Vai tiešām "Nice guys finish last?"

Reitings 59
Reģ: 29.11.2015
Sveikas,

atkal jautājums tieši meitenēm, bet, iespējams arī kādam džekam ir pieredze ar šo.

Kapēc ir tā, ka lielākoties meitenes stājoties attiecībās vēlas stabilitāti, mīlestību, uzticīgu kompanjonu, kas nekrāpj un vienmēr ir klāt, kad nepieciešāms, kaut caur telefonu vai virtuāli, ja klātbūtnē nav iespējams, taču realitātē ir tā, ka meitenēm tas ātri vien apnīk, tu zaudē savu pievilcību ka vīrietis un ir redzams, ka meitenei paliek garlaicīgi, domas sāk klejot, acis sāk skatīties citos virzienos, jau redzams, ka viņai gribas ko citu.

Kapēc? Man nešķiet, ka esmu garlaicīgs, draugu man ir daudz, esmu asprātīgs, inteliģents, nereti pasākuma dvēsele taču mīlu arī sportot, reāli izklausās pēc pašreklāmas, bet nevaru teikt, ka kāda no iepriekšminētajām īpašībām man nepiemīt. Jā, iespējams es atvainojos par daudz, esmu ļoti piekāpīgs, lieku savas intereses un vajadzības otrajā plāna, bet tas tikai tapēc, ka gribu kā labāk.

Vai tiešām, lai noturētu meitenes uzmanību, jāsāk dzīvot un uzvesties kā loham, kas ir ,iespējams, aizraujošāks tipāžs, taču nav ne uzticams, ne "pieradināts", un jeb kurā laikā var izdarīt kaut ko stulbu un uzsākt scēnu, vai arī gaidīt līdz 35 gadu vecumam, kad šīs īpašības tiks uzskatītas par pienācīgām?

Kapēc meitenes reizēm domā tikai tad, kad ir par vēlu? Visas grib tos labos un gādīgos, bet kad tāds tiek dots, izrādās, ka tā nebūt nav.

gaidu uz jūsu palīdzību vai vismaz kādu komentāru,

-Ivars
06.12.2015 15:49 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Gustavo ļoti patika, tas ir liels zaudējums Lv, ka viņš nolēma vairs nedarboties šajā lauciņā, biju arī uz pēdējā albuma prezentāciju, bet kur tas laiks
Es joprojam sava ne tiinja vecuma par vinju jusmoju. Atzistos :D Vairak pa kluso gan, auto viens sen, sen, sen ierakstits cd stav, savejie iespejams nesaprastu :D :D :D
07.12.2015 17:31 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Pārāk liela stabilitāte smacē. Cilvēki paši sev rada problēmas, kuras atrisināt, jo stabila dzīve kļūst vienmuļa, tajā nav riska, nav piedzīvojumu, nav azarta un tā kļūst garlaicīga. Kādam tas ir labi, bet lielai daļai nē. Risks, grūtības un problēmas ir tās, kas ļauj attīstīties, kļūdas audzina, un, ja viss iet pēc instrukcijas un ir skaidrs, kas būs rīt, neko nevar iegūt, ja nu vienīgi mieru, bet visam ir jābūt līdzsvarā. Arī stabilitātei ir jābūt, bet, ja cilvēks man visu laiku piekāptos, atvainotos, es nedomātu, ka viņš ir spēcīgs, drīzāk otrādi, jo ir gatavs atteikties no sava viedokļa pat sīkumos.
Neviena galējība nav laba: smirdīgs, nevīžīgs, rupjš un slinks, neglīts un dumjš taču arī nevienai nepatiktu, tāpat nepatīk arī ideāli labais un gadīgais, gudrais, sakoptais perfektais.
Fakts jau ir tāds, ka pasaules sievietes neizmainīsi, jāmaina pašam sevī kaut kas. Vai nu kādas īpašības vai vienkārši prizma, caur kuru skaties.
07.12.2015 17:42 |

Reitings 59
TRY,

Mainīties jau, teorētiski, var, bet kāda jēga? Tēlot attiecības to, kas neesi lai iepatiktos kādam, kam patīk tavs uzburtais tēls nevis īstais tu? Pie tādām nopietnām izmaiņām jau parasti cilvēks nonāk tad, kad ir liels trieciens, diemžēl, tagad esmu mainījies uz to sliktāko pusi, esmu palicis ļoti melanholisks, lēnīgs, domīgs, laikam nevar to saukt par "slikto pusi", bet tieši apgriezti proporcionāli man līdz šim. Ceru, ka tas ir pārejoši.
07.12.2015 18:17 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Vecais, ar gadiem labie džeki paliek zelta vērtē. It īpaši tad, kad meitenes apdedzinās ar bad boy. Brīvs vīrietis ar vidēju algu, savu dzīvokli un padsmitgadīgu auto ir gards kumoss un ir uz izķeršanu, it īpaši ,ja neesi 1.60 m augumā ar alus vēderu un pliku pauri. Pagaidi nedaudz un dāmas apkārt bariem spietos. Diemžēl, pasaulē tā iekārtots ,ka jaunībā meitenes iztrakojas, iziet cauri alfa tēviņu gultām un meklē klusos, kārtīgos ,labos puišus.
07.12.2015 18:18 |

Reitings 59
Tā jau laikam ir. Problēma tajā, ka spiežu uz savu personīgo izaugsmi mācoties un strādājot nākotnes profesijā, laikam 22 gadu vecumā tas nav aktuāli meiteņu acīs. Bet nu, es labāk ieguldu vēl dažus gadus smaga darba un esmu kaut kas vairāk par "kādreiz biju kruts, tagad nav ko ēst".
07.12.2015 18:30 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Pareizi arī dari, vismaz tajā jomā tev nebūs bēdu. Trakāk ir, kad neiet gan karjerā, gan personīgajā dzīvē un attopies ap gadiem 30, ka nu ir tupiks un ko iesākt nezini, jo daudz ko esi palaidis garām. Tāpēc labāk nepievērst tam visam uzmanību un vairāk koncentrēties uz sevi.
07.12.2015 18:34 |

Reitings 1832
Mainīties jau, teorētiski, var, bet kāda jēga? Tēlot attiecības to, kas neesi lai iepatiktos kādam, kam patīk tavs uzburtais tēls nevis īstais tu?

Bet, ja ir problēma, kura acīmredzot ir, lasot šo diskusiju, tas ir vienīgais kas var līdzēt. Ir miljoniem sieviešu pasaulē, bet problēma šobrīd ir Tev, nevis viņām, tāpēc, lai šo situāciju risinātu kaut kas jāmaina sevī vai, kā jau iepriekš ieteicu, jāpaskatās uz cita veida sievietēm. Nepārproti, es Tev neko nepārmetu, vienkārši kāda jēga ir diskutēt par to, kādas tagad ir tās visas sievietes un kādi vīrieši viņām patīk un kur ir šo sieviešu vaina, ka viņām nepatīc Tu? Tas ir bezjēdzīgi. Miljoniem sieviešu, miljoniem viedokļu, bet vienīgais, ko Tu spēj izmainīt, esi Tu pats. Tukša salmu kulšana situāciju neuzlabos.
Un visa sāls jau ir tajā, ka mainīties nenozīmē tēlo. Mainīt savu viedokli un veidu, kā skatīties uz pasauli tiešām nozīmē to izmainīt, nevis izlikties, ka esi citādāks.
07.12.2015 19:47 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Neklausies, nemaini neko. Ja būs vismaz kāda nauda, pats nebūsi resns nodzēries vepris viss būs štokos. Atslābsti, strādā, mācies un baudi dzīvi, no woman no cry. Pats agrāk uz šo arī iespringu ar laiku viss sakārtojas. p.s. no pieredzes tā ir ,ka meitenēm patīk pašpārliecināti pāvi un kretīni .
07.12.2015 21:07 |

Reitings 120
Un visa sāls jau ir tajā, ka mainīties nenozīmē tēlo. Mainīt savu viedokli un veidu, kā skatīties uz pasauli tiešām nozīmē to izmainīt, nevis izlikties, ka esi citādāks.

