Sveiki tautieši. Sen neesmu veidojis vakara beztēmas... :)
Ārā laiciņš mūs lutina, pieņemu, ka daudzi no mums sēž iekštelpās un domā ko darīt, ne?
Tātad, kādi ir tie plāni vakaram?:) https://youtu.be/N1kpeRhqVzI
ERS,nope,nedrīkst. Vismaz ar tăm,kas man šobrįd.
Man arī riebjas burzma. Biju 7dien Depo un gandrįz nebija,kur likt mašīnu. Iegāju veikalā un biju šokā. Kad man trīs reizes bija uzstumušies cilvēki,tad vnk aizgăju. :-D
Es jau kuro stundu tēloju, ka mācos :D Te Maskačkā vējelis arī tāds diezgan normāls aiz logiem pūš.
Neons ieminējās par maķīti, es atcerējos savu bēdīgo pieredzi šodien Turkkebabā. Nu TIK negaršīgs kebabs bija! Ar... skābētiem kāpostiem! Man vnk acis uz kātiņiem bija, kopš kura laika tur tādus liek?
ERS6, vai ne? :D Starp citu, man te FB bija nesen paziņojums, ka mēs ar tevi jau gadu kā draugi skaitamies. Es vēl tā pabrīnījos, ka jau vesels gads pagājis... :-)
Nezinu,vrb Rīgā nav,bet Liepājā parasti ir ok.:-P
Mans mašińş šovakar neatbrauca. Ceru,ka rīt agri būs măjās. Neesmu ar viņu kādu laiku braukusi. Braucu ar vīra darba bulciņvāģi. Baigi patīk! :D
Svinu svētkus ar kokču. :D
Vīrs spēlē hoķi un es kūkoju.
Vispār, man ir uznācis rudens/ziemas besis, kurš jau nedēļas 2 nepāriet (s)
Rītdien dodamies izbraucienā, un es ceru, ka galvas izvēdināšana kaut kādā veidā palīdzēs...
Domāju par iespēju došanām. Vai maz vistuvākais cilvēks ir pelnījis vairāk par vienu. Divas jau šķiet luksuss un pat tās sen pārsniegtas.
Laikam ir cilvēki, kas jāatstāj šajā gadā, lai cik arī sirdij mīļi nebūtu :-/
Neons (blush) :D:D Dzīva Tev tā iztēle :D
MJ - Smaidāaam :))
Man te tāds sasāpējis jautājums.
Kāpēc meitenes piekrīt tikties ar pusi, kaut arī viņas ir aizņemtas?
Jā, visām atbilde ir viena - neesot laimīgas attiecības. Bet kāda velna pēc Tu atrodies nelaimīgās attiecībās?
Šī ir lielākā manas dzīves problēma :D Vismaz pēdējā laika :D