Vīramāte

Patīk
Reitings 28445
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Pēdējo reizi šodien, kad šodien lasīju šo diskusiju, biju 15. lapā. Tagad 9 jāizlasa, pārāk interesanti. :D
10.12.2015 23:11 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kada tad jega no sievietes ir?

izriet, ka tavā izpratnē sievietes jēga ir penīt naudu tik pat cik vīrietim ? Pasaule ir dažāda un ir sievietes kuras piekoj šādu modeli ģimenē un ir savādākas , cilvēka intereses neparobežojas tikai ar naudas pelnīšanu... Bet tavas šķiet aprobežojas, es neuzskatu, ka vīrieša pašmērķis attiecībās ir lepoties ar to cik viņa sieva pelna , man zināmie vīrieši lepojas pavisam ar citām sievietes īpašībām neviss viņas algas lapiņu ....
10.12.2015 23:19 |

Reitings 63
Reģ: 26.11.2015
Mana vīrieša māte pati pa dzīvi ir "buldozers" :-D Jābūt gatavam uz aci dabūt dzirdēt to, kas sakāms. Tiesa gan, mans vītietis ir ieņēmis spēcīgu pozīciju - manas attiecības, mani likumi, mana darīšana, mana sieviete. Viņš uzskata, ka mani aizskart nevar, vēl jo vairāk, ja tam nav patiess pamts..ja nu tiešām būtu tāda m****, tad varbūt būtu pelnīts "ierīt" kādu ne tik labu vārdu. Lai arī vīrieša mamma
ir vella sievišķis, pret mani ir jauka un respektē mūsu attiecības. Viņa redz, ka esam laimīgi un tieši tādēļ labāk mūs atbalsta, nekā grauj visu un bojā dēlam attiecības.
10.12.2015 23:29 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Wee- Nē, es tā neuzskatu. Bet loti cienu sievietes, kas uz to tiecās nevis ir liekules vai parazīti. Protams ka viss negrozās ap naudas pelnīšanu, bet ar to viss sākas. Cilvēkam ir jābūt savai naudai neatlarigi no dzimuma, mērkiem un pašizaigsmei nevis tukšai parazitēšanai uz draudzinja kakla.. Lai gan es vēl neesmu saticis tadu virieti kas uzturētu vai gribētu izturēt savu sievieti, kaut kā visiem ir paveicies ar parstāvīgām sievietēm, kuras pašas tiecās un realizē savus mērkis un pat nelauj nekad neko sev izmaksāt. Tādēl nesaprotu kur tādas kā tu rodās.
10.12.2015 23:29 |

Reitings 11162
Man ir arī mana nauda, bet mana nauda ir mana nauda , vīrieša alga ģimenes budžets un es neredzu nekādu problēmu kamēr mūs 2 pieaugušus cilveķus tas apmierina !
10.12.2015 23:32 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
o normālai sievietei tomēr gribēsies strādāt un lai ir sava nauda, nevis parazitēt uz sava čala kakla.

Normālam vīrietim būs vēlme pēc tā, lai sieviete uzņemas rūpes pār mājām un bērnu! Es zinu daudzas mātes, kuras savus bērnus "iegrūž" auklēm. Man to bērnu ir ļoti žēl! Es tā nevarētu! Bijušā māsa ar vīru tikai ceļo, bērns pie aukles, neņem līdzi, jo laika maiņas nav labas bērnam utt. Normāla māte tā nevarētu.... esmu dzīvē redzējusi gan wee, gan zinu arī pietuvinātu personu
Story
, viņas ir ļoti labas mātes un dzīves apstākļi labi, tādēļ, laikam viņām tā tiekšanās pēc naudas ir mazsvarīga.
10.12.2015 23:34 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
ašizaigsmei nevis tukšai parazitēšanai uz draudzinja kakla..

Ir ļoti liela atšķirība vai tā ir apzināta parazitēšana vai nepieciešama, kad ģimenes vērtības no tā iegūs, ja visi laimīgi, nejūtu jēgu sievietei rauties no rīta līdz vakaram.
10.12.2015 23:37 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Rauties no rīta līdz vakaram :D :D nu ja tu aita uz darbu vilkies kā uz katorgu, tur rukāji no saullēkta līdz saulrietam, nekam citam neatlika laika kā tik paēst un gulēt, tad painformēšu ka tā nav visām :) nekad neesmu no darba atnākusi pārgurusi, neomā un laika ir atliku likām :) gan uztaisīt vakariņas, gan aiziet uz zāli, gan izklaidēties,gan būt kopā ar savu vīrieti un tā varētu uzskaitīt vēl un vēl. Neiet runa par to ka vīrietis uztur sievieti kamēr viņa ir dekrēta atvaļinājumà, bet gan par to ka tas viņam ir jādara apriori, jo redz viņš ir vīrietis! Tik tupu domāšanu ir grūti saprast, ka tikai tāpēc ka tu esi sieviete tev viss ir jāpasniedz uz zelta paplātes un maksimums ko tu vari darīt ir strādāt par kapeikām aiz kaut kādas kases :D
10.12.2015 23:46 |

Reitings 467
ShabbyEve- Varbūt tapēc ka darbs būs sirdsieta un nejutisies labi, ja nebūs savas naudas? Tad man ir jaujautā- Virietim tad ir jaraujas no rita lidz vakaram? Kapec? Jo vins ir virietis, nav arguments. Sen jau nav tie laiki kad virietim ir japelna vairak un lielakaja dala attiecibu abi pelna loti lidzvertigi. Abi dala maksājumus un tiecas pēc sasniegumiem un pilnveidokas. Nebaru iedomāties kā mājās sēžot cilvēks varētu pilnveidoties.
10.12.2015 23:48 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
bet gan par to ka tas viņam ir jādara apriori, jo redz viņš ir vīrietis!

Kas tiehsi vinjam tads ir jadara???? Kas teica, ka virietim grutniece vai maate ir jaaplido? Vienigais, kas vinjam ir jadara ir japabaro berns, janoperk ko uzvilkt, jaapmaksaa reekini un viss ( ja norunats nav savadak). Ko veel taadu, mees shausmigas caalju maates esam pieprasijushas????
10.12.2015 23:50 |

Reitings 1321
Turklāt ja tu būtu normāla sieviete, tu VIENMER girbetu DAUDZ stradat, un tev būtu gandarījums ka vari turēt līdzi savam vecim un pelnīt tikpat daudz cik vinš

Turklāt, ja tu būtu normāls vīrietis, tu būtu lepns, ka spēj pavilkt visu ģimeni viens, nopirkt sievai Pradas somiņu un ļaut viņai atpūsties.
10.12.2015 23:53 |

Reitings 1321
Un pats jūties normāls un pilnvērtīgs vīrietis, vakaros sēžot sieviešu forumā un noliekot sievieti, kas pati var izlemt, ko darīt ar viņas dzīvi?
10.12.2015 23:55 |

Reitings 6040
Varbūt tapēc ka darbs būs sirdsieta un nejutisies labi, ja nebūs savas naudas?

Bet cik reali ar sirdsdarbu ir nopelniit taa, lai var apmaksaat rekinus? Nu cik reaali? Vai tu Starastes pasakaas dziivo??? :-D

Es negribu muzham seedet majas, bet kaa atbraucaam uz UK, virs teica, ka lai eju macities, aizgaju, daru to veel sodien, drizak papildinu zinashanas, nesezhu visu laiku majas un nezaageeju viiram, kapec shitais vai tas, vins laimigs, ka es laimiga, es laimiga, ka varu darit to ko gribu. Pec daziem gadiem, kad berni vares iet skolaa sakshu veidot savu izaugsmi. Ko es daru nepareizi??
10.12.2015 23:55 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Rauties no rīta līdz vakaram nu ja tu aita uz darbu vilkies kā uz katorgu, tur rukāji no saullēkta līdz saulrietam, nekam citam neatlika laika kā tik paēst un gulēt, tad painformēšu ka tā nav visām nekad neesmu no darba atnākusi pārgurusi, neomā un laika ir atliku likām gan uztaisīt vakariņas, gan aiziet uz zāli, gan izklaidēties,gan būt kopā ar savu vīrieti un tā varētu uzskaitīt vēl un vēl.

