Vīramāte

Patīk
Reitings 28441
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
ShabbyEye, neredzu saturu Tavam komentāram, līdz ar to nekomentēšu to vārdu savārstījumu. ;-)
09.12.2015 18:59 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vai nevari pie notāra noslēgt kaut kādu vienošanos, ka ar vīru Jums ir vienādas tiesības uz dzīvokli, lai visiem sirds mierīga, ja reiz būsiet mūžam kopā?

Registret dzivokli ka kopipasumu? Aha, tulit. Un ja virietim velak paradisies miliaka, ko autorei darit?
Beigu beigas tas ir tikai remonts un dzves apstakli uzlabosies ne tikai autorei, bet ari virietim un vinu 3 berniem, kuri visticamak tur ari paliktu pat ja autore kaut kadu iemeslu del viru izmestu. Ja tas nav pietiekoss iemesls uztaisit remontu dzivokli kur virietis pats ir 10 gadus nodzivojis, tad es nezinu kadam vispar iemeslam jabut. Pie tam autore jau ar viru ir nodzivojusi 10 gadus, ir tris berni. Ja vini butu kopa tikai gadu, tad vel varetu kaut ko apsaubit.
Vira matei vienkarsi uz vecumu pratina paliek mazak un mazak paliek ko darit, vot i izdoma sev delam problemas, lai butu ar ko dzive nodarboties.
Autores vieta es butu launa un klusi viitu mazas intrigas, lai noskanotu delu pret mati vai vismaz smadzenes ieliktu istaja vieta. Vajag virietim likt noprast, ka tu esi loti neaizsargata, viegli ievainojama un netiesa teksta likt noprast, ka viramate tevi apdraud. Lai virietim iesledzas instiknti un sak tevi aizsargat.
09.12.2015 19:00 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Vispār neredzu saturu šai diskusijai, tādās galējībās visi iekrīt. Labāk tērēt enerģiju domājot kā ģimeni turēt kopā, nevis kura manta paliks kuram. :-D
09.12.2015 19:02 |

10 gadi
Reitings 1496
Ko darit sievietei, kura nestradaa, bet audzina bernus? Un kura nesanjem pabalstus?

Nu, es šādas sievietes nesaprotu, ja godīgi. Pēc tam ies ar tukšu CV cerēs uz darbu, ja nu (pfu, pfu, pfu) vīram kaut kas notiks, vai izšķirsies?

Bet, ja sieviete sēž ar bērnu,tad tai proporcionāli jādara vairāk sadzīviskas lietas, nebūs vairs 50/50, bet ar minimālu vīra palīdzību.

Bet, pieņemu, ka pati esi bez darba, tāpēc arī tāds jautājums un tūlīt sekos emociju izvirdums manā virzienā. :D
09.12.2015 19:02 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
mani, dievgodvārds, fascinētu vecis, kurš atprasītu naudu par dzīvokļa remontu, kurā pats dzīvojis un kurā TURPINĀS DZĪVOT VIŅA 3 BĒRNI. normāli vecāki vēl bērniem dzīvokļus nopērk, bet šis lai vāc čekus par tapetēm? moš vēl lai bērnistabas mēbelēm cenas nenoplēš pēc shoco loģikas?
09.12.2015 19:03 |

10 gadi
Reitings 1496
Vatson

Nu redzi, te atkal, ja sieviete par savu mantu domā, ir ok, ja vīrietis, tad tas ir absurdi. Normāla sievietes domāšana. :D
09.12.2015 19:04 |

10 gadi
Reitings 1496
mani, dievgodvārds, fascinētu vecis, kurš atprasītu naudu par dzīvokļa remontu, kurā pats dzīvojis un kurā TURPINĀS DZĪVOT VIŅA 3 BĒRNI. normāli vecāki vēl bērniem dzīvokļus nopērk, bet šis lai vāc čekus par tapetēm? moš vēl lai bērnistabas mēbelēm cenas nenoplēš pēc shoco loģikas?

Tev remonts ir tikai tapešu pārlīmēšana? :D

Un tā prezumcija, ka bērni "pienākas" sievai arī ir vnk ideāla. :D
09.12.2015 19:05 |

Reitings 3925
Tad jau Tu piekrīti, ka no sievietes, kas pie vīrieša dzīvojusi, arī ir jāatprasa īres maksa, ja?

