Pāris lietas,kuras man ļoooti nepatīk saņemt ir dušas želejas,šampūnus,krēmus,visādus kopjošos līdzekļus,smaržas(!!!),sveces,,drēbes, jo parasti neviens nezina manu gaumi un ir tikai atsevišķi kopjošie līdzekļi,kurus lietoju. Tāpat ir arī ar smaržām, nu man riebjas visas rūgtās smaržas un tas,ja tu nezini,ko dāvināt, labāk par to naudu nopērc man dāvankarti smaržu veikalā nevis uz labu laimi ceri,ka nu tik pūtīšos. Vēl jo vairāk drēbes. Nu nav man tāda gaume kā visiem un tas,ja tev patīk krekliņš ar sunīšiem un tev liekas,ka 20gadīgai meitenei tāds noteikti varētu patikt un labi izskatīties,jo viņa ir jauna(?), tad tas nenozīmē,ka tas arī viņai patiks. Es labāk novērtētu lūpu balzāmu,šokolādi vai to pašu kafiju. Nu negaršos man šokolāde, apēdīs mans bērns,māsas bērns vai,kāds cits bērns. Maz bērnu mums apkārt? NU neticu,ka nav. Kafija? Nedzer? Ciemiņi nenāk? Ja nenāk, atdod mammai,māsasi,vīram,tētim,brālim,māsīcai,omei,opim, nu neticu,ka neviens nedzer, tādēļ nav jāmet ārā. Lūpu balzāms noder vienmēr, kā ziemā tā vasarā. Universāli. Bet nu es nekad neatdodu citiem savas dāvanas. Jā,arī man ir zaķis ar tā gada uzrakstu, bet nu labi, lai ir.. stāv aiz stikla vitrīnas, citu gadu atcerēšos,ka tajā gadā bija zaķa gads un vsjo. Varbūt bērns spēlēsies ar to ''mantiņu'', nu ,lai ir. Varbūt man arī ir paveicies,kas man nav miljons tādu krāmu, bet tad nepieņemiet tās dāvanas un iepriekš piesakiet(vismaz ģimenes lokā) ,ka daudz priecīgāki būsiet saņemot naudu nevis kārtējo štruntu.