Iesakiet, lūdzu, efektīvākos ādas attīrīšanas līdzekļus! Pēdējā laikā manu, ka poras diezgan nesmukas kļuvušas un klājot kosmētiku šur tur parādās tādi kā nesmuki sausumi/mazas plēksnītes. (t)
stiprais_dzimums
pēdējā laikā pakas nāk 1.5 nedēļas laikā. PVN jāmaksā, ja pasūti virs 22 eur (neskaitot piegādi), tāpēc iesaku sūtīt zem tās maksas. ;) Muita vispār jāmaksā no daudz lielākas summas, bet šis darbojas sūtot preces no visām valstīm, kas ir ārpus ES.
Tāpēc - pasūti līdz 22 eur, piegāde tikai $4
stiprais_dzimums
bet padomā, piegādes cena ir tik smieklīga ($4), ka tas tiešām ir izdevīgi. Padomā, reti kur vairs ir tik lētas piegādes maksas, kā arī cenas iherb ir daudz labākas. :)
Ai man ts melnās ziepes abas gan āfrikas, gan nāves jūras lietoju pēc nepieciešamības. Paldies par ieteikumu, bet man kādam laikam viss ir pietiekoši. Turklāt man nepatīk tās ilgās piegādes no iherb.
Zīle
es to arī citām meitenēm, ja nu kādai interesē :D jo pati pasūtīju pirms kāda ilgāka laika, jo it kā ļoti labas, īpaši pret akni, bet nu..traki sausina, retu reizi vēl tā..
bet, ja kas, tagad ātri pienāk - 1.5nedēļas laikā
man patīk šis skrubis
Patīk tā sajūta, ka tiešām ir skrubējošs efekts..āda pēc tam ļoti maiga-tāda mirdzoša. :-) Un sausie ādās pleķīsi arī noskrubējas nost.