Kur nopirkt egli

Reitings 139
Reģ: 02.12.2009
Sveikas!:-)

Kur Jūs parasti pērkat Ziemassvētku eglītes? Interesē kuplas Nordmann egles ap 2 m.
Kādas cenas Āgenskalna tirgū? Varbūt kādai ir pieredze pirkt egles kādā mežsaimniecībā netālu no Rīgas?
10.12.2015 09:43 |

Reitings 177
Reģ: 28.10.2015
Es vēl neesmu izlēmusi, kur dabūsim glīti - es gribētu podiņā līdz 1m, jo mežā tik mazu cirst nevar, bet vietas dzīvoklī nav daudz. Draugs gan ir par mežu un meklēšanu, jo negrib maksāt tos 11, 12 eur par eglīti podiņā un nav arī sava dārza, kur to pēc tam iestādīt. Mazliet žēl jau būs, ja ies postā mazulīte.
10.12.2015 12:41 |

Reitings 252
Reģ: 09.12.2015
zakjis*

Ja Tu piekrīti mazam piedzīvojumam. Varam doties kopā pēc elges :) Tas gan prasīs apm 2h ceļā, bet būs to vērts :P
Un ja Tu man atsūkātu pa ceļam labi, es pat neko vairāk nevēlētos ;)
10.12.2015 12:41 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ģirt:
1) Var gudri spriedelēt, kāpēc teorētiski viņām nebūtu jāaug, praksē viņas aug.
2) Veiksmīgi Tev iet uz to mežu. Pierīgā LVM apsaimniekotu mežu tikpat kā nav. Ir jaunaudzes, bet tajās egli cirst ir aizliegts ar likumu. Parādi man kādu, kas no Teikas ies ap 30km pakaļ eglei un vēl 30 nāks ar koku padusē atpakaļ. Un vēl nav garantijas, ka aizbraucot tos 30km norādītajā virzienā, tur būs egles. Tajā kartē, kas ir LVM lapā zinu vairākas vietas, kur atzīmēti tīri priežu meži. Atzīmēti, jo LVM tos apsaimnieko, nevis tur ir egles.
3) Kā lai cilvēks, kuram nav personīgā transportlīdzekļa, atdabū mājās to egli, kas atrodas 30km no viņa (Pieņemot, ka tā tur tiešām ir), ja viņš to nedrīkst vest sabiedriskajā transportā. 30km stiept egli - uz priekšu varoni, un nofilmē, lai es redzu, kā Tu to dari.
4) Jā, mums ar Tevi ir atšķirīgi uzskati par racionālu resursu izlietojumu.
10.12.2015 12:49 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Man liekas baigi forši - aizbraukt uz mežu izstaigāties, sakarināt kokos zvēriem burkānus un ābolus, utt.

Zakjis*, tikai nekarini tos kokā, iesienot diegā! Vislabāk dārzeņus sabērt pie eglītes vai uzlikt uz zariem, jo tos diegus viņi mēdz apēst un pēc tam dzīvnieks mokās..

Par tēmu runājot, man jau šķiet ka egles nopirkt var uz katra stūra! Piedāvājums ir tiešām liels!
Paši mēs vienmēr braucam uz mežu pēc egles.
10.12.2015 12:59 |

Reitings 252
Alexxa

Ja cilvēks ir tik tālu nodzīvojies, ka nevar tikt līdz dabai, kur atļauts cirst egli, tad nu sorry..
Un jābūt stulbam, lai tagad 1 egles galotni uzskatītu par postažu ;) Tu esi kādreiz mežā bijusi , gudriniece, vai tikai pekstiņus māki man stāstīt? Tu paskaties kas notiek cirsmās :D kas notiek 20ha un lielākās cirsmās :D Tu tava taupītā galotne, un pārmetumi vēl par to izsauks tikai smieklus :D Pietiekoši ilgi esmu bijis saskarsmē ar šādām lietām, tāpēc kaut kādas kundzītes viedoklis man ir pie pakaļas. Tev teorija patīk, tad ej ar savu teoriju, un izglāb manu egli. muļķe
10.12.2015 13:01 |

Reitings 252
un cik debīlam ir jābūt, lai aizbraucot ārpus Rīgas , kaut vai aizejot kājām.. neatrastu 1 egli :D :D :D

Tk mēma neesi, stulba ja nu vienīgi.. bet cilvēkam ir dotas smadzenes, lai izdomātu un apjēgtu to, ka ne viss apstājās ar LVM nosacījumiem :D
pastāv mutiskas vienošanās utt..
Un man mutiskas vienošanās ar sievīetēm vienmēr patikušas, tā ka ja gribi eglīti , varam vienoties ;)
10.12.2015 13:04 |

