Sveikas.
Mana lieta ir shaada.
Es maksaaju iiri katru meenesi 380 poundus par single room,mazaa miestinjaa..Istaba kaa istaba nekas ljoti kruts vai iespaidiigs.. Saakumaa piekritu maksaat taadu summu,bet saliidzinot laika gaitaa ar saviem draugiem,kas saka,ka maksaaju par daudz lika man aizdomaaties jo paskatoties internetaa ir istabas kuras ir leetaakas,double un pat lielaakaas pilseetaas, es nerunaaju par Londonu..
Es arii nomainiiju darbu un esmu saakusi iestraadaaties jaunajaa,kuraa nemaksaa ljoti daudz un es nevaru atjauties maksaat 380 meenesii es buutu gatava maksaat 320 max par sho istabu..
Es nezinu,kaa lai to pasaku savam saimniekam jo vinjhs ir jauks cilveeks,tikai tur ir divi gali shajai situaacijai- ja vinjhs nebuus ar mieru,tad es aizieshu un cereeshu,ka jaunaa vieta buus okay,vai arii vinjsh kaadu laiku paliks bez iirnieka un vinjam nebuus tik viegli atrast kaadu kam vareees uzticeeties,jo cilveeki ir visaaadi un meita kura sheit arii dziivo ar mani vienaa maajaa ir diezgan izveeliiga iirnieku zinjaa un kuru katru negrib njemt..
Es nezinu ko lai dara,kaa lai vinjam to pasaka..
Ko dariitu juus?