Un ja reiz iebāzīs rokas salātos, kas notiks? Saules gaisma pazudīs? Izskaidro, kādēļ nedrīkst bāzt rokas salātos.
Protams, bērnam ir jāļauj viss, ko viņš vēlas. Ja vēlas kaut ko veikalā apēst, nekādu problēmu, tas taču ir tikai bērniņš. Ja vēlas savas netīrās rokas bāzt sveša cilvēka drēbēs, nekādu problēmu, tas taču ir jauks bērniņš. Ja pieskrien pie salātu stenda un iebāž savas rokas olīvu traukā, viss ir labi, tas taču ir bērniņš, lai paspēlējas. Tad bērniņš aiziet uz skolu un sauc savu klasesbiedru, kuram problēmas ar kāju par kropli, bet tas arī nekas, bērns taču nav pieaugušais, nesaprot, ka līdzcilvēks ir invalīds, kuram noteikti sāp, ka nevar bumbu spēlēt, skriet kā pārējie. Sabiedriskajā nepalaiž vecākus cilvēkus sēdēt, arī viss labi, tas taču ir tikai bērns, lai aug personība, jāsūta ome d****, jāpastāv par sevi, jāattīstās kā individualitātei.
Nu paga, a nevar bernam izskaidrot, kaut 100 reizes, kadlej tos salatus nedrikst aizstikt? Vai javelk ara pie kases siksna un janoper, jo redziet kozhljenes paaiztika?
Ta ir vecaku atbildiba - audzinat bernus jau no mazas mazotnes, lai pec tam nav jabrinas, kur tadi mezhonji aug! Un neviens mani neparliecinas, ka taa nav vecaku atbildiba, neviens!
Nē, schoco, izmetīšu salatus un parunāšu ar bērnu izskaidrojot, kādēļ nav feini ēst salatus, kuros pabijušas rokas tik tikko no pagalma. Nabaga nepalikšu.
Tu no grīdas arī ēd? Pēc wc apmeklējuma rokas nemazgā? Ja viesmīlim ēdiens nokrīt uz zemes, saki, lai liek šķīvī atpakaļ, jo visu tāpat apēdīsi? Ja tā, ļoti atvainojos, mēs sliktajā LV ievērojam personīgo higiēnu, tāpat arī rūpējamies par sanitāro tīrību, jo īpaši ēdināšanas jomā.
Un kad es tai pazinjai teicu, ka vinjas berni man salauza ladetaaju, vinja teica - vajadzeja novakt, tie ir berni!! Normali?? Man janovac ir viss, lai vinjas berni man neuztaisitu peckara stavokli???
paldies Dievam esmu izaugusi par apziniigu cilveeku un mani neietekmeeja tas , ka beerniibaa retu reizi par savaariitaam ziepeem , saneemu zhagaru . Man gabals no taa nenokrita un man nav nekaadas uzmestas luupas pret vecaakiem , jo es saprotu par ko tas bija
bet ja nesanaaks , vismaz sev nevareeshu paarmest , ka neaudzinaaju
Protams, bērnam ir jāļauj viss, ko viņš vēlas. Ja vēlas kaut ko veikalā apēst, nekādu problēmu, tas taču ir tikai bērniņš. Ja vēlas savas netīrās rokas bāzt sveša cilvēka drēbēs, nekādu problēmu, tas taču ir jauks bērniņš. Ja pieskrien pie salātu stenda un iebāž savas rokas olīvu traukā, viss ir labi, tas taču ir bērniņš, lai paspēlējas. Tad bērniņš aiziet uz skolu un sauc savu klasesbiedru, kuram problēmas ar kāju par kropli, bet tas arī nekas, bērns taču nav pieaugušais, nesaprot, ka līdzcilvēks ir invalīds, kuram noteikti sāp, ka nevar bumbu spēlēt, skriet kā pārējie. Sabiedriskajā nepalaiž vecākus cilvēkus sēdēt, arī viss labi, tas taču ir tikai bērns, lai aug personība, jāsūta ome d****, jāpastāv par sevi, jāattīstās kā individualitātei.