Strādāju kopš vakardienas deviņiem rīā. Dzeru udeni un mēģinu neaizmigt. Absolūts hard core režīms. Gulējusi esmu tieši vienu stundu. Bet mani mierina doma, ka rīt vakarā kāpju lidmašīnā un dodos pelnītā atvaļinājumā to forget about job till next year!!!
Inguci, izbaudi! (l) Man arī kārojas viena loka izmešana pa Eiropu, bet jāgaida līdz pavasarim. Šobrīd visādi ģimenes, darba un skolas pienākumi.
Es šobrīd tukšoju otro Bollinger pudeli. Visu dienu biju bēdīga un tad izdomāju, ka dzīvojam vienreiz un nav ko taupīt vecgada vakaram. Tam pasūtīju citu. Jāatzīst gan, ka šampanietis darbojas kā narkotikas, respektīvi palīdz. Nupat jau skumju iemesls šķiet mazāks.
Klausos mūziku, iedzeru vīnu un sapņoju par gaidāmo braucienu uz Ženēvu. Vispār, esmu slinkajā iekāpusi, to var arī pamanīt pēc tā, ka pārāk bieži te pēdējā laikā ierakstos.
NordicBelle, Tu iedomāties nevari, kā es izbaudīšu. (l)(l)(l) Esmu nolēmusi patiesi no sirds atpūsties un uzkrāt spēkus.
Tu aizvadi šo vakaru jauki un mierīgi, ar šampanieti, es sākšu rīdienu, ar šampanieti! :-D
Atgriezāmies no kārtējā bērnu Ziemassvētku pasākuma, savārīju zupu un dīdos - vajag izmest loku pa veikaliem, savādāk pārāk garlaicīgi. :D Un vakarā būs mandarīni un filma kā vienmēr.
Nākošā nedēļa būs stresaina - meitai pēdējā nedēļa skolā un kā jau ierasts pirms Ziemassvētkiem ar koncertiem, pasākumiem un visādiem tādiem svinīgiem pasākumiem. Visam klāt vēl dzimšanas diena ar riktīgu ballīti, man grandiozi plāni šai sakarā un stress, ka tik viss izdotos.