Tātad tu nekoncentrējies uz izaugsmi. Ja tev karjera būtu svarīga, tu vairāk laika ieguldītu tajā, mēģinot pārspēt kolēģus, iegūt paaugstinājumu. Nekāda karjeriste no tevis nesanāk... ;-)

Neiet runa par to ka vīrietis uztur sievieti kamēr viņa ir dekrēta atvaļinājumà, bet gan par to ka tas viņam ir jādara apriori, jo redz viņš ir vīrietis!

Pilnīgi nekāda sakara ar loģiku :-D Ja sieviete ir dekrēta atvaļinājumā, viņa saņem naudu un neviens viņu neuztur. Ir situācijas, kad sieva dekrēta laikā saņem vairāk naudas, nekā ir vīra alga.
11.12.2015 00:01 |

Reitings 467
Dianna- Tici man, visas sievietes nav tādas, kas gribētu tavu aprakstīto modeli un arī vīrieši ne.;-)
Man vienkārši nokaitināja wee nicinošie teksti, kamēr pati dzīvē neki nav izdaríjusi. Ja vina šeit nenoliktu tās, kas neatbalsta liekēdes dzīvesveidu, vispār šajā diskusijā nebútu piedalījies.
11.12.2015 00:02 |

Reitings 418
Un raven klāt kā likts, nu lūdzu pastāsti vēl kaut ko par mani :) un ko es koncentrējos vai nekoncentrējos, cik laimīga vai nelaimīga esmu utt, utml. :D tev pašai par sevi smiekli nenāk cosmo psiholoğe? :D
11.12.2015 00:06 |

Reitings 467
Story- Ja tu nenoliec tās, kirām tavs attiecību modelis nav saprotams un pienemams, un dara savādāk, tad viss ok.
11.12.2015 00:07 |

Reitings 11162
Es godīgi nostrādāju līdz dekrētam, saņēmu dekrēta naudu ( pašas nopelnīto ) , kad bērnam palika 1,5 gadi paņēmu darbā bezalgas atviļinājumu , mēs ģimenē izlēmām , ka dārziņa gaitas var pagaidīt , pa šo laiku piepalījos arī projetkā , darbu lieliski varēja savienot ar atrašanos mājās. Kad pienāks laiks es atgriezīšos darbā , taču tagad es gribu zīmēt puķītes ar savu meitu , gribu lipināt figūriņas un priecāties par saulīti, es negribu lai šo visu dara sveša tante , savukārt ja būs nepieciešamība es varu apmaksāt arī aukli, kas tur ir slikts ? par ko man būtu jākaunas ? kopš kura laika darīt to ko gribas , pavadīt laiku kā gribas ir noziegums ? :D :D
11.12.2015 00:09 |

Reitings 6040
Ja tu nenoliec tās, kirām tavs attiecību modelis nav saprotams un pienemams, un dara savādāk, tad viss ok.

Noliktas tikaam mees, tadelj arii wee un es sacepaamies, ka mes peec 5 gadu majas sedeshanas esam nederiigas. Jo nemaksaajam pusi no rekjiniem.

raven,

es nesanjemu pabalstus, necik :D
11.12.2015 00:13 |

Reitings 418
Lol, gribu redzēt kā tikai un vienīgi ar saviem pabalstiem tu spētu nomaksāt rēķinus, īri ( ja īrē dzīvokli), nopirkt pārtiku sev un bērnam, benzīnu mašīnai, tehniskās apkopes, galu galā visādi šampūni utml arī kādreiz beidzas :) vai tu muļķe uzskati ka ar tiem smiekla pabalstiem tu pilnīgi visu spētu apmaksāt pati, ja nebūtu ne veča, ne vecāku blakus vai iekrājumu?
11.12.2015 00:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits