Vīramāte

Patīk
Reitings 28445
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Wee- Tu loti nievājoši izteicies par sievietēm kas nespēj nopelnīt vairāk naudas.. Tev ar smadzenēm viss kartībā, lai tā runātu? Pat ja tiem taviem senčiem ir nauda, tas NEARKO tevi nepdara labāku par citām sievietēm un ja tu vēl ar to lielies, kamēr pati dzīvē nesūda neesi neko sasniegusi. Parasti jau cilvēki, kuri ir apmierināti ar savu dzīvi nekad, arī virtuāli nelielīsies cik viniem labi iet, ji tas jau uzreiz parāda ka nemaz tik labi neiet. Un parasti jau arī tie bērni, kuriem ir bagāti vecāki, cenšas maksimāli maz prasīt no vecakiem naudu bet jau no agra vecuma strādā un nekad ar to nelielās. Bet palasot komentārus izskatās ka tu vienkārši esi dumja liekēde, kas neko dzīvē citu kā dzivot uz vecaki naudas nav izdarijusi. ( Piedzemdēt sīko nav nekāds sasniegums!) piedod, bet pretīgi paliek no tādām kā tu. :-/
10.12.2015 22:25 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
iedomājies es mācījos vidusskolā un paralēli strādāju , tas tā pārdomām.... , bet man te nevienam nekas nav jāpierāda.
Nu ja cilvēkam pritrūkst naudas tad tiešām ir jādomā kā nopelnīt airāk neatkarīgi no dzimuma , vai arī tev šķiet , ka sēdēt maximas kasē ir ļoti godājams , cienījams un vispār katra cilvēka sapnis, darbs kurš nes prieku un pašizaugsmi ? :D :D :D

dažiem ir smagas problēmas ar jēdzienu diskusija , neatkarīgi no tēmas. Es šeit nekur neminēju , ka strādāt ir slikti , bet es neredzu kapēc tas ir jādara , ja dotajā dzīves posmā man ir iespēja to nedarīt. Kapēc man būtu jākaunas par to, ka mans vīrietis ir spējīgs nopelnīt tā lai pietiktu visiem? un tas nenozīmē , ka man jāatsaitās par kaut kādām leitām vai tas nepadara automātiski mani par bezsmadzeņu radījumu kurš nav spējīgs neko izdarīt !
10.12.2015 22:37 |

Reitings 11162
iedzemdēt sīko nav nekāds sasniegums!)

pilnīgi piekrītu , tāpat , kā grūtniecība nav slimība , kā arī tā nedod nekādas priekšrocības , vismaz manās acīs , bet tas jau ir pavisam cits stāsts .....
10.12.2015 22:39 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Weee
Neuztvēri manu domu. Tas ir kā visu mūžu nosēdēt pasažiera krēslā, tā arī ne reizi neizmēģinot sēdēt pašai pie stūres. Var jau lepni teikt, ka varu atļauties šoferi, bet tas nemaina apstākli, ka tā arī nekad neizbaudi īstas brīvības garšu, kad vari braukt kur un kā gribi un ķert no tā kaifu. Pelnīt pašai, pašrealizēties profesionāli-tā ir brīvības un azarta garša. Ne jau tu vienīgā vari atļauties nestrādāt- liela daļa negrib visu mūžu "sēdēt pasažiera krēslā".
10.12.2015 22:42 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tas mirklis, kad izlasi pirmās divas lappuses cosmo diskusijā un tad atver pēdējo.. :D
10.12.2015 22:42 |

Reitings 11162
liela daļa negrib visu mūžu "sēdēt pasažiera krēslā".

kas man daļas gar citiem , mana izvēle ir mana izvēle, es azartu un brīvības garšu ķeru pavisam savādāk .... , galvenais, lai pašam labi un tici man ( maz ticams protams ) šis posms manā dzīvē ir pats foršākais un es ne par ko nemainītu savu dzīvi .... , labāk lai šoferis rullē , kamēr es dzeršu šampanieti .... ;) katram savas prioritētas .....
10.12.2015 22:47 |

Reitings 11162
Tas mirklis, kad izlasi pirmās divas lappuses cosmo diskusijā un tad atver pēdējo..

:-D:-D:-D:-D:-D
10.12.2015 22:48 |

Reitings 3934
Wee
Tu lielies ar vecāku naudu, bet vidusskolā biji spiesta strādāt?! :-O Vidusskolniekus labos, prestižos amatos neliek- tātad darīji kādu melnstrādnieku darbu. Droši vien tāpēc tā nicīgā attieksme pret strādājošiem cilvēkiem un lepnums, ka tagad nav jāstrādā :)
10.12.2015 22:51 |

Reitings 467
Wee- Daudz labāk strādāt kaut tajā pašā maximāun pelnīt savu naudu, nekā parazitēt uz vīrieša vai vecāku kakla. Vēl bonusā nicinoši izteikties par tiem, kuriem dzivē neiet tik viegli un paši cinās par savu vietu dzīvē... Tiem cilvēkiem vismaz ir vērtība un kàut kāda jēga. Kāda jēga ir no tevis?
Un tev nav obligāti jākaunas par to, bet lielīties un noniecināt tās sievietes kuras tā nevar, vai kuru čali nepelna tik daudz lai tā varētu atlauties ir vienkārši pretīgi un man prātam neaptverami! Turklāt ja tu būtu normāla sieviete, tu VIENMER girbetu DAUDZ stradat, un tev būtu gandarījums ka vari turēt līdzi savam vecim un pelnīt tikpat daudz cik vinš, nevis bezkaunīgi parazitēt un dīkt naudu kārtējai pradas sominai, paralēli noniecinot tās kuras to nesaprot vai nevar atlauties.
10.12.2015 22:51 |

Reitings 3934
TRY
Tas būtu šausmīgi, ja 24 lapas maltu vienu tēmu.
10.12.2015 22:52 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
teika_spolite
vispār būtu pārsteigta, ja 24.lappusē izlasītu to pašu tēmu, ko pirmajā, domātu, ka forumus esmu sajaukusi :D
10.12.2015 22:54 |

Reitings 11162
Wee
Tu lielies ar vecāku naudu, bet vidusskolā biji spiesta strādāt?!

nē nebiju spiesta, darīju to labprātīgi un ar prieku , esmu principiāla un ja vajag varu visu arī podus berzt, bet tas nenozīmē , ka es šo darbu uzskatu par cienījamu ....

uz kādas morāle , čalīt, tu man mēģini uzspiest ? man nav kauna un sirdsapziņas pēc fakta, es esmu egocentriska kuce , kura pa lielam domā tikai par to , kas viņai ir svarīgs un ir pilnīgi pajāt uz to cik un kurš var atļauties. Man ir labi tur kur esmu un es zinu ka tā arī būs, un tikai nevajag tagad sākt stātīt , ka kādu dienu es aplauzīšos, šos stāstiņus klausos jau gadu desmitiem ... :D būs labi ,galvenais rūpējieties katrs par sevi , jo vairāk mēs domāsim par sevi , jo labāk mums visiem klāsies .....
10.12.2015 22:58 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Turklāt ja tu būtu normāla sieviete, tu VIENMER girbetu DAUDZ stradat, un tev būtu gandarījums ka vari turēt līdzi savam vecim un pelnīt tikpat daudz cik vinš

Kāpēc sievietei būtu jāstrādā, ja vīrietis spēj nodrošināt ģimeni? Vienīgais, ja darbs ir sirdslieta. :)
10.12.2015 23:00 |

Reitings 11162
tev būtu gandarījums ka vari turēt līdzi savam vecim un pelnīt tikpat daudz cik vinš

es tāpat kā vairākas citas meitenes no šejienes to nemaz nevēlamies, tas nav mūsu mērķis !
10.12.2015 23:03 |

Reitings 3934
Weee
Nu tas izskaidro tavu intelektu-tā vietā lai mācītos, berzi podus un tagad esi laimīga, ka vari to nedarīt. Dažkārt šķiet, ka tu uzskati, ka esi vienīgā sieviete, kura var nestrādāt. Tā ir lielākajai daļai. Tas nav nekāds wow :D
10.12.2015 23:03 |

Reitings 11162
Dažkārt šķiet, ka tu uzskati, ka esi vienīgā sieviete, kura var nestrādāt.

tu esi jocīga vai kā , es uzskatu , ka nevienai sievietei , ja vien viņa to ļoti negrib , nav jāstrādā , jāstrādā ir večiem ....
10.12.2015 23:05 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
schoco, vārds "jautājums", kā tas ir domāts šajā kontekstā, sarunvalodā nozīmē arī - tēma (kāds ir tavs viedoklis par šo tēmu)...

Par izrautu citātu no konteksta? Vēlreiz saku, formulē jautājumu. Bet varu pačukstēt, ka par kaut ko līdzīgu esmu jau izteikusies. Lasi tēmu. :)

Kā saprotu, mēs runājam par šķirtu pāri, kam abiem ir vienlīdzīgas tiesības uz bērnu. Tātad bērna aizbildņi ir abi vecāki.

Jau teicu, ka šo detalizētāk nekomentēšu. Šodien visi, kas prot lasīt un zina, kas ir google, domā, ka ir juristi.
10.12.2015 23:06 |

Reitings 467
Wee- Nu man vairs mav ko teikt.. Paldies dievam ka esmu audzināts pilnīgi savādāk. Bet tevi gan izskatās ka vecāki vispār neaudzināja vai arī ir tikpat debīli kā tu! Goda vārds. Es tiešām loti ceru ka tu te tikai pieduries un centies izprovocēt cilvēkus uz kaški prikola pēc, ja nē tad man tiesam ir skumji ka tik pretigi cilveki ka tu eksistē uz zemes virsmas :-/ Te tiešām perfekti iederas teiciens-"Killed with fire" vai "Kill before they ley eggs" žēl ka tu jau tās olas esi izdējusi, diemžēl jau oar vēlu..
10.12.2015 23:07 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Neuztvēri manu domu. Tas ir kā visu mūžu nosēdēt pasažiera krēslā, tā arī ne reizi neizmēģinot sēdēt pašai pie stūres. Var jau lepni teikt, ka varu atļauties šoferi, bet tas nemaina apstākli, ka tā arī nekad neizbaudi īstas brīvības garšu, kad vari braukt kur un kā gribi un ķert no tā kaifu. Pelnīt pašai, pašrealizēties profesionāli-tā ir brīvības un azarta garša. Ne jau tu vienīgā vari atļauties nestrādāt- liela daļa negrib visu mūžu "sēdēt pasažiera krēslā".

Labi teikts. ;-)
10.12.2015 23:09 |

Reitings 467
Rūta8- Jo normālai sievietei tomēr gribēsies strādāt un lai ir sava nauda, nevis parazitēt uz sava čala kakla. Parasti jau meitenēm loti neērti to darīt. Patīk pelnīt un ko sasniegt dzivē un izsisties, turklāt čaliem arī labi pelnisa sieviete ir liels lepnums! Nevaru iedomāties kā varētu patikt sieviete kas to vien dara kā tērē sava viriesa naudu un neko dzive netiecas sasniegt. Kada tad jega no sievietes ir?
10.12.2015 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits