Krāpj.

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Šodien man nenotika pēdejā lekcija un pirms darba izlēmu aiziet uz mājām paēst. Draugam pašlaik nav darbs, domāju, ka varēsim pirms darba jauki pasēdēt un atpūsties kopā, viņam jau ir smagi, ka vienam pa mājām vajag.. Nopirku viņam mīļākos gardumus un laimīga, ieejot dzīvoklī, satiku draugu ar kādu meiteni, ko pirmo reizi dzīvē redzēju. Meitene sasveicinājās, pateica, ka bija prieks satikt mani un ātrā tempā devās prom.. Draugs teica, ka tā ir bērnības draudzene par kuru nekad nebija neko stāstījis. Tagad uztraucos, vai tiešām meitene bija tikai bērnības draudzene. Izlietnē vīna glāzes, auglīši un riekstiņi uz galda.
07.12.2015 19:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vest mīļāko uz savām mājām? Pff.. Tas ir tāpat kā dirst uz ēdamgalda... :-/ Diez cik gudri tas nav, nemaz nerunājot par visiem citiem faktoriem.

Nelasīju visu diksusiju ļoti uzmanīgi, bet nu nevaru teikt, ka autores situācija ir viennozīmīga. Ja es pēc dažu mēnešu kopdzīves piedzīvotu līdzīgu situāciju, visticamāk noticētu vīrietim. Toties, ja kas tamlīdzīgs notiktu tagad, kad jau sen kā esam precēti, ir bērni un daudz kas izrunāts un iepazīts, zināms, un pēkšņi uzrastos kaut kāda "bērnības draudzene" par kuru nekad nebūtu dzirdējusi - būtu pārliecināta par krāpšanu. Kaut kā tā...
08.12.2015 00:00 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Vest mīļāko uz savām mājām? Pff.. Tas ir tāpat kā dirst uz ēdamgalda

bet ir ljooti dazaadi cilveki, kuriem elementaaras lietas nav saprotamas, es nesaku ka shis virietis kraapa, bet nu... nesmuki
08.12.2015 00:07 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
drausmas , 2,5 h , tas taču nekas nav , nu es domāju priekš , teiksim, randiņa... man nav vārdu , nopietni ! Kad mans vīrietis bija bez darba , viņš darīja visu ko, tīrīja māju, sagaidīja mani , mācījās un ko tik vēl ne un es nevienu brīdi nevarētu iedomāties, ka viņš ar kādu ņemas kamēr es barčikā kokteiļus taisu .... šī laikam ir tā reize, kad mazāk cosmo jālasa, bet no otras puses , es laikam varu priecāties , ka mans vīrs lai arī cik greizsirdīgs nebūtu vismaz nav nekaunīgs , kas jau , spriežot pēc šīs diskusijas ir daudz....
Es nekad biju domājusi, ka seks var būt TIIIIIK svarīgs .... vienkārši , man šķiet loģiski un pieņemu , ka visi cilvēki kaut ko dara ar kādu mērķi , bet šitādas situācijas ir vienkārši psc....
08.12.2015 00:15 |

Reitings 11996
bet ir ljooti dazaadi cilveki

Saprotu, saprotu... Taču tas ir tiiiiik absurdi un nepareizi (un vispār - neaprakstāmi tizli!)! Nu nenāk prātā nekāds labāks salīdzinājums par to diršanu uz ēdamgalda. :D Kurš normāls cilvēks dirsīs uz galda, no kura pats ēd un citi ēd?... (t)
Un tie mīļākie/mīļākās, tiem arī smadzeņu nav? Es nu noteikti negribētu slapstīties svešās mājās, vārtīties gultā, kuru veļu ir mazgājusi/ izvēlējusies sveša sieviete, guļamistabu iekārtojusi sveša sieviete, kur svešas sievietes drēbes, kosmētika, higiēnas preces un viss, viss, viss... Brrr! (t)
08.12.2015 00:16 |

Reitings 11162
Es nu noteikti negribētu slapstīties svešās mājās, vārtīties gultā, kuru veļu ir mazgājusi/ izvēlējusies sveša sieviete, guļamistabu iekārtojusi sveša sieviete, kur svešas sievietes drēbes, kosmētika, higiēnas preces un viss, viss, viss... Brrr!

vai ne , kā tāda noziedziniece :D

es varu teorijā pieļaut , ka varētu būt kādam mīļākā ...
bet šķiet es beidzot sāku saprast atšķirību starp mīļākā un piegulētāja :D
08.12.2015 00:23 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Es nu noteikti negribētu slapstīties svešās mājās, vārtīties gultā, kuru veļu ir mazgājusi/ izvēlējusies sveša sieviete, guļamistabu iekārtojusi sveša sieviete, kur svešas sievietes drēbes, kosmētika, higiēnas preces un viss, viss, viss... Brrr!

Redziet, ne man, ne jums tas neliekas normāli! Es kad to sāku apjaust, neticēju! Neticēju arī tādēļ, ka tās nav tikai mūsu mājas, bet arī mājas, kur uzturas mūsu bērns! Viņš bija ielādējis manā telefonā Find my friends applikāciju, aizbildinājās - tu vienmēr varēsi redzēt, kur es esmu! A īstenībā, viņam vajadzēja redzēt, kur es esmu!!!

Kā es visu uzzināju??? Viņam par nelaimi, man izlādējās telefons, jo pa ceļam biju lietojusi endomondo un viena māmiņa atvilkās ar slimu bērnu uz grupiņu, kurš bāzās manai meitai virsū. Bērnam nebija tikai puņķi, bet klepus, niķis, slimas acis, nu tur bija temperatūra, bet angļiem jau 37,6 nav temperatūra! Viss normāli. Paņēmu bērnu un ātrāk gājām mājās. Atnācu, skatos stāv pie durvīm izlikta pustukša miskaste, nu ok, nekas īpašs, veru durvis vaļā pieskrien stresā, ko es tik ātri mājās bijām mājas ap pus 2, bez krekla pēc dušas, es prasu - kas ir, viņš saka ka nekas, ka domājis, ka kāds laužas iekšā. Tad pamanīju 2 vīna glāzes, viena ar lūpu krāsu, sieriņš un vīnogas. Es sapratu, kas notiek! Uzreiz, bet tēloju, ka tas nenotiek ar mani! Tā nu nākamajā reizē, izgāju ar meitu uz grupiņu, bet patiesībā pie mājas vaktēju, kas nāks? vai atkal nāks? un nāca... regulāri...
To visu sevī es glabāju 6 nedēļas, līdz atklāju, kas viņa ir! Izrādās, ka viņa ir psiholoģe!!!!!! Iedomājaties!? Viņa piedāvāja psiholoģes pakalpojumus, pirmā reize par brīvu.... Tad nu, zvanīju viņai, ka vēlso pieteikt vizīti... Pieteicu, aizgāju un man priekšā sēdēja slaida, tumsšmate, itāļu meitene, pēc 30...
Sāku savu sarunu ar pretjautājumu - jums tak ir vīrs un bērni? Viņa apmulsa, jautāja atkal kas mani nomāc un tad es sāku savu stāsty par vīru, bērnu, ka vīrs mani krāpj, kā rīkoties... saruna bija bezjēdzīga, bet es panācu savu apmierinājumu, satiku to, ko gribēju! Aizgāju, pieteicu nākamo vizīti, uz kuru neaizg;aju, jo bērnu atstāju pie draudzenes ceturtdienā un plkst 12 aizg;aju uz mājām viņus iztraucēt! Tas bija murgs, manas dzīves lielākais pazemojums un murgs....
08.12.2015 01:27 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Nevēlos teikt, ka šo sievieti krāpj, bet esi modra!!!
08.12.2015 01:34 |

Reitings 11996
ShabbyEve, briesmīgi... :-( Vispār izklausās pat kaut kā ne pārāk reāli... :-/ Es laikam pēc tādas nodevības visticamāk jaunas attiecības neveidotu, jo vnk par daudz tiktu iznīcināta ticība visam normālajam.
08.12.2015 02:27 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Pēc šī izlasīšanas sapratu,ka laikam nevajag teikt precīzus pulksten laikus,kad nakšu mājas!
08.12.2015 08:12 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
shabbyeve stāsts ir tiešām skarbs. briesmīgi, ka tā notiek...
08.12.2015 08:59 |

Reitings 6040
ShabbyEve staasts tieshaam briesmiigs, neticaas ka taa var vispaar buut. es jau nu nedeljaam ilgi nevaretu kluseet.... :-/

Zinu, ka ir sievietes, kuras pa jebkam gribes kadu konkreeto virieti un tur bus vienalga, berni vai sievas, bet nu shitaa te, iet uz sveshaam maajaam, slapstiities, nu tas tak nav normaali....

Pēc šī izlasīšanas sapratu,ka laikam nevajag teikt precīzus pulksten laikus,kad nakšu mājas!

nu, nu... ja no malas paskaties uz savaam attieciibaam un tur ar kritisku aci skatoties, neizskatas, ka kaut kas nav labi, nav ko satraukties... ir jauzticaas otram, nevar dzivot shaubas un domaat, ja atnakshu majas atraak, kraps vai nee? Tomeer autores gadijumaa, jau ir bijusi probleema - spontaanais aborts, kas emocionaali ir smags notikums, , svara pienemshanas, kas partnerim nepatik. Pielauju domu, ka SHabbyEve attiecibas problema radas tad, kas piedzima berninjsh,ja ne pat atraak, abi piekusushi, sieva nogurusi, bez speeka, abi atsveshinaas....
08.12.2015 09:28 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
ShabbyEve ārprāts, turies. Esi tikusi tam jau pāri? Apbrīnoju, kā tik ilgi spēji noturēties.
Vispār briesmīgi tie krāpšanas stāsti ir. Kādam cilvēkam jābūt, lai ko tādu nodarītu, vēl pašu mājās?
Ok, es saprotu, ka visādi dzīvē gadās, ka attiecības jūk un brūk, ka var aizrauties ar kādu citu, var emociju uzplūdā kaut ko ne tā sastrādāt, bet apzināti mēnešiem šādi krāpt mājās, vienā laikā, kamēr tava sieva ir kopā ar tavu bērnu nodarbībā, man vispār liekas kaut kas prātam neaptverams. Tam cilvēkam tiešām nav nekādi morāles principi?
08.12.2015 11:45 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Mani bijušais arī krāpa, nezinu cik daudz reizes, bet vienā es pieķēru šo faktu. Kā? Vienkārši mūsu kopējā gultā atradu melnus, garus matus (man tajā laikā bija blondi). Pajautāju un viņš bija spiests atzīties. Aizgāju neatskatoties un tā ir viena no labākajām lietām, kas ar mani notikusi :)
Autores gadījumā, es domāju, ka viņš krāpj. Pirmkārt, ja nebūtu nekas slēpjams, tad viņš būtu painformējis par šīs meitenes vizīti, otrkārt, viņa nebūtu tik ātri aizskrējusi. Turklāt, cik sapratu, tad puisis nemaz nekādus paskaidrojumus uzreiz nesniedza, tātad viņam bija vajadzīgs laiks, lai izdomātu savu versiju. Un viņa melīgā versija par abortu apspriešanu ir zemiska.
08.12.2015 11:50 |

Reitings 6040
mūsu kopējā gultā atradu melnus, garus matus

Nu baac! Tas ir tiiiik pretiiigi.... Un pec tam pashiem tur guleet...es vnk lasu un briinos, kaadi cilveki pasaulee....
08.12.2015 11:53 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Jā, tas bija pretīgi, bet pēc tā atraduma es tur ne reizi negulēju. Momentā aizgāju neatskatoties.
08.12.2015 11:58 |

Reitings 6040
Apbriinoju juus, meitenes! Es nezinu kaa es reageetu, ja manas majas butu ievesta cita! Ipashi - gultaa!!!:-/
08.12.2015 12:05 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Pēc tāda atgadījuma es izmestu vīrieti ārā no mājas un viss. Pat nenoticētu nevienā brīdī muļķības par to, ka tā ir bērnības draudzene (t)
08.12.2015 12:14 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Galvenais, meitenes, savu negatīvo pieredžu dēļ, lūdzu, nedomājiet, ka tādi ir visi... tikpat daudz ir arī pretēji varianti, kad sievietes nekaunīgi krāpj un vīrieši par to neko nezina... Tāpēc, jā, tas ir briesmīgi, bet nevajag tāpēc pārstāt ticēt cilvēkiem, protams, ja notiek tādas lietas, kā autores gadījumā - jābūt uzmanīgai.
08.12.2015 12:17 |

Reitings 11162
Drausmas , es esmu dzelzs lēdija , bet nu 6 nedēļas , vot tie ir nervi . Cepums tev no manis :)
Bet vispār tiešām drausmīgi , tie veči ir nu tiiiiiiiiiiiik slinki , nu kā var būt tik slinks, ka pat pakaļu nevar no mājas izvilkt ...
08.12.2015 12:23 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ak jel.. lasu un šokējos par šiem krāpšanas stāstiem. Briesmas :-|
08.12.2015 12:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)