Jau 1. decembris, BEZTĒMA :)

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
Par visu, kas uz sirds :) (l)
01.12.2015 08:10 |

Reitings 217
Reģ: 18.11.2014
Labrīt, kam rīts, kam pusdienlaiks. :D
Jau no 11 augšā, beidzot bija iespēja izgulēties. (l) Pievācu dzīvokli, nomazgāju traukus un nolakoju nagus. Šodienai plānu nav, tikai vakariņās uzcept manas mīļākās pankūkas. Jauku dienu! ;-)
01.12.2015 13:29 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Sumer_time Nu paldies dievam man ar naudas taupīšanu nav problēmas un diez gan labi mākam iztikt tādā ziņā. Visi paēduši esam un nevaram sūdzēties. Bet jā, ja gadās negaidīti izdevumi tad ir drausmas.
Es atkal visu laiku esmu nomierinājusi savējo, lai viņam vieglāk, bet nu jā, ja es kur neizlieku savu škrobi tad man tas par daudz sakrājās un neprotu vairs to adekvāti izteikt. .
Bet protams, ja nu nekā tad darbu kādu jau dabūšu un darīšu, ka tik ienākumi, es tik baidos par to ka es tad nokavēšu ko kas tiešām būtu man :(

Labi gan ka jums tagad viss ir ok, tas priecē :) Un cerams ka tik būs labāk un labāk jums!
01.12.2015 13:31 |

Reitings 17203
Sumer_time Nu vot, manējam arī tagad pa lielam būs tik viena brīvdiena jo tāds tur grafiks vienīgais labi ka viņiem pa stundām maksā, tad nu, jo vairāk stundas jo vairāk nauda :D Bet nu var redzēt ka viņš ir noguris. Viņam gan arī ir tā tendence rukāt kā zirgam ka visi citi pilnīgi aizrāda lai lēnāk visu dara :D
Draugam jau arī tas darbs ir kā ir, darbadienās ir no 8:00 līdz 18:00 un brīvdienās ir no 8:00 līdz 15:00/16:00. Tā kā nekāda dižā atpūta viņam neiznāk, it īpaši ja vienīgā brīvā diena jāpavada remontējot mašīnu kamēr laukā gaisma vai arī braucot un darot ko.

Vipār jūtu ka pietrūkst divvientulība ar draugu un tas arī vel to škrobi uzdzen ka nu darbadienās viņš ir pārguris un tad nu viss kā viņam varu palīdzēt ir sagādāt kārtīgu maltīti mājās un tā palīdzēt ar to ko vajag, bet pa lielam viņš ir noguris un šīs pēdējās brīvdienas viņš arī bija kā zombijs + viņa negulēšana mani uztrauc. (t)
01.12.2015 13:37 |

Reitings 172
Reģ: 24.11.2015
Miss Joker Nu redz dzīvē jau nevar iet tikai tā taisni :) Vienkārši, ko es šobrīd saprotu, ka tās grūtības, kas mums bija - tās padarīja mūs stirpākus. Un tagad ir tā pati situācija tikai apgriezstā veidolā - un mēs jau zinām kā rīkoties, kas būs un kā būs.
Un jebkurai melnai strīpai nāk zelta maliņa.
Kad manējais meklēja darbu - es tieši viņu mudināju neskriet uz pirmo, kurš uzaicina!! Lai tieši ņem to, kas sirdij tuvāks un uz darbu iet nevis tapēc ka nauda jāpelna, bet kaut bikucīti ar prieku :)
Un es ticu, ka arī Tev būs - tieši tajā momentā, kad negaidīsi atnāks TAVS darbs.

p.s. es mājās nosēdēju kādus 3 mēnešus toreiz! Tad kad man jau bija tā, ka viss..iešu kaut uz Maximu :D Un reāli sāku sūtīt CV uz veikaliem pa pārdevēju - kad atnāca MANS darbiņš :)
01.12.2015 13:41 |

Reitings 172
Miss Joker varbūt pamēģini kaut kādu kumelīšu tēju viņam iebarot pirms miega. Vai atkal vienu kokcīti lai izdzer miegam..
01.12.2015 13:43 |

