Jau 1. decembris, BEZTĒMA :)

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
Par visu, kas uz sirds :) (l)
01.12.2015 08:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Linda_ Es sāku ar savējo netā sarakstīties tad nu pēc bildēm jau bija baigi stilīgs un izskatījās gara auguma utt. Lielākoties tomēr raksturs ļoti pievilka. Kad satiku dzīvē tad viņš man arī likāsstilīgs, nebija gan gara auguma, tik drusku garāks par mani, bet nu tas smaids kāds viņam bija kad viņš mani ieraudzīja un es viņu un ver tādi feinie smiekli. Ahh Daudzi teikuši ka viņiem patīk mana drauga smiekli(labā nozīmē). Tā protams varbūt viņš man bija drusku par kaulainu, bet mums raksturi tik labi sakrita ka es pilnīgi aizmirsu par to ka man tak nepatīk kaulaini puiši un nepatīk arī īsa auguma :D Ja ir tas īstais tad tas izskats vairs tik ļoti netraucē :D

Protams tagad mana lielākā mocība ir dabūt vīrieti kaut vai reizi pus gadā uz veikalu lai iepērk drēbes :D Kas tad viņam vajadzīgs... varbūt kāds krekls bez caurumiem un apakšbikses :-D :-D :-D
01.12.2015 16:58 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Linda_, manuprāt, tas ir individuāli. Agrāk, jaunībā :-D man obligāti vajadzēj ūber skaistuli. Pēctam sapratu, ka raksturs ir stipri svarīgāks, + izskatu var pamainīt.. bijušais pēc izskata bja, nu - īsti nekāds. Strādājām kopā, bet nu kā vīrietis vispār neuzrunāja. Sākām pavadīt laiku kopā, ļoti iepatikās pēc rakstura, un nu- beigās jau arī pēc izskata, tieši dēļ tā, ka iemīlējos.
CIk ilgi jūs jau tiekaties? Vrb vienkārši dod tam visam vairāk laika, ja puisis patīk :-)
01.12.2015 17:03 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Man mans draugs liekas ļoti simpātisks. Daudzi saka, ka viņš esot līdzīgs Robijam Viljamsam (dziedātājam) , pat mana oma , mamma :D Sievietes ar viņam mēģina līst klāt. :D Bet ir daži teikuši, ka neglīts. Nu priekš manis īsts dievietis(l)
01.12.2015 17:05 |

Reitings 172
Reģ: 24.11.2015
Es saveejo zinaaju jau ilgu laiku pirms mes kljuvaam tuvaaki.Bijaam draugi.Un par cik bijaam kaa draugi-vinjsh man kaa viirietis nesaistija:) Nu kad tagad saliidzinu bildes iz :" toreiz un tagad" ir redzams ka stils pamaijijies:) Agraak gjerbaas un frizejas kaa tads pusmuzha virietis( vinjam tad bija 31).Bet tagad vinsh palicis stiliigaaks, koptaaks..nu tads riktiigi forshinjais :) Es izmainiju vinja stilu.
01.12.2015 17:05 |

Reitings 1338
Tā protams varbūt viņš man bija drusku par kaulainu, bet mums raksturi tik labi sakrita ka es pilnīgi aizmirsu par to ka man tak nepatīk kaulaini puiši

++ :-D:-D:-D:-D
šito arī par manu bijušo var teikt - ļoti nepatīk kaulaini puiši, bet kkā.. Es aizmirsu par to :-D Un iesākumā drēbes bija pilnīgi normāli vilkt kaut saburzītas, jo mugurā taču izgludinās
:-D:-D
Miss Joker, vrb iepazīstini savējo ar burvīgo interneta iepirkšanos? :-D Manam tagadējam arī riebj iepirkties, bet internetā vēl ir puslīdz ok :-)
01.12.2015 17:07 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Čau!
Man neceļas roka veidot jaunu diskusiju, tāpēc rakstu te. (citādāk disk.nosaukums būtu "gada lielākais wtf cepiens" :D)