Reitings 7408
Mežā esmu bijusi gan. Līdz apm 20 gadu vecumam katru gadu svinēju svētkus pie mammas, kura dzīvo laukos, tur aiziet pēc egles nav problēmu. Problēmas ar šo ir tieši pilsētniekiem, kuriem mežs nav kilometru no mājas, bet ir jāizdomā, kā transportēties tai eglei pakaļ un kā viņu atgādāt mājās. Tam ir nepieciešami zināmi priekšnosacījumi.
Jā, es varētu aizbraukt eglei pakaļ, bet man ir arī labākas lietas, ko darīt, tā vietā lai bradātos pa slapju mežu. Pēdējos gados normāla ziema ir tikai pēc Ziemassvētkiem, bet bradāt pa ūdeni, tur no Tavas romantiskās egles meklēšanas nav ne smakas.
Tam cilvēkam, kam smadzenes strādā virzienā, kas ļauj pārkāpt LVM noteikumus, tās nestrādā tajā virzienā, kas draud par šādu nesankcionētu eglīšu ciršanu, ja tiec pieķerts.
Kas attiecās uz mutisku vienošanos, tad par to vari aizmirst. Man egle mājās ir katru gadu, kaut kā es ar to vnm tieku galā un tie 10€, ko egle maksā cenuklubā, manā budžetā nekādu robu netaisa.
10.12.2015 13:12 |

Reitings 252
Tu šo visu pasniedz kā zinātnisko fantastiku :D
Tiem kuri gribēs braukt pēc eglītes, un izvēlēties to mežā, tie to darīs.. Vai tas būs ar savu personīgo limuzīnu, vai kopā ar draugiem, ģimeni. vienalga..
Kam tādas iespējas nav, tie pat nedomās pr to, un nebūs aktuāli nemaz domāt par tikšanu uz mežu.
Visi dzīvo pēc iespējām, visiem nav vienādas vajadzības!

Bet Tev gan laikam ir viena liela vajadzība, palaist muti, un patēlot gudro.. Tas gan kundzīt, tas gan .
10.12.2015 13:36 |

Reitings 252
un kad Tev pēdējo reizi bija sex. Alexxa ??
Ja vari, atbildi godīgi, ja nē, tad labāk nē.
Izklausās ka kādus pāris mēnešus dzīvo tikumībā :) Gan jau mierinot sevi, ka neviens nav Tevis cienīgs :D un nav nopelnījis tikt Tev biksiņās :P
10.12.2015 13:51 |

Reitings 7408
Ģirt, Tu jautāji, kāpēc jāpērk egle. Es paskaidroju, kāpēc. Beigās jau Tev itkā pieleca, ka katrs darīs pēc saviem ieskatiem un iespējām.

Kas attiecas uz manu intīmo dzīvi, tad ar to viss ir kārtībā, manām biksiņām cienīgs kandidāts ir jau gana sen un tiek arī regulāri lietots.
Tu tikai nepārdzīvo, bet man Tavu palīdzību nevajag ;-)
10.12.2015 14:03 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Hmm, nebiju neko dzirdējusi par tādu Mārupes audzētavu. Būs jāaizbrauc.
Mums pāris reizes, kad braucām egli meklēt mežā, bijušas neveiksmīgas. Vai nu nekā jēdzīga nav, vai vispār vienreiz saplēsu zābaku, nolauzu papēdi, iegrimām ūdenī līdz ceļiem un aizbraucām atpakaļ uz mājām bez egles :D
10.12.2015 14:03 |

Reitings 252
Ģirt, Tu jautāji, kāpēc jāpērk egle. Es paskaidroju, kāpēc. Beigās jau Tev itkā pieleca, ka katrs darīs pēc saviem ieskatiem un iespējām.

Kas attiecas uz manu intīmo dzīvi, tad ar to viss ir kārtībā, manām biksiņām cienīgs kandidāts ir jau gana sen un tiek arī regulāri lietots.
Tu tikai nepārdzīvo, bet man Tavu palīdzību nevajag

Es biju gatavs likt galvu ķīlā, ka ļoti sen neesi bijusi ar vīrieti :D Tiešām tā izklausās ;)
Bet tas ka esi precēta, vai dzīvo kopā, vai vnk tiec drāzta. Tas liek secināt, ka Tavs raksturs un vēlme stāstīt savu teoriju nemazināsies nekad :D
Tu varētu būt laba darbiniece ar cipariem, tīri tāda teorētiķe un spriedelētāja. ciparu bakstītāja un pakaļas deldētāja . Nevis normāla, aizraujoša sieviete, ar kuru pavadīt laiku. Man pat žēl tā čaļa, kurš tevi jāj.. Jo pieņemot to, savās domās, ka esi vnk nogribējusies un neapmierināta. tad kādam Tevi dabūjot Tu atdzīvotos, kļūtu dirty un sakarīga.. bet te ir bezcerīgi/.
10.12.2015 14:14 |

