Čau!
Man neceļas roka veidot jaunu diskusiju, tāpēc rakstu te. (citādāk disk.nosaukums būtu "gada lielākais wtf cepiens" :D)
Iztēlosimies situāciju, kas neattēlo to, kas šodien notika, bet kaut kas līdzīgs.
Sarakste soc.tīklos ar 'draudzeni'. Vienā brīdī no viņas "izskan" kaut kas tādā stilā "Nu tu jau te (darbs, treniņš, skola, nav svarīgi) esi tikai 2 vakarus, ko var gribēt.. :D" Uz ko atbildu: Vispār jau 3 vakarus.
Viņa - tajā vakarā tu dari to, tajā šito, - tāpat sanāk 2 :D , uz ko es tiešām sacepos, jo nu kur var tā muldēt un mani apvainot, ka esmu tikai divus, ja reāli tie ir 3-4 un esmu nogurusi jau no tā līdz ārprātam. A viņa tā kā ņirgājoties no sērijas "Tu jau tāpat neko nedari, 2 vien sanāk" . Es viņai pretī 3 garus teikumus normālā tonī ar IZSKAIDROJUMU, kur tad man "aiziet" tie 3 vai 5 darba dienu vakari ! Viņa - "nu labi, labi, atvaino, zināšu, ka tu jokus nesaproti un ar tevi ir jārunā nopietni." Es saku, ka lai neaiztiek šo tēmu vispār un lai neņirgājas par mani. (:D). Uz ko atbild, ka tagad viņa dienā teiks man tikai 2 vārdus un viss.
Es atbildu, ka super un viss, neko vairs neatbildēju.
Rezultātā, cilvēks ar mani nerunā, lai gan parasti viņai muti nevar aiztaisīt.
Cilvēkam 40 gadi. Humors vai nu viņai tāds īpašs, vai nu es pati zoss, ka nesaprotu. Stulbi, jo tomēr tās 2x nedēļā ar viņu ir jāpavada gandrīz visa diena.
Visādi citādi šodiena parasta diena. Rīt brīvs, gribu izgulēties!|-)