Es laikam vienīgā redzēju, ka birkā NAV 9,99, bet ir kāds cipars priekšā.. Ok, nav skaidri nosakāms, ka 5, bet tomēr tāds kā pleķis ir.. Līdz ar to, pat ja uz birkas būtu ideāli nodrukāts 9,99, tad tāpat pie kases (pirms pirkšanas) pārjautātu, lai cenuzīmi noskenē un pasaka man priekšā, vai tiešām cena ir 9,99 EUR. Es tā daru VIENMĒR, ja man nav skaidra cena. Kāpēc? Tāpēc, ka es grasītos pirkt mēteli, nevis blūzi, svārkus vai ko citu, kas principā var maksāt tādu cenu dižo atlaižu laikā, bet mētelis..
Ok.. nepārjautāji, ok, pārdevēja priekšā neteica cenu, ok, nepalūrēji ekrānā, kur atspoguļo cenu.. Ok..ievadīji PIN kodu, nemaz neskatoties uz to, par ko maksā.. Bet come on..
Ja līgumiem teksts ir sīkā drukā un Tu paraksties, vai jēga būs kašķēties? Nē, pats vainīgs, vajadzēja lūpu ņemt un lasīt, jo tie visi triki jau sen ir zināmi.
Protams, ja autorei būtu stingrāks mugurkauls, varētu iet un kašķēties, bet izskatās, ka nav viņa no kašķētājām.. Es arī neietu, jo tā būtu tikai un vienīgi mana kļūda. Protams, obidno, bet nu tomēr.. Mums ā pircējiem nav tikai tiesības, bet ir arī pienākumi, bet bieži vien par to tiek aizmirsts..
Bet kopumā veikalu neaizstāvu un tinti toč vajag aizpildīt :D