Labvakar!
Tas teksts vairāk ir attiecināms uz vīriešiem, bet ierakstīšu, tie kuri izkopj ķermeņu valodu!
Acu kontakts ir viena no pirmajām lietām, kurā mūsos ieskatas cilvēki. Tāpat arī viena no pirmajām lietām, kas mūs a) nodod; b) demonstrē cik esam pašpārliecināti, pozitīvi un flirtējoši. Acu kontaktam piemīt maģisks spēks. Ar vienu skatienu var aizstāt simts vārdus. Un ar vienu acu skatienu var izveidot neatvairāmu priekšstatu, kas ilgi paliks sievietei atmiņā. Acu kontaktam, kā jau visi zinām, jābūt nešaubīgam.
Turpinājumā - Pajautā sev: “Vai es tā reaģētu sarunājoties ar vīrieti?”
Ejot cauri tīņu gadiem, daudziem puišiem izveidojas tendence reaģēt nedabiski pozitīvi uz sievietes sacīto. Kad sarunājies ar sievieti, pajautā sev:”Vai es reaģētu tik entuziasti, ja es pašlaik sarunātos ar vīrieti?” Sievieti pievelk tāds vīrietis, kurš ir tāds pats ne tikai ar vīriešiem, bet arī ar sievietēm. Pārlieks entuziasms un emocionāls ieguldījums, cerot, kaut tik saruna izdodas veiksmīgi, atbaida sievieti kā netīras zeķes. Pieklājības pēc var nenorādīt, ka nav patīkami, bet galvā tomēr vizualizē ainas kā varētu no situācijas iziet. Saglabāt savu nostāju ir pamats veiksmīgai komunikācijai. Cilvēkus pievelk spēcīgas personības ar SAVU nostāju. Nelauz uzvedību skaistu kāju dēļ! Viņai būs lielāka cieņa pret tevi.
Labs veids kā palielināt savu neatvairāmību ir reaģēt mazāk. Tas nozīmē, to, ko var pateikt ar 10 vārdiem, pasaki ar 5. Tā vietā, lai veiktu lielas un enerģiskas kustības, veic mazākas un atslābinātākas. Liela smaida vietā veido mazāku, atslābinātāku smaidu. Tas nebūt nenozīmē kļūt neizteiksmīgam bet gan, gluži vienkārši, samazināt reakcijas apjomu. Tā Tu izskatīsies lielākā paškontrolē un pašpārliecinātāks.