Iztēlosimies situāciju, kas neattēlo to, kas šodien notika, bet kaut kas līdzīgs.
Sarakste soc.tīklos ar 'draudzeni'. Vienā brīdī no viņas "izskan" kaut kas tādā stilā "Nu tu jau te (darbs, treniņš, skola, nav svarīgi) esi tikai 2 vakarus, ko var gribēt.. :D" Uz ko atbildu: Vispār jau 3 vakarus.
Viņa - tajā vakarā tu dari to, tajā šito, - tāpat sanāk 2 :D , uz ko es tiešām sacepos, jo nu kur var tā muldēt un mani apvainot, ka esmu tikai divus, ja reāli tie ir 3-4 un esmu nogurusi jau no tā līdz ārprātam. A viņa tā kā ņirgājoties no sērijas "Tu jau tāpat neko nedari, 2 vien sanāk" . Es viņai pretī 3 garus teikumus normālā tonī ar IZSKAIDROJUMU, kur tad man "aiziet" tie 3 vai 5 darba dienu vakari ! Viņa - "nu labi, labi, atvaino, zināšu, ka tu jokus nesaproti un ar tevi ir jārunā nopietni." Es saku, ka lai neaiztiek šo tēmu vispār un lai neņirgājas par mani. (:D). Uz ko atbild, ka tagad viņa dienā teiks man tikai 2 vārdus un viss.
Es atbildu, ka super un viss, neko vairs neatbildēju.
Rezultātā, cilvēks ar mani nerunā, lai gan parasti viņai muti nevar aiztaisīt.
Cilvēkam 40 gadi. Humors vai nu viņai tāds īpašs, vai nu es pati zoss, ka nesaprotu. Stulbi, jo tomēr tās 2x nedēļā ar viņu ir jāpavada gandrīz visa diena.

Visādi citādi šodiena parasta diena. Rīt brīvs, gribu izgulēties!|-)
01.12.2015 17:08 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Jautājums - kāds pēc izskata ir jūsu draugs/vīrs? Cik ļoti skatījāties/ņēmāt vērā viņa izskatu,kad iepazināties?

Vizuāli mani viņš piesaistīja jau tad, kad iepazināmies. Pēc iepazīšanās uzreiz pāris nebijām, kādu laiku bijām vienkārši draugi ar savstarpējām simpātijām. :D Vienīgi viņa ģērbšanās stils tai laikā īsti negāja pie sirds, bet gadu laikā tas ir ļoti izmainījies. Es laikam nevarētu būt kopā ar vīrieti, kas vizuāli mani atgrūž, neskatoties uz to, cik lielisks viņš būtu pēc rakstura. Varbūt tas var šķist dīvaini, bet man ir svarīgi, lai cilvēks liktos iekārojams arī no ārienes.
01.12.2015 17:09 |

10 gadi
Reitings 10604
Un vēl es ļoti, ļoti nopietni apsveru domu par iemācīšanos šūt. Gribu mācēt šūt svārkus, blūzes, bēbju drēbītes.
Varbūt kāda var ieteikt labus kursus, kur nodarbības notiek nevis brīvdienās vai darbdienu vakaros, bet gan dienas pirmajās pusēs?
01.12.2015 17:10 |

Reitings 1338
Cukurvāvere, vrb vienkārši cilvēkam bija superslikts garastāvoklis un vajadzēja kkur izgāzt :-) Neņem galbā, ganjau pēc pāris dienām sāks runāt :-)
01.12.2015 17:12 |

Reitings 17203
Sisley Nu manējais jau lielākoties ņemās ar galdniecības un metāl apstrādes darbiem, tad nu cerēt ka viņam būs tīras drēbes bez caurumiem ir bezcerīgi. Viss kas tiek nopirkts ar laiku paŗtop par darba drēbēm :D plus viņš ir ĻOTI izvēlīgs. Lūk Džemperis viņam neder jo tas ir par pūkainu/kasīgu/krāsa ne tā . . tas jau nekas ka tas džemperis ir 100% wool un pa lēto. Ar viņu iepirkties ir grūtāk nekā ar mani bija mammai kad es biju tīņu vecumā :D Tā kā man ir mūžīgais bērns :D

Iepirkšanās internetā atkal ir cits stāsts. . . Tak iedomājieties...viņš pirms iepazina mani nezināja kāds viņam ir apavu izmērs . . tas kā viņš pārbauda vai apakšīs derēs veikalā arī ir unikāli. . . vienkārši ar rokām izstaipa, ja līdz konkrētai vietai stiepjas tad derēs :D Pārējās drēbes viņš pielaiko :D

Ja vel viņam būtu apaļākas formas tad es labāk varētu uz viņu orjentēties, bet vot grūti izprast kāditad tie izmēri tam kaulainajam ir :D Jo pleci arī plati, tā kā galīgi nīkulīgs viņš nav, jo plecos viņam der tikai L izmēra jaka, bet vot vēders kā uz xs :D
Ciskas arī tādas ka itkā ir kārniņš, bet vot viņam IDEĀLI derēja manas bikses :D Pat labāk nekā man. . . Tad nu es apstūlbstu par tiem izmēriem. Un tā kā ne viņam, ne man nav sajēga par vīriešu izmēriem tad sajūta ka tas ir strupceļš :D

Bet nu, es jau lēnā garā esmu sākusi viņu nomērīt utt. lai vismaz saprastu visus cm cik ir :D Bet tad atkal viņš ir par nogurušu vienmēr lai 2 minūtes pieceltos lai es varu viņu nomērīt :D
01.12.2015 17:15 |

10 gadi
Reitings 10604
man vispār baigi tracina tādi cilvēki, kuri smejas vai joko, kad tu pats esi "pati nopietnība". Vai nu tā ir kaut kāda veselības tēma, vai nu šis te murgs, ko aprakstīju augstāk.
Ir man te viens tāds, kurš brīdī, kad es netā lasu par kaut kādām, piemēram, vēdera vai kardiopārbaudēm (pētu cenas, adresi, utt.), hihinot kā mazs bērns prasa "Ko tad tu tur lasi/meklē/skaties?", es saku "Aijj, meklēju ārstu/iešu uz pārbaudi/interesējos par diagnostiku" . uz ko čalis sāk ņirgāties, sakot, ka esmu veca tante vai vēl nez ko. Un Čalim ir arī teju pie 40. Tas viņiem skaitās normāli? MAN tā ir tēma, par ko nevaru naktīs mierīgi gulēt, jo visu laiku raizējos par savu/tuvinieku veselību, ir visādas sliktas pazīmes, utt., bet viņam tā ir smieklu un jociņu vērta tēma. Bērnudārzs..
01.12.2015 17:17 |

10 gadi
Reitings 10604
Sisley, paldies! Cerams, ka tā. Drīzāk gan izskatās, ka vinai bija superjestrs garīgais, ko es viņai sabojāju ar savu "nopietnību"...
Un beigās man jājūtās kā kakai, jo mani apceļ un izstumj. Ne es biju tā, kas brauc virsū, nekā. :-/
01.12.2015 17:19 |

Reitings 17203
apakšīs

Apakšbikses*
01.12.2015 17:20 |

Reitings 1338
Miss Joker, mēri pa nakti, kamēr guļ :-D:-D Tik jācer, ka nepiecelsies tajā brīdī.. :-D

Nu nekas, ar laiku izmācīsi :-) Es gan pieļauju, ka 90% vīriešu riebj staigāt pa veikaliem, + tur nekas nav ko vajag :-D bet nu man labāk tāds variants, kā vīrietis, kam ir vairāk drēbes un kosmētikas kā man :-D
01.12.2015 17:23 |

Reitings 17203
Cukurvāvere Saprast tevi saprotu, lai gan tagad būs laikam jānokaunas jo arī reizēm tāda esmu kā tev nepatīk (s) Bet nu, es ja ko pajokojos tas tiešām nav domāts kā kas slikts un parasti jau tas tiek teikts uz tādas pozitīvas nots lai iepriecinātu cilvēku. Visiem ir grūti laiki un jāmāk kā par sevi pasmieties tā arī reizēm pakacināt citus. Tomēr saprotu ka nu jā ja kaut kas ļoti nopietns ir tad joki pie malas labāk.
01.12.2015 17:24 |

Reitings 17203
Sisley Nu bet kā viņš varēja nezināt apavu izmēru kas viņam der. . . pat ne apmēram ? :D Nu tak man tas nav loģiski saprotams :D Par to kā viņš pie drēbēm tiek gan es zinu, kamēr lauko bija tad tajās retajās reizēs kad viņu mājās nonāca jaunas drēbes tad tās pirka māte, pat bez pašu dēlu un meitu klātbūtnes :D Tā stila izjūtā utt. viņai viss ok, feinas drēbes, bet smiekli nāk ka apzinos ka ja gribēšu kārtīgi zināt kāda izmēra drēbes viņam ir tad vieglāk būs uzzvanīt viņa mammai un paprasīt :D
01.12.2015 17:27 |

Reitings 239
Reģ: 16.03.2015
Cukurvāvere- Kad taisīsiet bērneli? :)
01.12.2015 17:28 |

Reitings 1338
Miss Joker, par apaviem jā - interesanti :-D Nu, acīmredzami, tas ir pēdējais, kas viņu dzīvē interesē, un tad, ja pērk, tad pērk kko superūber :-D
uz tiem izmēriem arī nevar paļauties - katram veikalam savs. Tāka labāk vien nomēri pa nakti :-D:-D Mana bijušajam, diezgan garam un kaulainam, visp bija nereāli atrast kko - rokas pa īsu un vēders 5 izmērus lielāks, bikses līdz potītēm.. :-D Savukārt mans tagadējais, kas ir drusku ar vēderiņu, uzskata, ka viņam, redz, esot s izmērs, un tad sūdzās, ka bikses spiež utt :-D:-D:-D Man smiekli nāk, atgādina tipisku meiteni, ka tad, ja vari ielīst 2 izmērus mazākā apģērba gabalā, vari uzskatīt sevi par s izmēra nēsatāju :-D:-D
01.12.2015 17:34 |

Reitings 17203
Sisley Da labi manējais ir nopircis arī bikses kuras viņam ir 2 izmērus par lielu...un tad vienkārši cieši apliek jostu un kreklu pa virsu tā ka neredz :D

Nu Jā viņš piemēram nopirka kerzus kurus taisās velkāt 4-6 gadus... es viņam nopirku pilnīgi melnas simpātiskas kedas priekš vasaras, a šis pēc nedēļas jau ar viņām pa dubļiem izvazājies... tas jau nekas ka tās bija labas firmas kedas un vispār par ļoti izturīgas, bet tagad izskatās tā itkā dubļainā laikā ar mašīnu pārbrauca kāds pāri . . . :D

Visi krekli caurumos, bet viņš tik velk. Pat izejamo kreklu viņam grūti nopirkt jo lūk viņam ajag lai piedurknes līdz pusei var atlocīt un nedod dievs ja uz krūškurvja nebūs maza kabatiņa kur atkritumus ielikt :D

Es reizēm dzirdot viņaattaisnojumus vienkārši vairs nezinu ko citu darīt kā vienkārši glupi blenzt virsū ar tādu skatienu "Are you fucking kidding me?"
01.12.2015 17:47 |

Reitings 172
Reģ: 24.11.2015
Haa..maneejais tads pats..tipiski..krekls jau man liekas 10 gadus jau..bet nee velkaat var veel desmit :)
Bet es esmu iemanijusiee kamer nav majaas izrevideet skapi.izmest lieko un piepirkt ko jaunu klaat :) i nemana ka mainijusies gadarobe :):)
01.12.2015 17:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits