvētkiem pārradīsies mājās no ārzemēm un gribēs būt mājās.. tāpēc esmu strupceļā... tāpēc jautājums, ko jūs dāvināsiet saviem mīļotajiem un varbūt ir kādi ieteikumi? :)
Mēs līdzīgi kā Valencia- vīrs pasūtīja apenes :-P:-D:-D
Vakar tiesi bija atlaides sportsdirect- pasūtīju entās Pierr Carden apenes un pāris polo kreklus :) piepirksu klāt kādu šokolādi un viskiju un laimīgāku vīrieti neatradt :-D
Manējais izteica vēlmi pēc jauniem džinsiem. Tos pirksim kopā un tiks uzdāvināts uz reiz, bet lai zem eglītes būtu ko palik un kā pārsteigums uz "tu taču man jau dāvanu uzdāvināji" pirkšu siksnu, maku un pēcskūšanās odekolonu, jo nāk uz beigām.. viss vajadzīgs un noderīgs.
Uzdavināšu divas biletes uz rokkoncertu. Iesaiņošu biļetes kopā ar Nacinālas operas un baleta programmu. Viņš nevar ciest operu un baletu. Jau iztēloju, ka viņš izsaiņos dāvanu, būs šokā un vīlusies, bet tad izņems no aploksnes biļetes uz rocku.
Man vispār ir struggle, jo viņam neko nevajagot - maku nevajag, pulksteni nevajag, smaržas nevajag, uz hokeju negrib, to negrib un to arī nē...
Šogad vienojāmies, ka pateiksim, konkrēti, ko gribam.... es pateicu, viņš gan nē.
Es davinasu gramatu 1001 tv series, gulesanas austinas, lecu komplektu telefonam, Ziemassvetku masinas atsvaidzinataju, Ford keponu, Ziemassvetku joku gramatinu un egliti - miksto rotallietu, kas dejo un dzied. Bet vajadzetu vel kaut ko tik nezinu ko, jo vins man vienmer lielakas davanas davina. Domaju par siksnu vai ari labu gludekli, jo musu majas vins ir gludinatajs.
Nopirku cimdus un plānoju pirkt šahu, jo nesen sāka spēlēt pie draugiem un tagad ir aizrāvies ar šahu. Gan jau vēl piepirkšu klāt saldumus un vēl kādus nieciņus.
Es nezinu. Tiešām. Es biju atradusi kaut ko ļoti labu un tad izrādās, ka uz LV nesūta, un tie, kas Eiropā, tie nav tik labi, un nezinu, vai viņam patiktu, jo gaume izvēlīga. :D Besī ārā.