Viedokļa mainīšana tomēr pa lielam ir tēlošana. Nevar cilvēks, kurš jau ir pieaudzis, vienkārši ņemt un nomainīt viedokli daudzos jautājumos, jo tā redz vajag. Ja viņam līdz šim nepatīk strīdi, tad tikai sievietes pēc viņš nepaliks par visu laiku nepiekāpīgo un nepaklausīgo gaili. Ja viņam patīk miers, tad būtu ļoti stulbi sākt no sevis izstaros mākslīgu aktivitāti, kas beigu beigās no viņa izsūks visu enerģiju un viņš atgriezīsies pie tā, kas ir. Un šajā gadījumā nav redzams it nekas tāds traks, kas būtu jāmaina. Nav ne dzērājs, ne narkomāns, azartspēlmanis vai mau..

Viedokli un redzējumu var izmainīt globālākās un konkrētākās tēmās - vai tā būtu profesijas izvēle, auto iegāde vai bēgļu jautājums. Bet ne tādā plaša jēdziena veidolā kā attiecības.
07.12.2015 22:04 |

Reitings 59
Aigar3,

Prieks dzirdēt tādu viedokli, palīdz saprast kas ir kas. Man arī tie visi ieteikumi mainīties liekas mazliet jocīgi, nav jau tāds on/off slēdzis fundamentālos jautājumos.
07.12.2015 22:08 |

Reitings 1832
Aigars, iespējams neprecīzi izteicos. Bet cilvēks var sevi mainīt, ja vēlas, tā bija galvenā doma. Tas, kā skatīties uz lietām un kā uztvert notiekošo, ir maināms kaut vai šajā pašā brīdī, ja ir motivācija. Es nesaku, ka autoram tas jādara, vienkārši tā būtu mana atbilde uz visu pēršanos par to, kādas ir tās sievietes un pie kā viņas vainīgas.
07.12.2015 22:09 |

Reitings 1832
Un nav jau jāmainās, lai sāktu patikt sievietēm, bet lai sāktu patikt pats sev, lai pašam savu dzīve liktos labāka. Ja viss pašam ar sevi ir lieliski, tad kāpēc šāda diskusija?
07.12.2015 22:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mainīt savu viedokli un veidu, kā skatīties uz pasauli tiešām nozīmē to izmainīt
Manuprāt, nav īsti iespējams sev pateikt - tagad mans viedoklis ir kļuvis citāds, es redzu pasauli savādāk!
Protams, pastāv iespēja, ka skatījums uz lietām mainās .. bagātinoties dzīves pieredzei un laikiem ejot uz priekšu.. :)
07.12.2015 22:17 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Jūs vel te runājat? :D
Personīgi dzīves uzskatus veido pieredze. Ja slikta pieredze, tad var būt visādi. Apkārtējie cilvēki arī var daudz ko mainīt uzskatos. Parādīt jaunus redzes apvāršņus
07.12.2015 22:19 |

Reitings 1832
Manuprāt, nav īsti iespējams sev pateikt - tagad mans viedoklis ir kļuvis citāds, es redzu pasauli savādāk!

Ir gan, un es pazīstu daudzus cilvēkus tādus.. Tas jau nenozīmē sevi nolauzt un apmest kažoku uz otru pusi, bet no sākuma piedomājot, cilvēks ir spējīgs mainīt skatu punktu, no kura skatās uz lietām, un līdz ar to arī šis cilvēks pats mainās. Tas nav tā, kā redzi atšķirību starp apelsīnu un cirvi, robeža nav tāda konkrēta, tomēr, atskatoties atpakaļ un atceroties savu uzvedību, to, kā tika uztverts apkārtējais, ir redzamas izmaiņas. Protams, tas mainās arī dabiski, cilvēkam pieaugot, bet pie šādām izmaiņām var nonākt arī manuāli.