Es vispar uzskatu, ka dzives vieta ir janodrosina virietim un lielais mamuts janes virietim gimene, kur ir berni.

tad es autores vietā uzzvanītu tai vīra mātei un pateiktu, ko domāju un, lai liek mieru!

Neliksies vina miera pec tadas sarunas. Rezultats bus tiesi pretejs autorei velamajam, vira mate pec tadas sarunas iztaisisies par upuri un ta launa bus autore. Ar tadiem cilvekiem nedrikst runat tiesu valodu. Tadi cilveki ir lieli liekuli. Ar viniem var tikt gala tikai ar viltigiem, nekrietniem un liekuligiem trikiem.
09.12.2015 19:08 |

Reitings 915
Nu, es šādas sievietes nesaprotu, ja godīgi. Pēc tam ies ar tukšu CV cerēs uz darbu, ja nu (pfu, pfu, pfu) vīram kaut kas notiks, vai izšķirsies?

Bet ja viņiem 3 bērni, ja nu visi mazi. Un varbūt vīrietis uzskata, ka var nodrošināt ģimeni viens, lai sieviete labāk audzina kārtīgus bērnus, rada mājīgu sajūtu, sagaida vīru labā omā ar vakariņām un no rīta pavada uz darbu ar brokastīm, izgludinātiem krekliem. Vari iedomāties tam visam plusā vēl pilnas slodzes darbu?
Sievietei nav jāvar viss! Sievietei ir jābūt sievietei. :-D

Ieciklēties uz šķiršanos? Priekš kam? Kāpēc jādomā par to kā nav? :-/
09.12.2015 19:09 |

10 gadi
Reitings 1496

Es vispar uzskatu, ka dzives vieta ir janodrosina virietim un lielais mamuts janes virietim gimene, kur ir berni.

Nu, tad man viss skaidrs. Es šo vēsturisko modeli neatbalstu.
09.12.2015 19:10 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Bet, pieņemu, ka pati esi bez darba, tāpēc arī tāds jautājums un tūlīt sekos emociju izvirdums manā virzienā.

Jaa, es neesmu stradajusi pedejos 3 gadus (atkal tava aprobezhoshanas, ka noteikti neesmu stradajusi :D - CV nav tuksh un ir pat ljoti labs), no UK pabalstus nevaru sanemt, jo kaa atbraucaam ar viiru shurp vins saka stradat savaa piedavatajaa amataa, es macities. Pabalstus nesanjemam, jo viiram ir paaugstinaati ienakumi.

Nee, es esmu nodroshinaata, man ir pashai savs dzivoklis Latvijaa un darbu ar savu CV es noteikti dabutu (pat peec 3 gadu prom bushanas mans bijushais priekshnieks aicina mani atpakalj stradat), ja ne tur tad pie vecaakiem. Taa kaa no manis tev nebus nekaads izvirdums, drizak neizpratne par tavu attiecibu modeli, bet tu nesaproti manu. Ta ka viss lidzsvaraa.
09.12.2015 19:11 |

10 gadi
Reitings 1496
Bet ja viņiem 3 bērni, ja nu visi mazi. Un varbūt vīrietis uzskata, ka var nodrošināt ģimeni viens, lai sieviete labāk audzina kārtīgus bērnus, rada mājīgu sajūtu, sagaida vīru labā omā ar vakariņām un no rīta pavada uz darbu ar brokastīm, izgludinātiem krekliem. Vari iedomāties tam visam plusā vēl pilnas slodzes darbu?

Lai jau dzīvo, bet ko darīs, tādā "ja nu" situācijā? Kā risinās to tukšo CV? Ja viss iet labi un gludi pa dzīvi, tad nekāda vaina, ja kaut kas sašķobās, tad rodas problēmas. Vēl variants, ja ir iespēja, veidot iekrājumu fondu, apdrošināt vienīgā apgādnieka dzīvību.
09.12.2015 19:12 |

Reitings 6040

Mani arii, bet dazham labam attiecibas viss uz puseem, diez ledusskapii ari katram savs plauktinjs? :D
09.12.2015 19:13 |

Reitings 6040
Kā risinās to tukšo CV?

