Aigar,
tu neesi kaut kāds mans ilgus gadus pazudušais dvīnis? :-D
ļoti viegli paliek uzzinot, ka mans gadījums šāds nav vienīgais. Godīgi sakot, mūsu gadījumi ir super līdzīgi, arī vairākas reizes jutu, ka meitene ieskatās kādā citā čalī, parasti tas bija kāds māksliniecisks hipsters vai sportists, kas braukā ar tēta mašīnu. Atzīšos, ka esmu samērā vienkāršs, man ārišķības nešķiet kaut kas nepieciešams, vairāk izskatās pēc kompensācijas citās dzīves jomās.
Jau kādu laiku novēroju, ka attiecības ir diezgan platoniskas, draudzīgas, gandrīz ne kā puisim un meitenei, bet kā draugiem. Likās ļoti dīvaini, vairākas reizes cēlu šo tēmu augšā, bet meitene liedzās, teica, ka tā nav, bet laikam ejot sapratu, ka tie ir meli, šķiet, ka viņai bija grūti sev atzīties, ka tomēr es viņu neinteresēju, vienkārši bija ērti iekārtojusies, tā teikt, friendzonoja mani kamēr vēl bijām attiecībās :-D
Nekad nesapratīšu, kapēc skaistas, gudras, jaukas meitenes pavelkās uz pilnīgiem mūjābeļiem, arī viena mana laba paziņa jau vairākus gadus skrien pakaļ čalim, kas viņu pameta, ignorē, izņemot, kad vēlas seksu, viņa ir klāt pāris stundu laikā pēc tam nedzirdot vairs no viņa vairākas dienas, kamēr viņš atbild ar "ko tu piesējies, es biju aizņemts", un viņai tiešām sāk likties, ka viņa ir pārāk uzstājīga, sajūtas vēl vainīga un atkal gaida, kad tikai pasauks. un nē, tas nav friends with benefits, jo viņa tiešām domā, ka viņi ir kopā vai vismaz to, ka viņš to ļoti gribētu, bet nez kapēc nevar. Tas ir tik primitīvi, tur nav nekādas loģikas, tā ir tīra Alpha male pievilcība, lai gan es viņu par alpha male nemaz nesauktu, viņš dzīvo uz vecāku naudas un tusē vakaros strādājot naktsklubā, un dienās guļot,jo izkrita no universitātes un nemaz neplāno atsākt mācības. Tiešām reizēm dusmas paliek, ka nevar atvērt acis, visi draugi viņai to saka, bet viņa uzskata, ka tā ir mīlesība, viņš mainīsies, tā vajag un tas ir normāli. tā lūk.