Ko darīt?

Reitings 17
Reģ: 09.12.2015
Čau!
Man ir sasāpējusies viena lieta.
Esmu ar draugu kopā pāris gadus. Sākums bija superīgs, tagad gan iet kā pa kalniem. Viņš daudz laika pavada pie datora, brīvajā laikā guļ, jo vai nu ir ilgi nosēdējis datorā, vai arī pēc darba atnākot ir noguris. Mums ir maz kopā pavadīta laika un tas mani ļoti apbēdina.
Esmu pieķērusi sevi pie domas, ka gribu škirties tad, kad mēs sastrīdamies, bet tad, kad viss ir labi, tad tās domas es atmetu..liekas, ka labāk nevar būt.
Bonusā visam es uzzināju, ka gaidu mazuli. Esmu laimīga par mazo, bet nobijusies, ka tagad esmu parakstījusies uz šādu visu atlikušo dzīvi. :'-( Ko darīt? Vai visas šīs domas par šķiršanos pie katra strīda liecina, ka tiešām tas būtu jādara? Vien doma par to liek raudāt.
Zinu, ka man priekšā neko nepateiksiet, bet es vienkārši gribu redzēt kā tas viss izskatās no malas.
09.12.2015 15:09 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
OneOfAKind
Pat ja nebūs! Es vismaz protu likt sievietei justies kā karalienei princesei, un izdrāzt viņu tā , lai viņa būtu 7 debesīs.

Šitādi tītari manī vislielākos smieklus rada. Karalis gultā! Visas vēlas būt ar Tevi! Kliedz: ''Ak nē, ak nē, nepamet mani mans Romeo!'' :-D
09.12.2015 20:58 |

Reitings 915
Man arī ir bijušas attiecības, kurās draugs bija datortārps. To vien mācēja kā pie datora sēdēt. Tā ir diagnoze. Nespēj cilvēks būt realitātē. Un sajūta no manas puses bija bezspēcīga, arī raudāju bet protams viena. Savāc mantiņas un tinies, lai arī kā viņš lūgtos. Redzēs ko darīs tālāk. Ja palaidīs, tad drošvien tev arī vieglāk būs mazo aprūpēt vienai (labi, ja ģimene atbalstītu) nevis rēķināties ar tādu tipu. Jo tad tev vienkārši nebūs izvēles un būsi daudz stiprāka, neko no neviena negaidīsi. Tikai neaizmirsti piestādīt alimentus. :-D
09.12.2015 21:05 |

Reitings 252
Reģ: 09.12.2015
Šitādi tītari manī vislielākos smieklus rada. Karalis gultā! Visas vēlas būt ar Tevi! Kliedz: ''Ak nē, ak nē, nepamet mani mans Romeo!''

Jā, gultā es esmu diezgan extra klases čalis... bet sadzīvē reti ar kuru izdevies sadzīvot ilgāk par paris mēnešiem.
Mans ideālais attiecību modelis- nav patstāvīgas kopdzīves, ir tikšanās katru otro dienu, izklaides un sex.

Neviena pēc manis neskumst ;) cik zinu. Senāk bija tā, ka daudzas skuma, kad pēc dažiem randiņiem ignorēju. :D sūtijau raudulīgas ziņas utt.. bet man nah to nevajag.. Ja viņām kas trūkst , tad tas ir sex, un tas kā es viņas laizu un iekāroju. un varbūt tā mazā ilūzija, ka kopdzīve ar mani būtu bijusi perfekta :D
09.12.2015 21:06 |

Reitings 915
OneOfAKind -
Jā, gultā es esmu diezgan extra klases čalis... bet sadzīvē reti ar kuru izdevies sadzīvot ilgāk par paris mēnešiem.

Nebrīnos, ka nevar sadzīvot. :-D
Ar tādu laizīšanu vecumdienās attapsies bordelī ar nodilušu mēli. :-D
09.12.2015 21:10 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Autore,
Kā ir ikdienā ar tādu vienkāršu lietu kā otra samīļošana? Tā vienkārši pieiet klāt otram un samīļot no visas sirds,iedot buču ? Izklausās varbūt muļķības,bet droši varu teilt ka tas strādā. Arī mans draugs sēž pie datora un kad ilglaicīgi sēž,es pieeju klāt,apskauju un viņš atmaigst. Un tas dators tad paliek otrā plānā.

Viss ģeniālais patiesībā ir vienkārš.
Vīrieši nemaz nav nekādi skarbie koka kluči, arī viņiem ir emocijas,arī viņiem patīk kad tos samīļo. Uzdrīksties,pamēģini. Lai izdodas! Un neņem to tā visu pie sirds, galvenais rīkoties pašai in ar laiku pavērot no malas kā uzlabojas attiecības.

Un vispār - pasmaidi, un smaidi - domā pozitīvi . Tu gaidi mazo. Mazajam vajag pozitīvas emocijas. :)

Atvainojos par kļūdām ,rakstu no telefona.
09.12.2015 21:39 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Jābūt labām attiecībām, lai PC būtu kas labāks par savu draudzeni :)
Vienīgais, ja ar datoru nepelna maizei naudu ;)
09.12.2015 22:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits