Izmantot seksam

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Jautaajums! Vai esat kaadreiz izmantojushas viirieti tikai seksam?
Man liekas,ka es patreiz esmu uz taas robezhas,kad gribas no vinja tikai fizisko un neko citu taapeec,gribaas zinaat cik daudzas no jums kaadreiz ir taa dariijushas un varbuut pat vel dara,vai arii viirieshi ir vieniigi kas izmanto sievietes seksam haha

:-P
24.11.2015 16:12 |

Reitings 9
Reģ: 30.12.2015
Un no otras puses viss šis ir kārtīga maucība. Nevaru sevi iedomāties pišamies ar jebkuru skaisto vīrieti, kam tiktu klāt..."nākotnes vārdā" , kaut gan to ģenētikas viedokļa tas ir bullshits. Es vismaz varu sevi tikai iedomāties guļam kopā ar vīrieti ko mīlu. Bet sievietes jau ir dažādas un katra var darīt un dara ko vēlas ar sevi.

Vienīgi padomājat kpc tad ir tik daudz kretīnu vīriešu pēc Jūsu domām? Laikam tāpēc, ka dažiem rodas jūtas un viņi grib kaut ko vairāk no Jums ne tikai Jūsu kājas plati...
Vīriešiem arī ir jūtas un pret viņu jūtām ir jāizturas ar cieņu.
03.01.2016 12:30 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Pieturos pie vecā labā teiciena - nedari otram to, ko negribi, lai dara tev.

++

Man tas ir nepieņemami.
03.01.2016 12:50 |

Reitings 255
Reģ: 28.05.2013
Pieturos pie vecā labā teiciena - nedari otram to, ko negribi, lai dara tev.

Arī es pieturos pie šī teiciena.
Vazāt kādu aiz deguna - briesmīgi. Un cik nav dzirdēts par to, ka itkā tikai seksuālās attiecības, bet ar laiku vienam vai otram parādās jūtas vai stipra pieķeršanās, tad ir sāpīgi.
03.01.2016 13:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits