Vīramāte

Patīk
Reitings 28441
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Un arii manam viram ir taa, ka vins nelauj man stradat, vins atbalsta visus manus kursus, studijas, jogas utt., ko var saplanot ar vinja darba grafiku, bet vins negrib, lai es delj dazhiem simtiem eju stradat. Ja nonaktu situacija, ka naudas nav un vajag, jaa ietu un stradatu, bet, ja nevajag un es varu ar bernu pa majam dzivoties, vest uz grupinjaam, vest uz muzikas nodarbibaam, tad tieshaam man japeurada kaadam, ka varu stradat un maksat pusi no rekiniem?
10.12.2015 14:25 |

Reitings 6040
Kaa arii nesanaak gan ap 300, sanaak ap 400 menesi,jo vasaraa berns darzinjaa neiet, plus visi bank holiday, visi skolenu brivlaiki ieekmee arii bernu darza grafiku. Nu kuram priekshniekam vajadzes darbinieku, kursh nevar stradat pilnvertigi un japiekljaujas bernam?
10.12.2015 14:27 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Story
Tu esi forša mamma! (l) Kaut vairāk būtu tādas ar taviem uzskatiem!

Weee
Malacis, ka lielies, bet dzīvē viss ir mainīgs - arī tavu vecāku bārs var nobankrotēt un diez vai taviem vecākiem ir iekrājumi visiem ģimenes locekļiem līdz mūža beigām. Un tad tevi vairs darbā ar atplestām rokām neviens negaidīs.
10.12.2015 14:40 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Story, tu saki, ka tavu darbu novērtē, bet pēc tam saki, ka nav vērts iet strādāt dažu simtu dēļ... Tad jau tik ļoti nenovērtē.
Kāpēc nevar pieņemt, ka modeļi var būt dažādi, nav viens labāks par otru. Svarīgi, lai abi ir mierā ar to modeli, kas ir ģimenē. Tāda šaurpierīga domāšana - ar putām uz lūpām aizstāvēt tikai "savējo" modeli un citus noniecināt.
10.12.2015 14:40 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Weee
Malacis, ka lielies, bet dzīvē viss ir mainīgs - arī tavu vecāku bārs var nobankrotēt un diez vai taviem vecākiem ir iekrājumi visiem ģimenes locekļiem līdz mūža beigām. Un tad tevi vairs darbā ar atplestām rokām neviens negaidīs.

tu pārāk maz zini par maniem vecākiem, mani vecāki ir šķīrušies, bet bārs ir varāk kā hobijs , lai būtu ārzemniekam iespēja sevi šeit realizēt un piepildīt savu sapni.
un , jā manai ģimenei pietiks līdzekļu , lai līdz kapa malai vajadzības gadījumā uzturētu ne tikai mani un arī mantojumā man paliks tik daudz , ka varēšu atlikušo dzīvi nestrādāt , ja vēlēšos ... Tākā neuztraucies un turpini strādāt .... ;)
Te taču ir tādas stalkeras , ka pieliekot mazliet pūles var vēsā mierā noskaidrot , kas , kā un kapēc ...
10.12.2015 14:46 |

Reitings 3934
wee
Izliecies par miljonāru bērneli? :D LV grūti sapūst pīlītes, jo nemaz tik daudz to miljonāru nav :D
10.12.2015 14:50 |

Reitings 3934
Wee
Ja reiz fantazē, tad varēji vismaz izdomāt, ka vecāki tev māju Mežaparkā nopirkuši nevis sūda dzīvokli :D
10.12.2015 14:52 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
virdzinija, manuprāt, Story te nevienam neko "ar putām uz lūpām" neaizstāvēja, bet vnk paskaidroja dažām neaptēstām skuķēm, ka var dzīvot saticīgi un laimīgi arī bez darba kā vienīgo prioritāti dzīvē.
10.12.2015 14:53 |

Reitings 11162
:D :D :D

pīlītes šeit pūt tikai tu un arī šķiet , ka aiz skaudības , varbūt atvaļinājums vajadzīgs ?
un es nekur neteicu , ka kāds no maniem vecākiem ir miljonārs , kaut gan viņu naudu neskaitu ....

Te taču ir tādas stalkeras , ka pieliekot mazliet pūles var vēsā mierā noskaidrot , kas , kā un kapēc ...

informācija ir brīvi pieejama un nav slēpta ne vienu brīdi ....
10.12.2015 14:54 |

Reitings 11162
Wee
Ja reiz fantazē,

fantazē šobrīd tu , ja tevi moca tāda ziņkāre , ka nevari naktī aizmigt tad PM man , es privāti tev atbildēšu uz interesējošiem jautājumiem ..... ;)
10.12.2015 14:55 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
tu saki, ka tavu darbu novērtē, bet pēc tam saki, ka nav vērts iet strādāt dažu simtu dēļ... Tad jau tik ļoti nenovērtē.

+++:-D
10.12.2015 14:56 |

Reitings 3934
Wee
Ak, jā, brīnumu feja nav miljonārs-viņai ir brīnumnūjiņa un ar to var uzburt naudu līdz mūža beigām :D
Ja fantazē, vismaz pacenties kaut cik ticami rakstīt, lai citiem nav jāsmīkņā :D
10.12.2015 14:57 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
virdzinija, manuprāt, Story te nevienam neko "ar putām uz lūpām" neaizstāvēja, bet vnk paskaidroja dažām neaptēstām skuķēm, ka var dzīvot saticīgi un laimīgi arī bez darba kā vienīgo prioritāti dzīvē.

Bērnelis ierunājās, uķi puķi, aizej paprasi naudu kompetei savam vecim. :D Kā ir dzīvot, apzinoties, ka tev ir tikai tas, ko tev kāds dod, jo pati neko nespēj? :D Maza bērna līmenis, ne pieaudzis cilvēks.
10.12.2015 14:59 |

Reitings 11162
:D :D :D
cosmo klasika, ja man tā nav un citiem tā nav tātad tu visu izdomā , oooooooookey , bet rezultātu jau tas nemaina , tu acīmredzot dalīsi rēķinu uz pusēm , bet es turpināšu cept kūkas un šmorēt gaļiņu
10.12.2015 15:00 |

Reitings 6040
virdzinija

Tadelj, ka es netaisos iet stradat pilnu slodzi, kaut berns ietu darzinjaa, vinja nebutu tur katru dienu, ietu 2x nedlejaa un viss, bernam vajag mammu.

Es neaizstaavu savu viedokli kaa karaa, bet es nesaprotu, kadelj sieviete, kura sezh majas ar bernu ir nevertiga? Kadelj sieviete, kura tikai var studeet ir ar tukshu a4 lapu CV vietaa? Kadelj sieviete, kura nestradaa 5 gadus, kaut 10 peec tam darba tirguu ir norakstiita un parazitee?? Kadelj sievieti uzreiz pametis un vinja ir nulle, jo nav visu dzivi rukaajusi, nevis stradajusi savam priekam? Es pati esmu bijusi karjeriste, sasniedzu visu pati, nakamais solis man bija nopirkt to uznjeemumu, bet man nu nebija shie dazhi miljoni :-D, tadelj pieversos sev, saviem hobijiem, viram un tagad bernam. Ja es skirtos, es neko no vira nenemtu, man neko nevajag, man vajadzetu tikai tik, lai vins var pabarot bernus un nopirkt pamperus, apmaksaat kadu berna pulcinju un viss. Man vispaar dziivee maz vajag.
10.12.2015 15:00 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Neons, nu es to uz abām pusēm attiecinu. Var jau diskutēt, kādi kurā modelī plusi mīnusi, bet "nolikt" otru tikai tāpēc, ka es tā nedomāju, nu, tā nav diskusija. Es, piemēram, esmu karjeriste-pelnītāja, bet cienu un pat apbrīnoju tās sievietes, kas izvēlas dzīvot mājās ar bērnu līdz x gadu vecumam, jo man tas šķiet psiholoģiski ļoti grūti (es spriežu pēc sevis).
10.12.2015 15:01 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Nav pat jaabuut izcilai stalkerei, pateicoties dazhu lietotaaju puuleem var viegli iegaumeet sho lietotaaju sadziives apstaaklus.
10.12.2015 15:01 |

Reitings 11162
Nav pat jaabuut izcilai stalkerei, pateicoties dazhu lietotaaju puuleem var viegli iegaumeet sho lietotaaju sadziives apstaaklus.

var var , var izpētīt arī visus 161 vienu draugu un nav jābūt ģēnijam , lai savilktu paralēles .... ;)
10.12.2015 15:03 |

Reitings 6040
Var jau diskutēt, kādi kurā modelī plusi mīnusi, bet "nolikt" otru tikai tāpēc, ka es tā nedomāju, nu, tā nav diskusija.

Atskiriba tada, ka es nevienu par parazitu nenosaucu :-D:-D Kaa mani :-D:-D:-D
10.12.2015 15:04 |

Reitings 6040
man tas šķiet psiholoģiski ļoti grūti (es spriežu pēc sevis).

Tas ir gruuti, tas ir ljoti gruuti!! Ne jau es sezhu cosmo katru dienu, dzeru kafiju un edu cepumus, man shonedlej paveicaas, ka viiram briivas 4 dienas, taa es butu ar savu bernu sedejusi kinetiskajaa smilshkastee vai krasainajos makaronos :-D:-D, es neiznu kaadi citam berni, bet man ir jadomaa kaa savu meitu nodarbinaat, vinjai visu laiku vajag jaunas aktivitaates (l)(l)(l)(l)
10.12.2015 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)