Tev skiet, ka visas dzemdee uzreiz peec vidusskolas????? Nestrada, nemacas? Tev vispaar viss ir galejibas, tu neko pa vidu nespeej izdomaat....
09.12.2015 19:14 |

Reitings 915
Es uzskatu, ka manis iepriekš minētais komentārs arī būtu labs ģimenes modelis ja abas puses tā ir uz mieru. Neesmu redzējusi daudz vīriešus, kuri uztrauktos par trauku nomazgāšanu, putekļu sūkšanu, vai drēbju tīrīšanu. Vīrietim domāšana nav tā radīta. Tad kāda velna pēc sievietei jānodzenā sevi kā zirgam un jādara gan sieviešu, gan vīriešu pienākumi???
09.12.2015 19:14 |

Reitings 3925
schoco

Man neliekas, ka saja gadijuma autore baigi domatu par mantu. Runa ir par remontu un kadam tas ir jataisa. Ko tu rekomende autorei darit? Dalit 50:50? A tev gadijuma neliekas mazliet negodigi pret autori, ka gimene dzzivo vinas dzivokli, vina ir dzemdejusi 3 bernus par kuriem visticamak lielakas rupes uznemas pati, vina ari strada. A virietis ko ir devis? Vecai groshai var piedot vecuma marazumu, bet no vira puses tada attieksme man butu obidna.
09.12.2015 19:15 |

10 gadi
Reitings 1496
Jaa, es neesmu stradajusi pedejos 3 gadus (atkal tava aprobezhoshanas, ka noteikti neesmu stradajusi - CV nav tuksh un ir pat ljoti labs), no UK pabalstus nevaru sanemt, jo kaa atbraucaam ar viiru shurp vins saka stradat savaa piedavatajaa amataa, es macities. Pabalstus nesanjemam, jo viiram ir paaugstinaati ienakumi.

Nee, es esmu nodroshinaata, man ir pashai savs dzivoklis Latvijaa un darbu ar savu CV es noteikti dabutu (pat peec 3 gadu prom bushanas mans bijushais priekshnieks aicina mani atpakalj stradat), ja ne tur tad pie vecaakiem. Taa kaa no manis tev nebus nekaads izvirdums, drizak neizpratne par tavu attiecibu modeli, bet tu nesaproti manu. Ta ka viss lidzsvaraa.

Un ko darīsi, kad 10 gadus nebūsi strādājusi? Vēl joprojām uzskatīsi, ka visi Tevi gaidīs atplestām rokām, lai kur arī ietu? ;-)

Mūsdienu pasaule pieprasa sievietei parūpēties par sevi, lai pēc tam pie problēmām nav jāvaino citi. Tāds laikmets.
09.12.2015 19:15 |

Reitings 6040
Neesmu redzējusi daudz vīriešus, kuri uztrauktos par trauku nomazgāšanu, putekļu sūkšanu, vai drēbju tīrīšanu. Vīrietim domāšana nav tā radīta. Tad kāda velna pēc sievietei jānodzenā sevi kā zirgam un jādara gan sieviešu, gan vīriešu pienākumi???

Mans virietis vispar pateica, ka vinjam nevajag ne vakarinjas, ne gludinat velju, nu neko, ka pats var visu sev izdarit :D kam es to daru??? jo vins biezi paliek ar meitu majas, kad es eju pa savaam lietaam, vins saka, ka apbrino mani, kaa e svaru visu paspeet.
09.12.2015 19:16 |

Reitings 915
Lai jau dzīvo, bet ko darīs, tādā "ja nu" situācijā? Kā risinās to tukšo CV? Ja viss iet labi un gludi pa dzīvi, tad nekāda vaina, ja kaut kas sašķobās, tad rodas problēmas. Vēl variants, ja ir iespēja, veidot iekrājumu fondu, apdrošināt vienīgā apgādnieka dzīvību.

Nu ar tādu domāšanas veidu arī vari rēķināties, ka beigās paliksi viena un turpināsi LilyLady māmuļas iesākto - drāzt dēla ģimeni pēc pilnas programmas. :-D
09.12.2015 19:17 |

Reitings 6040
Un ko darīsi, kad 10 gadus nebūsi strādājusi? Vēl joprojām uzskatīsi, ka visi Tevi gaidīs atplestām rokām, lai kur arī ietu?

Mūsdienu pasaule pieprasa sievietei parūpēties par sevi, lai pēc tam pie problēmām nav jāvaino citi. Tāds laikmets.

Bet kadlej 10 gadus jasezh majas??? Es shos 3 gadus (arii shobriid) studeeju, eju kursos, tev tiesham skiet, ka viss aprobezhojas ar sedeshanu majas un pameru mainishanu????
09.12.2015 19:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)