Bet nu ne tas īsti ir tas, ko gribēju ieteikt autoram: mainīties. Nē, nevajag, ja pašam ar sevi ir labi un viss apmierina.
07.12.2015 22:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ir gan, un es pazīstu daudzus cilvēkus tādus.. Tas jau nenozīmē sevi nolauzt un apmest kažoku uz otru pusi, bet no sākuma piedomājot, cilvēks ir spējīgs mainīt skatu punktu, no kura skatās uz lietām, un līdz ar to arī šis cilvēks pats mainās.

Varbūt ir kādi interesanti piemēri?

Pēc personīgās pieredzes.. mans skatījums uz pasauli mazliet mainījās, kad pirmo reizi ilgāk padzīvoju ārpus Latvijas.. iepazinu cilvēkus no dažādām valstīm, ar atšķirīgu kultūru.. tas kaut kā palīdzēja mainīt skatu punktu. Bet tā vienkārši sev iestāstīt, ka jāskatās citādāk.. kā? :)
07.12.2015 22:27 |

Reitings 120
TRY - daļēji tev piekrītu, cilvēks pēc būtības var sevi pamainīt gandrīz jebkurā vecumā. Ir taču veiksmes stāsti, kā alkāns ar 20 gadu stāžu pēkšņi pārstāj dzert. Parasti gan tas notiek aknu mazspējas vai citu radikālu radušos problēmu dēļ.

Arī attiecību sakarā ir iespējams mainīties, nenoliedzami, taču ne tik izteikti, kā tas būtu šajā, Ivara gadījumā. Ja viņš teiktu, ka viņam ir problēmas iepazīties, ka viņš ir kautrīgs, lūk, tur jau būtu vietā teikt, lai mēģina sevi pārlauzt, nemēģinot nekas nenotiks un visus tamlīdzīgos standarta citātus. Taču konkrēti pēc tā, ko viņš ir uzrakstījis galvenajā tēmā un kā ir risinājusies diskusija pēc tam. Nu pa lielam - nav te daudz kā ko viņam mainīt. Galva ir vietā, domā par nākotni, kas jau ir daudz pie mūsdienu reālijām un tendencēm.

Protams, izmainīt viedokli viņš var, pateikt sev - ja jau tā, tad varu būt arī viens pats. To var katrs sev pateikt, taču ne katrs ar to samierināsies un šajā gadījumā tas pat būtu muļķīgi. Esmu vainīgs, jo esmu pārāk mierīgs, konservatīvs, izvairos no strīdiem un domāju par nākotni. Nu, nopietni?? Kas tas vispār ir par sviestu aizgājis, ka vajag strīdus un riskus, kurš normāls cilvēks pēc tā tiecas? Ja tas kaut kādā veidā sagādā baudu un pēc kārtīga strīda liekas, ka dzīve ir vairāk izdevusies nekā līdz šim, tad te jau būtu dziļš temats par degradējušos sabiedrību, kura no pārāk labas dzīves nezin ko grib un grimst arvien dziļāk.
07.12.2015 22:50 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Esmu vainīgs, jo esmu pārāk mierīgs, konservatīvs, izvairos no strīdiem un domāju par nākotni. Nu, nopietni?? Kas tas vispār ir par sviestu aizgājis, ka vajag strīdus un riskus, kurš normāls cilvēks pēc tā tiecas?

Piekrītu... Pateicoties vienam savas dzīves periodam varu jau it kā saprast arī šo viedokli, bet tā, manuprāt, nav veselīga domāšana un dzīve. Labāk asumiņu dzīvē ieviest ar citām lietām :-P
07.12.2015 23:18 |

Reitings 59
Jā, uzkāp uz saspraudes, būs tev asumiņš dzīvē :-D:-D
07.12.2015 23:34 |

Reitings 59
Aigar,
Tāda sajūta, ka mums jāsaskrienas uz aliņu :-D
07.12.2015 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits