Patīk tie, kuri reizi ceturksnī maina attiecību statusus. Ha.
Kurš saka kaut ko par attiecību statusu mainīšanu? :D Smiekli nāk, ka šī ir pirmā lieta, kas Tev ienāk prātā, tā bērnišķīgi.
Nu, es paskaidrošu. Nu, man tā nenotiek, ka es iepazīstos ar vīrieti un pēc mēneša vai nedēļās mēs uzreiz esam pāris. Man, pirmkārt, nav laika tik daudz, lai tiktos katru otro dienu, vai sarakstītos nepārtraukti. Reāli sanāk 4 - 6 tikšanās mēnesī. Protams, tādā laikā nav iespējams atkost otru cilvēku, citreiz citas domas prātā. Tā, nu, sanāk, ka pēc aptuveni 8 -12 tikšanās reizēm vienmēr uzpeld kaut kas, kas otrā nepatīk vai tamlīdzīgi. Tā arī paiet 2 mēneši pa lielam. Tāpēc vārds attiecības tika likts pēdiņās - nesauksim to par draudzību tomēr. :D Nu, un tad kāds mēnesis paiet, līdz atrodas kāds cits pielūdzējs, un viss sākas no gala - randiņi, blā, blā. Gribētos atrast beidzot kādu, kas man neapnīk pēc 2 mēnešiem. Labošu - gribētos atrast kādu emocionāli un fiziski pieejamu vīrieti, kas neapnīk pēc pāris mēnešiem, jo prāta čakarētājs jau ir pus gadu pieejams jebkurā man ērtā laikā, tikai pašai vēl nav sajēgas, ka nav tur un nebūs nekā. :-/