Ko darīt?

Reitings 17
Reģ: 09.12.2015
Čau!
Man ir sasāpējusies viena lieta.
Esmu ar draugu kopā pāris gadus. Sākums bija superīgs, tagad gan iet kā pa kalniem. Viņš daudz laika pavada pie datora, brīvajā laikā guļ, jo vai nu ir ilgi nosēdējis datorā, vai arī pēc darba atnākot ir noguris. Mums ir maz kopā pavadīta laika un tas mani ļoti apbēdina.
Esmu pieķērusi sevi pie domas, ka gribu škirties tad, kad mēs sastrīdamies, bet tad, kad viss ir labi, tad tās domas es atmetu..liekas, ka labāk nevar būt.
Bonusā visam es uzzināju, ka gaidu mazuli. Esmu laimīga par mazo, bet nobijusies, ka tagad esmu parakstījusies uz šādu visu atlikušo dzīvi. :'-( Ko darīt? Vai visas šīs domas par šķiršanos pie katra strīda liecina, ka tiešām tas būtu jādara? Vien doma par to liek raudāt.
Zinu, ka man priekšā neko nepateiksiet, bet es vienkārši gribu redzēt kā tas viss izskatās no malas.
09.12.2015 15:09 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tev ari jasaprot ka grutniecibas hormonu vetras del tu visu uztver parak saasinati. ;-)
09.12.2015 16:16 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nezinu, ir neērti, liekas, ka viss spiež.

iec lietaa savu fantaaziju, var arii taa lai nekas nekur nespiezh.
09.12.2015 16:17 |

Reitings 252
Atkal girta reinkarnacija? Nu cik var? Tev pasam berns nav un nebus attiecibu!

Pat ja nebūs! Es vismaz protu likt sievietei justies kā karalienei princesei, un izdrāzt viņu tā , lai viņa būtu 7 debesīs.
Es arī ceru uz attiecībām, ģimeni. Bet ja man tā nebūs, tur ar tevi nekāda sakara.
Tā ir mana dzīve.. Un savas izvēles man ir skaidras.
Nevaru sūdzēties par to, kā apejos ar sievietēm.. Es viņām vismaz nelieku justies tik nožēlojamām, ka pat mēneša laikā nav sex :D

Tādās attiecībās es nekad neesmu bijis, un nekad nebūšu. Tiekos tikai ar tādām , ar kurām ir neprātīgi labi, kuras es iekāroju. Ja arī attiecības man ir dažas pajukušas, lai ir . Mana problēma, un mana darīšana..

Tas ka tu esi stulba lauķe, visiem tāpat ir skaidrs.

Tāpat kā resna cūka lielās ar lieliem pupiem, tu sūdīgu kopdzīvi vismaz reklamē ar izaudzinātu sīci :D un kāzām..

Tikai kur kvalitāte ??? :D
09.12.2015 16:17 |

Reitings 17
Nu jā, viss tagad ir uz maniem pleciem..bet es gribētu, lai arī viņš saprot, ka viss nav kārtībā.
09.12.2015 16:18 |

Reitings 6040
Tev ari jasaprot ka grutniecibas hormonu vetras del tu visu uztver parak saasinati.

++++++

Par shito biju piemirsusi, ar pirmo bernu man bija traki, brinos, ka virs neaizmuka :D
09.12.2015 16:18 |

Reitings 6040
Nu jā, viss tagad ir uz maniem pleciem..bet es gribētu, lai arī viņš saprot, ka viss nav kārtībā.

Nu saac tu pirmaa, pamegini, gan jau sapratis ;)
09.12.2015 16:19 |

Reitings 23705
Par laimigu tu sevi vari padarit tikai pati, sakotneji. Nebus ta ka kads otrs naks un nu daris tevi laimigu. Tu runa tikai oare to ko gribi tu, bet vai zini ko grib tavs virietis?