Reitings 252
un tev tiešām šķiet , ka tas ko gribēji man paskaidrot, if tas- kāpēc jāpērk veikalā eglīte ?? :D :D

Tu visu laiku bārstīji gudrības, ka es saimniekoju nolaidīgi, ka postu dabu, nezinu likumus , nesaprotu neko par eglītēm, ne par to kā rīgā daudzi netiek nekur izbraukt :D :D

Tu tāda kā Artura dvīņumāsa,- EKSPERTE!

Visu zin.. uN KAD NONĀKTS PIE KAUT KĀDA kopsaucēja;.. jā, laikam beikās tev it kā pieleca :D :D

Kundzīt, tu palaidusi garām esi to, ka pašsaprotamām lietām nav jāpielec, un par tām tu vari teorijas savas stāstīt citām tupām vecenēm, ne man ;;
10.12.2015 14:26 |

Reitings 7408
Man prieks, ka es šķietu neinteresanta cilvēkam, kam visa dzīves jēga ir sēdēt kādā forumā un vietā vai nevietā rakstīt savas seksuālās fantāzijas. Secinot pēc tā, ka vienīgā tēma, par ko Tu spēj runāt, ir sekss, izskatās, ka Tev tā tik ļoti pietrūkst, ka laiks kaut ko darīt lietas labā.
10.12.2015 14:28 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es esmu vairās reizes braukusi uz mežu pēc egles , viss jau ir forši, tikai katru reizi ir problēma kā to egli ap 3m , atvest uz mājām netraumētu , pēdējo reizi braucu pirms 3 gadiem , nākamreiz braukšu kad meita būs lielāka un to ja godīgi, baigi negribas ... tas viss nav tā vērts , vispirms tu stundām klīsti pa mežu un meklē to īsto, citādi vienai galotne ne tāda, citai viss smuki, tikai viena puse plika tad atrodi, kamēr nocērt vai nozāģē , tad stiep līdz mašīnai , tad sien klāt uz jumta un ceri , ka nepazaudēsi un netraumēsi to egli .... rezultātā tu cilvēks esi pārmocījies, iespējams, ar slapjām kājām , sakrāpētām rokām un ko tik vēl ne. Tad nu es labāk aizeju , izvēlos un nopērku , parasti egle maskā +/- 20 eiro un ir skaista kupla un 10min no mājām ....
Savu egli parasti pērku bruņinieku un barona stūrī, tajā skvēriņā kur tirgo puķes !
10.12.2015 14:35 |

Reitings 252
Man prieks, ka es šķietu neinteresanta cilvēkam, kam visa dzīves jēga ir sēdēt kādā forumā un vietā vai nevietā rakstīt savas seksuālās fantāzijas. Secinot pēc tā, ka vienīgā tēma, par ko Tu spēj runāt, ir sekss, izskatās, ka Tev tā tik ļoti pietrūkst, ka laiks kaut ko darīt lietas labā.

Jā, varbūt tā ir mana problēma , ka daudz domāju par seksu, un neatkarīgi vai man tas bija šorīt, vai vakar. Es gribu atkal. Esmu diezgan gribošs. ;) Par laimi , arī varošs :D Un kas vēl labāk, arī dabūju pietiekoši bieži :D
Un ja es rakstu par sex, tad tam atbilstošā sadaļā ( šis ir izņēmums, lai tev paskaidrotu )

Kas par šo tēmu.. Uz manu komentāru - ka pirkt eglīti, ir līdzīgi kā pirkt sex, vai to, ka neviens nepērk eglīti... tU , STULBENE, VISU UZTVER BURTISKI.. Tik grūti ir apjēgt to, ka cilvēkiem ir skidrs kāpēc tās egles tirgojās podos, un vsp ir pilsētās uz stūriem dabūjamas ??
Un par to tad tu te tervelē caurām dienmām.. Tukšu teoriju. huiņu lielāku, kā es ;)
Ar tevi es te vairs diskutēt netaisos, ej tak ieskrieties. visur tu gudra.. gan elektrību, gan eglēm, gan mežsaimniecību.. plaša profila gudriniece.. laukos augusi, Rīgā iszitusi dzīvi..
Stūrē vien tālāk .. nevien u tas neinteresē ko raksti. esi garlaicīga , tādu teoriju, tik precīzāku sniedz GOOGLE.
atā .
10.12.2015 14:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits