Piparkūku kūka! (Bez cepšanas)
Sastāvdaļas:
Piparkūkas šokolādes. - 500g,
Skābais krējums - 500g,
Pulverveida cukurs - 100g
Banana - 2 gab.
Valrieksti
Sagatavošana:
Piparkūkas pārgriež uz pusēm gareniski, sagriež aprindās banāniem, krējumu sajauc ar cukuru, riekstiem nav drupināt ļoti smalki. Vystelit bļoda ar pieguļošu plēvi, malas karājas. Šķēlēs burkānus tuvās krējumu un likts uz apakšā bļodu, aizpildīt plaisas, gružu nūju. Nākamais slānis likt banānu uz viņu atkal, slāņa kūkas, tad atkal kārtu banānu, apkaisa ar riekstiem. Jaunākie ielieciet slāni piparkūkām. Slāņi var būt lielāks, atkarībā no lieluma un formas sastāvdaļām,. Jūs varat izmantot arī citus augļus, bet tie, kas ir mēģinājuši to darīt, teiksim ar banānu ir labāks. Rieksti var likt vairāk uz katras kārtas vai ne likt visus (pēc garšas). Ar šādu aprēķinos līdzīgi parastajiem kūkas, šokolādes kūkas ar smaržīgu banānu kārtu - neviens nekad uzminēt. Mitruma kontrolē summu skābā krējuma kūka: gribu žāvētājs - DIP šķēles burkānu reti. Ja burkānu ir blīvi pārklāta ar krējuma kūka būs izrādīties piedāvājumu, gandrīz kā "tiramisu" konsekvence. Ir vēl viens veids skaitļošanai: piparkūkas cut nav līdzi, un pāri četrās daļās, pārlej to visu krējumu un samaisa, gulēja bļodā vai bļodā vaina uzreiz, laistīšana banānus un rieksti. Un, ja jūs nomainīt banāni ananāsi bija ļoti līdzīgs uz kūka "Pancho". Stāvēt ledusskapī uz nakti, savukārt uz šķīvja, noņemiet plēvi. Dekorē ar rīvētu šokolādi, kakao vai kā jūs pateikt fantāzija.