P.S. Es nrelasu un citiem neiesaku lasit girta trolla verbalo caureju ;-)
09.12.2015 16:19 |

Reitings 23705
paga, paga materiala puse ir uz tava viriesa pleciem. Vins pilnigi iesoejams ari jutas ta ka viss uz vina pleciem. A maja tikai pili vinu.
09.12.2015 16:21 |

Reitings 17
Laikam esmu pārāk egoistiska, jo es nezinu, ko viņš vēlās.(t)
09.12.2015 16:22 |

Reitings 6040
Laikam esmu pārāk egoistiska, jo es nezinu, ko viņš vēlās.

Taoeec beidz raudaat un savaacies! Mes visas gribam to uzmanibu no viriesha, bet, ja e sbutu virietis un man majas butu raudosha sieviete, nu, jaa es ari sedetu datoraa :-/
09.12.2015 16:23 |

Reitings 252
mani lasa, jo atšķirībā no tevis sīkā glūņa. manam vārdam ir spēks. gan dzīvē, gan forumā.
To kad tevi beidzot kāds izlasa, un paklausās tavus stulbos pātarus. tas ir interneta laikmeta sasniegums.. kur durakus dažreiz ņem vērā un sadzird..
tāpat kā visus Arčijus, kur lohs bez zobiem sēž mātei uz kakla, un forumā ir lielais vecis.. tāpat te dažas stulbas vecenes tēlo kaut kādas spriest spējīgas sievietes, un savu dzīvi vēl liek par piemēru.. Kas nez tev ir dzīvē, Rīdziniec? tev nav ne sūda , un nebūs.
jo esi idiote, stulba muļķe.! tevi nevienam nevajag. ok.. kaut kādi resni un pretīgi lohi da jebkāda cauruma dēļ ir gatavi izvilkt peni no biksēm , un palaist pie sevis kaut kādu slampu.
bet nestādi to priekšā citiem kā ok dzīvi. dura
09.12.2015 16:24 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Izrunāties. Tā no sirds. Ja nepieciešams, pieraksti visas domas uz lapiņas. Pastāsti arī par bērnu. Jūs esat topošā ģimene. Gan Tu, gan viņš, gan bērns.
09.12.2015 16:24 |

Reitings 23705
Nu redzi, un vins ari jutas smagi! Jo bus mazais, izdevumi palielinasies, viss tas uz vina pleciem. Un ta vireta lai samilotu, sagaiditu ar bucu maja un vakarinam tu raudi un pili vinu, Nu smagi ari vinam tagad.
09.12.2015 16:25 |

Reitings 17
Paldies!
09.12.2015 16:29 |

Reitings 252
:D

jūs ironizējat ???

Cik viņam gadu.. 45 ??? ko? Pusmūža krīze ? Lai arī apdomīgs vīrietis, visi ir ar entuziasmu drāzt sev tīkamu sievieti, un nesnaust tai blakus, kad viņa ar miklu mincīti ieritinās blakus.
Kāds tur spiediens, kādas problēmas ? ja mēnešiem nav sekssa.. tās nav normālas attiecības.
Tā ir jau diagnoze, ka attiecības ir totāli pakaļā, un tas čalis neko nedara lai to mainītu.. .

Pirmais noteikums pec strīda!!! ir izdrāzt savu sievieti...
otrais noteikums- neizvēlēties kompi, bet izvēlēties savu sievu izdrāzt. kaut vai komandēt, kaut vai sastrīdēties.. bet ne jau pievērsties sūda datorspēlēm!
tā es varētu ilgi rakstīt..

bet skaidrs 100% - attiecības jums ir pakaļā.. pilnīgi pakaļā.. tur no mīlestības nav pat 1% .
09.12.2015 16:30 |

Reitings 252
un vēl te liek meitenei piedomāt :D

jūs tiešām novēlat viņai tādu dzīvi, kopā ar kaut kādu cilvēku kurš viņu nemīl??
padomājiet vēlreiz, pirms ko tādu sakāt ;)

var būt problēmas, bet ne jau tādas , kā autore piemin..

Es varētu ieteikt tādu variantu- pasaki viņam acīs- ka netaisies upurēt savu dzīvi neveiksmīgām attiecībām bez mīlestības. paņem mantas, un ej pie vecākiem. Viss.

Varbūt tad čalis atdzīvosies, un sapratīs ka viņam tomēr ik kāda vajadzība lielāka par pc, un kā mīkstajam gauzties, ka daudz jāstrādā... bet pat izjāt nevar draudzeni.. :D

un ja negribēs. negribēs ..

Tinies prom no tā āža
09.12.2015 16:35 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Izturies pret viņu tā, kā gribi, lai viņš izturas pret tevi. Savādāk viss, ko es šeit lasu, ir "es gribu, man vajag, negribu neko darīt". tev uzdeva jautājumu - ko tu esi darījusi lietas labā? Tu atbildēji - runājusi, raudājusi un neko. Nu, sorry, ja Tev attiecību sakārtošana asociējas tikai ar uzmanības diedelēšanu un džeka zāģēšanu, varbūt tiešām nevajag bojāt otram dzīvi? Jā, skarbi, nu, bet c'mon. Pajautā sev, vai Tu šķieti pati sev interesantāka par datoru, un tad Tu sapratīsi, vai un kāpēc puisim liekas/neliekas tāpat.
09.12.2015 16:53 |

Reitings 252
un vēl kas.. labi zinu dažu meiteņu psiholoģiju :D
Ir gadījies tikties ar tā saucamajiem- īslaicīgajiem variantiem.. viens tāds gandrīz kļuva par liktenīgu kļūdu.
Meičai apmierināja viss ko es viņai piedāvāju, ko daru vai nedaru, jau no pirmās dienas kā sākām tikties :D
es viņu varēju drāzt kā gribu, darīt ko gribu , un kaut vai viņu apprecēt kad gribu.
tā nu mēs kādus mēnešus padzīvojām attiecībās.
it kā drāziens bija ok, visu viņa prata.. Kā cilvēks arī ļoti ok. likās saprātīgs variants lai dzīvotu kopā, un paliktu kopā..
Bet kaut kur 2trajā plānā, es paralēli tikos ar citu, un man bija iespēja vērtēt citas zivtiņas ezerā . :D
Tad nu loģiski, man vienā jaukā dienā viņa vairs nebija vajadzīga :D

Iespējams šīs attiecības, kurās ir konkrētā meiča ir tas gadījums, kāds būtu bijis man, ja es nebūtu skatījies apkārt , un samierinājies ar kaut kādu pleksti, ar kuru ir it kā ok sākumā, un vsp it kā ok..

bet mīlestība nekāda :D
09.12.2015 16:57 |

Reitings 252
nezāģēt čali, rīkoties pašai vairāk, uzlabot attiecības ? :D :D :D
jūs tiešām esat tik zema plauktiņa meitenes, ka tā runājat, ka to iesakāt?

meitene kura zinās savu vērtību, kaut vai klusēdama, ar asarām acīs, bet ko tādu necietīs, un būtu bijusi jau sen gabalā ;)

par racionālu rīcību, par pielāgošanos, par izdabāšanu , par savu rīcību sieviete var sākt domāt tad, kad ir jau kādus 10 gadus attiecībās.. un visi untumi, iegribas nenes labumu tīri taustāmu. un ir jau nobriedis cilvēks, ar pavisam augstiem mērķiem. kuru dēļ var uzupurēt savu appelēšanos, un tās priekšrocības, kādas ir skaistām un iekārojamām sievietēm ;)

ok. viss/ /

jau apnika lasīt šīs blēņas no dažām muļķēm
09.12.2015 17:05 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vīrietim Tu esi vnk apnikusi un tas ir rutīnas rezultāts. Neizskatās,ka arī Tu vēlies ko glābt,ja māki vnk.manipulēt ar savām asarām un raudāšanu. Ierosini aizbraukt uz kādu izstādi,aiziet uz jaunu kafejnīcu. Ja nevēlas neko,tad laimīgu taciņu.
09.12.2015 19:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)