Reitings 17203
Sumer_time Nu es vienkārši to jūtu ka man jātiek ir savā profesijā, kaut vai pašā apakšā, bet man tas arī ir ļoti svarīgi. Trīs mēnešuses domāju ka nesēdēšu gan, ja vien protams ar naudām kas nemainīsies drīzumā. Bet jā, es viss vairāk par visu pašlaik vēlos strādāt darbu kurš man ir tuvs sirdij, kurā es varu izcelties un arī lepoties pati ar sevi. Man ir bail ka ja aiziešu kaut vai par kasieri maximā, tad tas darbs mani mazliet iznīcinās un ka palaidīšu garām tās iespējas vaisamierināšos, tāpēc es arī turos līdz pēdējam meklējot to ko vēlos, bet nu ok, KĀ BŪS TĀ BŪS! Ja vajadzēs iešu arī traukus mazgāt :D Tā pat jau to dienu dienā daru, tad vismaz man par to maksātu haha :D

Man arī tā dzīvē parasti notiek, tad kad visas cerības zaudēju,t ad arī tas saules stariņš parādās, tad nu laikam vel par daudz ceru haha :D

Par draugu runājot, es jau viņam cenšos dot kādas tējas un relaksēt, pēc garās dienas plecus un muguru izmasēt un samīļot lai tik viņam vieglāk. Bet lūk vīrišķim tējas negaršo :D Bet aliņš maksā naudu kuru viņš neuzdrīkstas līdz algai tērēt. Ja nu tomēr tā mašīna atkal uzmet niķi un saplīst lai vismaz ir viņam pašam sava naudiņa lai to sataisītu.
Goda vārds ļoti gaidu to viņa algas dienu un ceramska atvieglojumu, nejau dēļ tā ka man tā nauda vajadzīga, bet dēļ tā lai draugam pašam būtu mierīgs prāts!
01.12.2015 13:52 |

Reitings 172
Miss Joker tikko radio dzirdēju visus Tava vīrieša simptomus un tur ieteica magne B 6 :-D:-D:-D:-D:-D Es savam ar laikam nopirkšu.
01.12.2015 13:56 |

Reitings 17203
Sumer_time Skaidrs tad to nopirkt vajadzē. Lai gan pēdējā laikā ĻOTI daudz dzirdu ka cilvēki runā par Magne B6, bet kas tas īsti ir tā arī nesaprotu :D
01.12.2015 13:58 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es zinu, ka lielākajai daļai cosmo politika neinteresē, bet nu es nevaru neielikt
https://www.facebook.com/nozagts.latvija/posts/1019190891470752
Es skatos un nezinu... smieties vai raudāt?
01.12.2015 13:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labdien!8-)
Paldies Dievam decembris ir klāt! (l)
Čaklas runātājas. Šodien bija otra braukšana, nu jau jutos drošā un salīdzinoši a pirmo reizi braucu kā lielais, bet nu vēl ir jāpabrauc. :)

Šī nedēļa iespārda, visa aizņemta. :-/
Nākamā, ceru būs vieglāka.
01.12.2015 14:04 |

Reitings 172
Miss Joker
pirmais ko izlasīju : Magnija un B6 vitamīna kombinēts preparāts nervu sistēmai. :D :D Sabijos jau :D

bet tad tālāk jau mierīgāk :D Mazina nogurumu, nespēku, nervozitāti, muskuļu krampjus :D :D
01.12.2015 14:07 |

Reitings 17203
Sumer_time Eu šito manam draugam točna vajadzētu :D Un man arī reizēm :D
01.12.2015 14:08 |

Reitings 172
Mademoiselle! Man bija plānots rītā - es atteicu..skatoties kā es no rīta nācu: man bail priekš pirmās reizes :(
Runāšu kaut kad dienas vidū - kad viss jau atkusis, lai pirmā reize nav kā pīlei ar riteņiem.
01.12.2015 14:08 |

Reitings 172
Miss Joker Jā, jā es ar tā domāju - nopirkšu viņam, bet pati ar paskatīšos kā tas mani ietekmēs :D :D Abi būsim sprigani un mierīgi :D Un man varbūt būs sekasas :D :D :D ( es egoiste :D )
01.12.2015 14:09 |

Reitings 10333
Sumer_time, man atsķirībā no Tevis tiesības jau ir 6 gadus :D Neesmu braukusi 4 kopš maza negadījuma. Tagad vajadzība spiež, mašīna ir- jābrauc. Bet ir jāatsvaidzina zināšanas.
01.12.2015 14:10 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Es pa paralēli lasīju sarakstīto. Pievienojos, ka darba meklēšana riktīgi sit pa nerviem. Atceros, kad es pirms 1.5 gada meklēju darbu pēc mācību beigām, man likās, ka nonākšu trako mājā. Visu laiku pa vienām darba intervijām staigāju, mēģinot dabūt darbu, un es tik runāju, smaidu, mēģinot sevi pārdot, lai tikai tiktu pieņemta darbā. Naudas galīgi nebija, vecāki teica, ka negrasās mani uzturēt, otra pusīte man arī nebija, precīzāk bija on-off, kuram viss bija p***j. Es tiešam biju apsvērusi iespēju braukt prom no valsts, taču kaut kā, necerot dabūju darbu, 4dienu laikā, izejot 3 atlases, biju pieņemta. Viegli nav, bet toties man patīk kur es strādāju un ko es daru, un bonusi no darba. Tā kā man ir paniskas bailes palikt bez naudas, tagad minimāli tērēju un veicu uzkrājumus.

Manas lielākās galvassāpes sagādā maģistrantūra, man liekas, ka esmu mazliet par dumju, lai tagad varētu pretendēt uz grādu. Kolēģi saka, ka neesmu īsti normāla, ka aizgāju mācīties, zinot savu ikdienas ritmu. Oh well, kas izdarīts - izdarīts, atpakaļ ceļa nav :D
01.12.2015 14:11 |

Reitings 17203
Sumer_time Nu es tik būtu priecīga ja tās ripas draugu nomierinātu un mani arī :D savādāk man drīz zirga trakvilizātoru vajadzēs :D
01.12.2015 14:12 |

Reitings 10333
Vespera, es šogad beidzu maģistrus un tagad sāku domāt, ko varētu vēl pamācīties :D
01.12.2015 14:15 |

Reitings 17203
Tā kā man ir paniskas bailes palikt bez naudas, tagad minimāli tērēju un veicu uzkrājumus.

Ooo jē man šis pats ir :D Nekad netērēju vairāk nekā vajag. Neesmu arī apsēsta kapeiku skaitītāja, bet nu apzinīgi tērējos tomēr.
01.12.2015 14:15 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Mēs vienmēr kaut kā tās svētku dienas esam veiksmīgi sadalījuši, ir taču 3 svētku dienas un mierīgi var paspēt visus apciemot. Šogad gan visi brauks ciemos pie mums. Vajag vienkārši meklēt kompromisu - 24. pie vieniem vecākiem un 25. pie otriem.

Tas ir gadījumā, ja visi dzīvo +/- vienā vietā, bet ko darīt, ja no vieniem vecākiem pie otriem jābrauc 4h+? :D Bet ok, tas nav mans gadījums, man pagaidām starp divām ģimenēm nav jālaužas :D Vēl jau ir opcija Ziemassvētkus pavadīt vienā ģimenē, Jauno gadu - otrā :) Bet vispār, kad man būs ģimene, vīrs un bērni, pirmos gadus noteikti gribēšu svinēt savā mājās, veidojot pamazām paši savas svētku tradīcijas (l)

Čau :)

Šodien skola cauri, rīt, parīt lekcijas, tad 4 dienas brīvas, vēl neesmu izdomājusi, ko darīšu, nobumbulēt gluži negribas, varbūt pie radiem uz Jūrmalu jāaizbrauc, sen nav būts :)

Un mana šī brīža dusma - es nevaru izturēt, ka kāds tīra, kārto istabu, kad esmu tur. Nu bāc, bija viss rīts, kad manis nebija :D :D Uzvelk mani, pat nezinu, kāpēc :D
01.12.2015 14:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)