Es nu noteikti negribētu slapstīties svešās mājās, vārtīties gultā, kuru veļu ir mazgājusi/ izvēlējusies sveša sieviete, guļamistabu iekārtojusi sveša sieviete, kur svešas sievietes drēbes, kosmētika, higiēnas preces un viss, viss, viss... Brrr!
Redziet, ne man, ne jums tas neliekas normāli! Es kad to sāku apjaust, neticēju! Neticēju arī tādēļ, ka tās nav tikai mūsu mājas, bet arī mājas, kur uzturas mūsu bērns! Viņš bija ielādējis manā telefonā Find my friends applikāciju, aizbildinājās - tu vienmēr varēsi redzēt, kur es esmu! A īstenībā, viņam vajadzēja redzēt, kur es esmu!!!
Kā es visu uzzināju??? Viņam par nelaimi, man izlādējās telefons, jo pa ceļam biju lietojusi endomondo un viena māmiņa atvilkās ar slimu bērnu uz grupiņu, kurš bāzās manai meitai virsū. Bērnam nebija tikai puņķi, bet klepus, niķis, slimas acis, nu tur bija temperatūra, bet angļiem jau 37,6 nav temperatūra! Viss normāli. Paņēmu bērnu un ātrāk gājām mājās. Atnācu, skatos stāv pie durvīm izlikta pustukša miskaste, nu ok, nekas īpašs, veru durvis vaļā pieskrien stresā, ko es tik ātri mājās bijām mājas ap pus 2, bez krekla pēc dušas, es prasu - kas ir, viņš saka ka nekas, ka domājis, ka kāds laužas iekšā. Tad pamanīju 2 vīna glāzes, viena ar lūpu krāsu, sieriņš un vīnogas. Es sapratu, kas notiek! Uzreiz, bet tēloju, ka tas nenotiek ar mani! Tā nu nākamajā reizē, izgāju ar meitu uz grupiņu, bet patiesībā pie mājas vaktēju, kas nāks? vai atkal nāks? un nāca... regulāri...
To visu sevī es glabāju 6 nedēļas, līdz atklāju, kas viņa ir! Izrādās, ka viņa ir psiholoģe!!!!!! Iedomājaties!? Viņa piedāvāja psiholoģes pakalpojumus, pirmā reize par brīvu.... Tad nu, zvanīju viņai, ka vēlso pieteikt vizīti... Pieteicu, aizgāju un man priekšā sēdēja slaida, tumsšmate, itāļu meitene, pēc 30...
Sāku savu sarunu ar pretjautājumu - jums tak ir vīrs un bērni? Viņa apmulsa, jautāja atkal kas mani nomāc un tad es sāku savu stāsty par vīru, bērnu, ka vīrs mani krāpj, kā rīkoties... saruna bija bezjēdzīga, bet es panācu savu apmierinājumu, satiku to, ko gribēju! Aizgāju, pieteicu nākamo vizīti, uz kuru neaizg;aju, jo bērnu atstāju pie draudzenes ceturtdienā un plkst 12 aizg;aju uz mājām viņus iztraucēt! Tas bija murgs, manas dzīves lielākais pazemojums un murgs....