Dāvanas

Reitings 51
Reģ: 22.11.2015
Sveiki,
Nezinu vai šāda tēma jau ir bijusi, taču šī būs mana pirmā.
Ziemassvētki tuvojas..
Vai dāvanas jau esat iegādājušies? Būtu interesanti uzzināt kādas! :-)(l)
Personīgi es pati vēl esmu dāvanu meklējumos, nespēju izlemt ko tieši dāvināt, atsevišķiem cilvēkiem. :'-(
07.12.2015 20:26 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Sisley Situācija Tev ļoti neforša, bet es gan apsveiktu ziemīšos jebkurā gadījumā..

Draugam es adu šalli, ļoti ceru, ka paspēšu :) pielikšu klāt mazu mīksto mantiņu, jo katru gadu viens otram dāvinam un saldumu kādu.
Drauga radiniekiem pati sataisīšu ziemīgas burciņas ar visādām pērlītēm u.t.t, un katram iekšā pašgatavoti saldumi. neko lielāku šogad laikam ne. Liekas, ka pietiktu, ne?
Mammai vannas komplekts, tētim skuvekļa mašīnīte
08.12.2015 21:21 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
mazinssusurs, nu - ja viss beidzas, ja godīgi, nav pat vēlme - pat simboliskai dāvanai ne, drusku pa tālu viss aizgājis. Bet nav ko skriet laikam pa priekšu :-)

Par šalli - paspēsi! Savējam es pag gadā sāku adīt nedēļu pirms svētkiem. No vidusskolas nebiju adījusi, + dzīvojām kopā - muku uz savām mājām adīt, izdomājot visādus iemeslus, kas man ir it kā jādara :-D:-D Pirksti bija jau nodiluši, bet nu - paspēju :-D
08.12.2015 21:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Sisley, es Tavā vietā dāvanu nepirktu vispār. Priekš kam Tev tas vīrietis? Uzdāvini kartiņu ar atvadu vārdiem..
08.12.2015 21:32 |

Reitings 47
Reģ: 13.07.2015
Savam draugam dāvināšu biļeti uz Prāta vētras koncertu Liepājā,viņa vecākiem dāvināsim dāvanu karti SPA un vēl kaut ko piepirkšu klāt, saviem vecākiem vēl nezinu :D doma attīstīt bildes no vasaras,kad visur kur braukājāmies un uzdāvināt albumiņu ar vēl kaut ko
08.12.2015 21:35 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Ā, tā biji Tu kas uzadīja pa nedēļu? Kad sāku bažīties par to, cik "ātri" man adās, atceros, ka kāda cosmo meitene teica, ka pa nedēļu uzspēja :D Tad ja nu kas, saraušu uz nedēļu :D
08.12.2015 21:35 |

Reitings 1338
Annie :-D Es zinu, Tev taisnība.. :-) Bet lkm vēl nav īstais galējais brīdis pienācis, kgan tuvojas.. tad nu neiespringstu, kā būs tā būs - milzonīga vienaldzība gan ir iestājusies :-)
08.12.2015 21:36 |

Reitings 1338
mazinssusurs, laikam jā, būšu es :-D bet nu - man bija paresna dzija, ar tievu es nemaz neriskētu, galīgi neesmu rokdarbniece.. :-D
08.12.2015 21:38 |

Reitings 47
Reģ: 13.07.2015
Aa,un vecmāmiņai kaut ko no stenders produkcijas un svecīti.
Pati vēl domāju veidot iesaņojumus,kartītes un cept personalizētas piparkūkas.

Sisley,reiz man bija puisis ar ko mēs pirms Ziemassvētkiem sastrīdējāmies, es jau biju nopirkusi dāvanu, tā arī nesalīgām, uzrakstīju skarbu vēstuli,atstāju dāvanu pie viņa durvīm, lai redz viņš cik es biju jauka reiz :D
08.12.2015 21:40 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Burku dāvana ir forša! Protams, dāvinot jāpievieno sastāva saturs un apraksts, kas vēl jāpievieno, lai taptu konkrētais gardums. Receptes taču ir tādas, kurām parasti tikai ola un/vai šķidrums jāpieliek, jāsajauc un gatavs cepšanai! ;)
08.12.2015 21:44 |

Reitings 351
Reģ: 22.10.2014
Mammai šodien nopirku zelta auskariņus, kādus viņa jau sen gribēja. Klāt vēl pieliku lielu iesaiņojumu ar viņas mīļākajām končām "Magonīte". Stāv tagad tas smuki sasaiņots un priecē manas acis. :-D Sanāca diezgan normāla summiņa.

Draudzenēm nopirku katrai pa The Body Shop dāvanu komplektam.

Vecvecākiem katram segu un spilvenu Jyskā.

Pārējiem šādus tādus sīkumus.

Esmu gandarīta par paveikto!(l)
08.12.2015 21:47 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Viiram beats pill. Zinu, ka vinja tagadejais nav parak labs un ar muziku vinsh ir absests tapec ceru, ka patiks.

Taa galvena davana + visadi niecinji. Liela pasaules kartes canva ko likt ofisaa. Citam varbut liktos stulba davana. Bet vinjam "kartes/globi utt" loti iet pie sirds jo ir loti ieinteresets pasaules politika.

Tad vel pasutiju sarkano viinu no Veronas (jo tur bijam medus menesii)

Zalej -maicinju, divas politikas gramataa. Un domaju, ka vel kadu niecinju panemshu.
Var likties, ka loti parspileju, bet mums vel berni nav un neviens cits nelutinas, kaa viens otru

Nakam gan jau vienojamies, ka teresimies mazak.

Japiebils, ka davanas nepirku visas viena menesii. Pa lenitem sasutiju

Mammai un tetim nosutiju naudinju. Bija bail, ka pasts nozudis pa celam + sutot vienmer pasta ozdevumos loti daudz aiziet. Labak to naudinju aizsutu papildus. Lai palutina sevi

Draudzenei priekshaa vinas vards un saanaa delinja

Viira-mammai davanu karti vinas milakaa veikala no vina vienmer pec Xmas uz atlaideem tur daudz ko grib pirkt. Davanu karti ir ieliksim smukaa kastite ar dazadiem forshiem nieciniem

Viira-tetim - kalnos kapeju virsjsku. Jo vinjam tas viss iet pie sirds

Maaicai shis vairak uz dz dienu ko taa ziemassvetkos - zara zaketi in topinju

Bralenam tapat ka masicai vairak uz dz dienu - Armani smarzas

Parejiem vel nesmu nopirkusi.

Jaaizsuta kkas masas puikaam
08.12.2015 22:08 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Mammai - kosmētika un kopšanas līdzekļi (3 sejas krēmi, lūpu krāsa, stendera labumi), tēju izlase, iepakošanā noteikti izmantošu no Vācijas atvestās eglīšu mantiņas,paštaisīta svece, vēl gri'bēju uztaisīt māla svečturi un dzerveņu ziemassvētku skrubi. Vēl domāju par kāda žurnāla abonimentu, protams, klāt saldumi.

Mammas vīram - stendera labumi, visādi šķirdumi auto, lukturis, var būt kaut ko citu piepirkšu klāt, un, protams, saldumi.

Radiniecēm - kādi forši komplektiņi (eglīšu mantiņa, tējas izlase, stendera ziepes, saldumi utt.)

Kolēģiem un draugiem - aromātiskās svecīties + kādi sīkumi.

Otrai pusītei - galvu nolauzu :(

Man vispār patīk gan dāvināt, gan saņemt daudz mazo dāvaniņu, nevis vienu lielo. Tos arī atceros, piemērām, sulu spiedi nobāzu kaut kur skapī, bet riektus ar riekstkodi no pagajušā gada lietoju visvairāk. Pati noteikti gribētu saņemt kaut kādu mammas darinātu rotu, bet viņai tagad nav laika un Ziemassvētku garīga kaut ko taisīt.
09.12.2015 08:02 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
JD
Smejos par tavu plānu mammai dāvināt rūķīšu māmiņu tēju :D Ja vien tava mamma nezīda mazuli vai nav ķimeņu tējas fans :D
09.12.2015 08:44 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Sāpīgs temats.
Meitai- spēle ar viņas iemīļotajiem multeņu variantiem,skaisti noformētas biļetes uz Līvu akvaparku, kaut kas vēl no mantām.
Brālim- gribētos nopirkt telefonu.
Tētim- Domāju,ka kāda dāvanu karte.
Pārējiem pagaidām nav ne jausmas.. (t) Un vaig vēl daudz.

Man jautājums- man ir pati mïļākā omīte,bet viņa ir neredzīga,es tik ļoti viņu gribu iepriecināt Ziemassvētkos,bet man nav ne jausmas ko? Par šo man tiešām sāp sirds.
09.12.2015 09:03 |

Reitings 1338
Grāfiene, vienu gadu savai omei uzdāvināju angoras vilnas šalli - ne parasto - ir tādas plānas, garas, ar ko ziemas vakaros plecus aplikt, ļoooti siltas un mīkstas viņas. Joprojām gandrīz katru vakaru izmanto :-) VIenmēr vakaros jutīs siltumu no Tevis :-)
09.12.2015 09:10 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Sapirktas vēl nav visas, bet saraksts zināms:
Vieniem radiem, ciemiņiem no UK: personalizētas pildspalvas, kalendārs ar mīļo bildēm, saldumi + rotaļlieta mazākajam
Otriem radiem, tepat kaimiņos: personalizēti lielie dvieļi, aromātiskā svece, saldumi + rotaļlieta mazākajam
Tētim: ilgi gaidītas datora austiņas, saldumi
Mammai: dāvanu karte, plānotājs, saldumi
Brālim: grezns tauriņš vai bikšu josta, saldumiiiiiiiiiii arī te
Ome +1: sega un saldumiņi, silts ziemas krekls
Draudzenei ar ģimeni: personalizēts dvielis, svece un saldumi
Draugiem, paziņām simboliskās dāvaniņas: grezns eglītes rotājums un šokolāde

Šogad cītīgi plānojām dāvanu budžetu, jo pagājušajā gadā baigi pāršāvām pār strīpu, jo ar mammu abas ieejam baigā azartā, kad ir runa par apdāvināšanu, jo tiešām ļoti patīk dāvināt :D
09.12.2015 09:14 |

Reitings 266
Reģ: 05.07.2013
Tagad, kad darbā daudz pienākumu sanāk mazāk šiverēt pa interneta veikaliem, kur nu vēl skriet pa veikaliem. Bet kaut ko jau pagājušajā mēnesī sagādāju:

Brālim koka tauriņu ar lielvārdes jostas rakstu
Mammai šampūnu komplektu, stendera ziepītes, vēl jānopērk virtuvei -koka dēlīts ar gravējumu, koka lāpstiņas, iespējams kāda pavārgrāmata. (Man vienkārši ļooti patīk mammu apdāvināt)

Tētim- kopā ar brāli dāvināsim telefonu, un gan jau es klāt nopirkšu kādus makšķerēšanas pričendāļus un interesantus gardumus..

Par draugu gan vēl nezinu.. huh..8-)
09.12.2015 10:51 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
teika_spolite, ā, es pat nepapētīju sastāvu. Man vnk likās mīlīgi,ka tēja māmiņām, tāpēc arī paņēmu. Nu, tad nopirkšu tēju sievietēm vai kko tādu. :)
09.12.2015 11:15 |

Reitings 12
Reģ: 29.10.2014
Arī es ilgi nevarēju izlemt, ko dāvināt. Īpaši grūti bija izdomāt, ko dāvināt tētim (viss, ko viņš gribētu, viņam jau ir (t) ). Uzgāju dāvanu kartes, tādas vēl neesmu Ziemassvētkos nevienam dāvinājusi, un arī saņēmusi vēl neesmu, kaut kas jauns. :-) Atradu te dāvanu kartes ar atlaidēm, tur arī šogad iepērkos: http://visasdavanas.lv/davanu-kartes/davanas-ar-atlaidi/
Mammai jau nopirku Ajūrvēdas masāžas dāvanu karti (l)
Māsai Spa procedūru - medus glazūras dāvanu karti
Tētim laikam pirkšu Latvijas vīnu degustācijas dāvanu karti, bet varbūt kādu piedzīvojumu spēli. Kā jūs domājat?
Un, ko puisim dāvināt, vēl neesmu izdomājusi. Varbūt brīvdienas SPA?
09.12.2015 11:28 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vecākiem laikam dāvināšu biļetes uz kādu pasākumu vai SPA, vēl meklēšu kaut ko. Mammas māsas ģimenei arī biļetes. Brālim laikam naudu, jo viņam kaut ko nopirkt pa prātam liekas diezgan neiespējami, it sevišķi tagad, pusaudžu vecumā. Atceros, ka man 15,16 gados vislabāk patika, ja uzdāvina naudu. Drošivien pielikšu kaut ko klāt. Vecaimammai būs dāvanu karte uz skaistumkopšanas salonu, viņai patīk frizēties un manikīru taisīt. Visām dāvanām vienmēr klāt ir kādi pašgatavoti saldumi vai kas mīļš / atmiņā paliekošs. Vīram laikam neko nedāvināšu, teicu viņam , lai man arī neko nepērk, jo mums tagad tāpat lieli izdevumi ar dzīvokļa iekārtošanu.
09.12.2015 11:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits